Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2768 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

On 10/22/2017 at 11:06, disconnect parašė:

Neturi kito pc, kad patikrintum kur problema; routeryje, laide ar pc? Nes man su senu routeriu buvo, kad lan'as veikia tik iš 1 jungties.

Gaila, bet neturiu.

On 10/22/2017 at 12:07, Лукас parašė:

Tokiu atveju skambink interneto tiekejui ir jie pasakys ar problema yra ju routeryje. Jei ne, reiskia su pc problemos arba su kabeliu.

Buvo jie čia atvažiavę ale problemos nerado, bet skambinau dėl to, nes kai pakeitė routerį man internetas dinginėt pradėjo, kai prisijungdavo kokie 4 įrenginiai nors sakė, kad ale čia geresnis ir mažiau mokėt reikės.

(redaguota)
On 10/23/2017 at 22:19, Ultragenas parašė:

Gaila, bet neturiu.

Buvo jie čia atvažiavę ale problemos nerado, bet skambinau dėl to, nes kai pakeitė routerį man internetas dinginėt pradėjo, kai prisijungdavo kokie 4 įrenginiai nors sakė, kad ale čia geresnis ir mažiau mokėt reikės.

daug ka tie meistreliai sneka. jiem viskas geriau kad tik kuo daugiau pinigeliu eitu ismusti poto.

nori zmonisko routerio-google-review;ai suvedus routerio modeli, ir domiesi jo features.performance limitu. nes tie kur jie duoda daznai buna standartiskai suprogramuoti limituoti greicius/pingu skaiciu-aukstesni nei turetu but.

o nesugebedamas tikslaus routerio modelio uzklausti esi pats kaltas, patikedamas buku zodziu  "profesionalo" kuris realiais faktais paremtu teiginiu nepasako tau tik pablogina situacija. visos imones tokiu budu taupo, surinkinedami prebuildus ir t.t.

perki pvz psu gera keletu euru pigiau, ir uz tai kad tie keli euru be akcijos ar su akcija nuleisti tau patrumpina kokia 10metu garantija iki trejeto metu. matot lietuviai nori "pigiau" tai ir garantija bomziska suteikia retaileris/selleris. lietuviai yra nachalai situose dalykuose ypac kai nuo to priklauso jo darbo stazo situacija. nenori but atleisti todel ir meluoja i akis.

nemanau, kad zmogus uzdirbantis 450-600euru/men su mokesciais ar ~550-650euru pries mokescius nores but is darbo atleistas uz sazininguma su klientu.

Redaguota , nario ϟღ◎кε✝♄1ṧ-Ṕ☾Ṕ

Chestnuts please

prieš 20 valandas(-ų), ϟღ◎кε✝♄1ṧ-Ṕ☾Ṕ parašė:

daug ka tie meistreliai sneka. jiem viskas geriau kad tik kuo daugiau pinigeliu eitu ismusti poto.

nori zmonisko routerio-google-review;ai suvedus routerio modeli, ir domiesi jo features.performance limitu. nes tie kur jie duoda daznai buna standartiskai suprogramuoti limituoti greicius/pingu skaiciu-aukstesni nei turetu but.

o nesugebedamas tikslaus routerio modelio uzklausti esi pats kaltas, patikedamas buku zodziu  "profesionalo" kuris realiais faktais paremtu teiginiu nepasako tau tik pablogina situacija. visos imones tokiu budu taupo, surinkinedami prebuildus ir t.t.

perki pvz psu gera keletu euru pigiau, ir uz tai kad tie keli euru be akcijos ar su akcija nuleisti tau patrumpina kokia 10metu garantija iki trejeto metu. matot lietuviai nori "pigiau" tai ir garantija bomziska suteikia retaileris/selleris. lietuviai yra nachalai situose dalykuose ypac kai nuo to priklauso jo darbo stazo situacija. nenori but atleisti todel ir meluoja i akis.

nemanau, kad zmogus uzdirbantis 450-600euru/men su mokesciais ar ~550-650euru pries mokescius nores but is darbo atleistas uz sazininguma su klientu.

Na tuo tarpu aš namuose nebuvau, kai tie meistrai kažką čia darė.  Nesigilinsiu čia kas ką nahaliavom nori gauti man dabar svarbiausia kaip prisijungti tą ethernetą, nes kolkas dar esu be jo ir tenka naudotis Wi-Fi, kuris yra tiesa sakant šūdas.

(redaguota)
31 minutes prieš, Ultragenas parašė:

Na tuo tarpu aš namuose nebuvau, kai tie meistrai kažką čia darė.  Nesigilinsiu čia kas ką nahaliavom nori gauti man dabar svarbiausia kaip prisijungti tą ethernetą, nes kolkas dar esu be jo ir tenka naudotis Wi-Fi, kuris yra tiesa sakant šūdas.

manau, kad esi visdar nepilnametis ir gyveni su tevais arba pilnametis ir studentas ar pan argi ne taip?

tokiu atveju jeigu prie tevu prijunginejo interneta ir tu neturejai galimybes isiterpti tada saukstai po pietu. tokiu atveju gali tekti aiskintis ir pokalbis nebus is maloniuju, o tevams isvis del tokiu dalyku afisuotis atrodys bukaprotiska.

bet uz neteikima to, uz ka yra mokama reikia atsakyti provideriui. jeigu sudmaliaus ir matysi kad nenori skaitytis su tavimi ar tavo seimos nariais tada na. galit drebti jiems ant galvos kiek reikia xd

grazios kalbos su tuo ir baigiasi.paprastas pavyzdys: prie tevu akiu o ne tavo prijungia interneta kuris nepasiekia greicio kuri privaletu tai tik 1as irenginys ji naudoja-ne tv ir t.t. o tai visa laika ir lieka, o prijungus  likusius irenginius dar labiau suleteja ir apie tai uzsimeni tevams garantuoju gautum atsakyma: " neaiskink suaugusiems kaip daryti savo darba" nesvarbu kad esi teisus su suaugusiojo, ypac su tevu nuomone sunkiai pasigincysi. jie terupi kad minimaliai uzkrautu delfi google ir t.t. visa kita ***ui-ju atstovai ir "meistreliai" suda mala.

Redaguota , nario ϟღ◎кε✝♄1ṧ-Ṕ☾Ṕ

Chestnuts please

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2768 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...