Peršokti į turinį

The sims 2 Naujienos


-MeZy*

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4268 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Pirmasis papildumas apie kuri pradesiu sneketi tai sims2 NIGHTLIFE tai gan idomus apildimas..Stai straipsnis apie ji ;)Išsiųsk savo Simsą praleisti įspūdingą naktį

Tavo Simsas mėgsta aplankyti visas nerealiai linksmas vietas mieste. Jei jis šoka iki nukritimo, dažnai flirtuoja su kažkuo ypatingu ar mėgsta žaisti boulingą, jam tai bus neužmirštama naktis! Tegul tavo Simsas pasidžiaugia naktinio gyvenimo pramogomis - juk jis ir ieško gyvenimo malonumų. Nuspręsk Simso meilės jausmus kaip nusprendi ir jo panašumą, temperamentą. Tai gali būti audringų nuotykių arba nepavykusių pasimatymų pradžia. Prisijunk prie naktinio gyvenimo!

Nulemk Simso meilės gyvenimą

Tavo Simso romantiniai nuotykiai dabar priklauso nuo asmenybės, įkvėpimo gyvenime ir nuo zodiako ženklo. Suformuok Simsų suderinamumą ir uždek jų meilę su nauju romantišku elgesiu: ilgai trunkančiu žvilgsniu, lėtu šokiu ar dramatišku giliu bučiniu. Priklausomai nuo to, pasiseks pasimatymas ar ne, tavo Simsas galės būti nustebintas romantiška dovana arba gaus piktą laišką.

Gyvenimas yra malonumas

Pasirink naują - gyvenimo malonumų ieškotojo - įkvėpimą savo Simsui. Tegul tavo Simsas mėgaujasi visomis linksmiausiomis gyvenimo pusėmis: nuo įspūdingų pasimatymų iki pašėlusių vakarėlių; nuo ramių pietų iki gulėjimo karštoje vonioje. Tik neužmiršk, kad malonumų ieškantis Simsas bijo visko, kas skausminga, kelia rūpesčių ar reikalauja papildomų pastangų.

Nuosava tavo Simso mašina

Primą kartą žaidimo istorijoje tavo Simsas gali nusipirkti mašiną ir nutiesti kelią iki savo darbo ar senamiesčio. Galima važiuoti, kur tik širdis geidžia. Rinkis iš penkių unikalių mašinų modelių bei pasirink spalvą. Išnaudok galimybę, kuri leidžia Simsui laisvalaikiu palikti namus.

Išleisk savo Simsą į miestą

Jei vyksta merginų vakarėliai ar svarbūs pasimatymai, pats laikas tavo Simsui pasipuošti ir vykti į naują senamiesčio rajoną bei ten praleisti įspūdingą naktį. Kas ten galėtų pakelti nuotaiką? Puikus poilsis patogiuose kambariuose, šokiai visą naktį klubuose, vakarienė prie žvakių šviesos gražiame restorane ar boulingo žaidimas su draugais bei galimybė tapti kėglių karaliumi.

Gyvenk linksmai ir stilingai

Daugiau nei 125 nauji daiktai bei elementai! Galima bus rasti net DJ aparatūrą, foto kabiną, karaoke ir dar daug kitų dalykų. Neįprastai naujas Simsas galės bendrauti ar susitikinėti su vampyrais, karštomis padavėjomis bei kitais personažais...

THE SIMS 2 Apartment Pets sukurtas dar vienas papildas skirtas sims 2 manoma , kad jis susijes su sims2 pets

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 mėnesių...
  • Parašė po 4 mėnesių...
  • Parašė po 1 mėnesio...
  • Parašė po 3 savaičių...
  • Parašė po 1 mėnesio...
  • Parašė po 1 mėnesio...
  • Parašė po 2 mėnesių...
  • Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4268 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...