Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Modern Prison Roleplay


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2357 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

logo-black.png

 



Modern Prison Roleplay - tai Grand Theft Auto: San Andreas žaidimo multiplayer versijos internete serveris. Žodis roleplay priskiria šį serverį prie roleplay rūšies SA:MP serverių, kurių pagrindinis tikslas ir esmė yra atkurti realistišką gyvenimą žaidime, vystant savo veikėją, naudojant tam tikras komandas ir atliekant veiksmus, kurie atliekami tikrame gyvenime. Žinoma, kaip ir visur, čia egzistuoja taisyklės, kurių reikia paisyti, nes atsisakant jomis vadovautis būsite nubaustas. Ko gero esminis faktorius, kuris šį serverį atskiria nuo kitų roleplay projektų, o Lietuvos rinkoje net gi padaro jį unikalų ir tokį vienintelį - “roleplay’aus” serveryje pobūdis. Visuose roleplay serveriuose iš esmės atvaizduojamas įprastas nustatytos šalies gyvenimas - pasirenkamas tam tikras miestas ar miestelis, kuriame vystoma veikla, sudėliojama ekonomika, egzistuoja tam tikros viešojo sektoriaus institucijos, o kartu ir nelegalios organizacijos bei įstaigos, perkami bizniai ir vystomi verslai, vėliau prasideda frakcijų karai ir kt. Šiame projekte visa roleplay aplinka yra sutraukiama iki vieno objekto - kalėjimo - ir visų smulkmenų, esančių jame. Ko gero esminis projekto modelis yra - mažiau, tačiau detaliau. Tai reiškia, jog visas roleplay vyks kalėjime (kuris turės tiek laukinę, tiek vidinę savo dalį) ir visi serverio žaidėjai save žaidime atvaizduos kaip kalinius. Tačiau tada ir prasideda įdomiausia visos šios idėjos dalis - dėmesys bus atkreipiamas į priežastį, kodėl veikėjas pasodintas į kalėjimą, jo tautybę ir rasę, kiekvienas veikėjas galės “išsipirkti” savo kamerą, kurią jis sudėlios savaip, smulkūs daiktai (peiliukai, šepetukai ir kt.) įgys didelę reikšmę iš jų darant junginius ir dar gausybė smulkių funkcijų, kurios paįvairins žaidimą, suteiks galimybes vystyti savo veikėją. Beje, tikriausiai svarbu paminėti, kad mes nenaudosime jokio jau parašyto serverio modifikacijos kodo, ją rašo mūsų koduotojas nuo tuščio lapo!

Visą informaciją apie kuriamas ir jau sukurtas sistemas, numatomą serverio startą rasite mūsų diskusijų forume!


Apsilankykite mūsų diskusijų forume: http://www.forumas.mprp.eu/

Facebook puslapis: https://facebook.com/modernprisonrp/

Twitter paskyra: https://twitter.com/modernprisonrp/

Redaguota , nario Sharkie
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2357 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...