Peršokti į turinį
Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

parduodu Parduodamos įvairios SA-MP sistemos, TextDraw, mapp, forumo dizainai.


Mortez

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2395 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Labuks, parduodu krc viska

Verslo sistema - 

  • Las Venturas žėmėlapyje bus išdėliota apie 15 verslų, verslai yra 3 tipų: maisto prekių, elektronikos prekių ir transporto priemonių. Šie verslų tipai išvardinti nuo pigiausio iki brangiausio. Pirmiausia, kad nusipirkti verslą jums reikės turėti verslo  leidimą, jį gauti galėsite iš verslo valdymo įmonės "Monis". Kad verslas neštų pelną, jį reikės tobulinti: kelti lygį, kad galėtumėte pirkti daugiau darbuotojų, didinti sandėlio talpą ir pirkti vilkikus. Verslo darbuotojai skirti tam, kad gaminti prekes (maisto produktų paketus, elektronikos paketus, tr. priemones), kuo daugiau darbuotojų turėsite, tuo daugiau prekių pagaminsite. Sandėlis yra skirtas laikyti prekes, verslas dirbs 24/7, todėl didelis sandėlis tikrai pravers. Vilkikai skirti tam, kad resursai būtų parduoti ir pervežti į kitus miestus, kuo daugiau vilkikų turėsite, tuo daugiau resursu pervežti galėsite. Jums pasiūlymus teiks 2 miestai (San Fierro ir Los Santos) jų kainos ir pervežimo laikai skirsis, kainos keisis kas savaitę. Visą informaciją apie verslo veiklą gausite pranešimą. Kelios nuotraukos iš sistemos:
  • http://imgur.com/a/N1IHF
  • http://imgur.com/a/GmDBB

Kaina 10e

Gaujų sistema - 

  • Sukurti gaują galės kiekvienas serverio žaidėjas už tam tikrą kiekį kreditų. Gaujos vadas savo gaujai galės sukurti nuosavą pavadinimą, keisti gaujos aprangą, pilnai redaguoti savo gaują. Serveryje yra 2 gaujų bazės, "hoodai".Kiekvieną penktadienį gaujos lyderiai nuo 19 iki 20 valandos galės kariauti dėl serverio hoodu. Gaujos lyderis surinkęs savo komandą vyksta į vieną iš dviejų serverio hoodu, ten gaujos lyderis užlipęs ant pick up "Užiimti hooda", pradės grobimo procesą. Grobimą turės išlaikyti iki pat 20 valandos, kai visi gaujos nariai miršta grobimas nutrūksta ir hooda gali užimti kita gauja. Toliau, kai turite hooda jūs galite gaminti ginklus, bei vogti narkotikus ir nešti juos į savo hoodo sandėlį. Gaminimas paprastas, nuvykstate į ginklų sandėlį, ten jūs nešate dėžes su ginklų detalėmis ir gaminate, toliau kraunate ginklų paketus į gaujos furgoną ir vežate į gaujos sandėlį. Narkotines medžiagas gaujos nariai galės vogti iš teisėsaugai skirtos salos, kur jie plukdina konfiskuotus narkotikus. Nusigavę į salą gaujos nariai užminuos sandėlio vartus, tuomet lauks 100 sec, kol jie sprogs, per tą laiką jie turės gintis nuo serverio teisėsaugos, kad neišminuotų bombos. Pavykus minavimui, atsidaro saugyklos durys ir kiekvienas gaujos narys ima narkotikų paketus ir juos gabena į savo hooda. Nepavykus grobimui t.y jeigu teisėsaugos pareigūnas numinuoja sprogmenį, tuomet kiekvienas gaujos narys gauna įtarimo lygį. Serverio gaujos kurios neturės  hoodu galės plėšti bankus ir įvairias parduotuves.
  •  

8sSuKEF.png

GvQjCFg.png

C6URes4.jpg

k0YItfM.jpg

4rQn1Ib.png

EWN2FPj.png

eRD5z0l.png

sGYQ5VB.png

Kaina 15e

Žvejybos sistema - 

  • Paprasta žvejybos sistema, viską pamatysite nuotraukose:
  • 934rlep.png
  • Deh0UKN.png
  • 67jlA0Y.pngkaina 10e

kauliuku metimo sistema - 

  • Kauliukų sistema veikia tarp 2 žaidėjų, tai yra metami kauliukai 4 kartus abiejiems žaidėjams ir kurio žaidėjo išmestų kauliukų suma didesnė - tas žaidėjas laimi. Plačiau nuotraukose:
  • 7PiHUUx.png
  • kaina 5e

Kamuoliuku sistema - 

aKWrHLU.png

Nu0vPFC.png

kaina 7e

 

Parduotu taip pat ir visą gm (samp.las-vegas.lt) arba iškart visą projekta (www.las-vegas.lt) 

susisiekimas až, arba skype live:informacija.lasvegas.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

On 10/22/2017 at 15:04, Karolis_Kent parašė:

O kurią sistemą pirkai? Nes matau jog 7-i eurai, o tuo pačiu kamuoliukų sistemą (jei ją pirkai) pirkau ir aš hehe. Too lazy to make one.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 1 valandą, lucas parašė:

O kurią sistemą pirkai? Nes matau jog 7-i eurai, o tuo pačiu kamuoliukų sistemą (jei ją pirkai) pirkau ir aš hehe. Too lazy to make one.

Jam tiesiog demesio trukumas pirko vvp ir jam buvo nusiusta tai, jokiu sistemu nepirko, o del ts jam taip pat nusiunciau su licenzija, negavo gm tai ir ereliuoja, nors pats su 2negative sedi.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2395 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...