Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2808 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,
pigiai parduodu Facebook like.
Pagrindas yra moterys su didele perkamąja galia, bet jei reikia, galima keisti grupes.

Like surenkami per kelias valandas. 

Orientacinės kainos, t.y. laisvai derinamos, rašykit susitarsim:

• 100 Like - 3€
  • 300 Like - 5€
  • 500 Like - 10€
  • 700 Like - 13€

Kontaktai:

• ,
prieš 23 valandas(-ų), #Justasino parašė:

Jeigu tai yra fake like tai, bet kokiu atvėju nėra skirtumo ar moteris ar vyras bus :?

Pagrindas yra moterys su didele perkamąja galia, bet jei reikia, galima keisti grupes.

Tai nėra FAKE like, tai yra tikri.

prieš 22 valandas(-ų), kedvardas parašė:

ką turi omenyje su didele perkamąja galia? ar tai garantuoja, kad bus pirkimų?

Turiu omenyje, kad jos domisi prekėmis ir turi nemažai pinigų. O jei jūsų prekės ar marketingas prastas - čia jau ne aš kaltas.

prieš 21 valandas(-ų), #Justasino parašė:

teisingai sako, jei iš tų tavo 300 laikinusių žmonių nenuperka prekės per 10d gražini pinigus? :Dd

Man perka, jei Jums neperka - Jūsų kaltė :) galiu tik konsultuoti ties marketingu.

Turbūt per daug tikėjausi įdėjęs į šį forumą tai, kai žmonės nesupranta elementaraus ekonomikos žodyno ir principo, kai pripratę prie fake like ir pan., atsakinėsiu nuo šiol tik į rimtus klausimus.

prieš 2 valandas(-ų), - Giedrius R. parašė:

Turiu omenyje, kad jos domisi prekėmis ir turi nemažai pinigų. O jei jūsų prekės ar marketingas prastas - čia jau ne aš kaltas.

Man perka, jei Jums neperka - Jūsų kaltė :) galiu tik konsultuoti ties marketingu.

Turbūt per daug tikėjausi įdėjęs į šį forumą tai, kai žmonės nesupranta elementaraus ekonomikos žodyno ir principo, kai pripratę prie fake like ir pan., atsakinėsiu nuo šiol tik į rimtus klausimus.

Tai aš turėjau omenyje jog taip tai - žmonės laikins, bet tie žmonės jokios įtakos nedarys tam puslapiui, nes jie laikins tą turinį nes, jiems moka centus už paspaudimą.

prieš 17 valandas(-ų), - Giedrius R. parašė:

Pamiršai paminėt, kad iš 300 like paspaudusiu žmonių, pamatys postą kokie ~50 tiktais

prieš 22 valandas(-ų), #Justasino parašė:

Tai aš turėjau omenyje jog taip tai - žmonės laikins, bet tie žmonės jokios įtakos nedarys tam puslapiui, nes jie laikins tą turinį nes, jiems moka centus už paspaudimą.

Ne, jiems nemoka nieko. Jei nesupranti - geriau nesikišk. Pripratęs prie savo fake'ų, tai ir sėdėk tyliai.

prieš 18 valandas(-ų), kedvardas parašė:

nemanyk, kad šiame forume vien neišprusėliai, bet ką tu gali žinoti apie perkamąją galią, iš kur tu žinai, kokie produktai domina vienus ar kitus? jeigu pateiktum kažkokią statistiką, kokie produktai traukia moteris su didele perkamąja galia tuomet būtų galima šnekėti, o dabar pats kažkokią nesamonę parašei :) peace, labos.

Vertinu pagal savo turimus produktus, kuriuos parduodu. Turiu daug šaltinių ir partnerių. Kaip odos priežiūros prekės bei rūbai.

prieš 7 valandas(-ų), Žygisz parašė:

Pamiršai paminėt, kad iš 300 like paspaudusiu žmonių, pamatys postą kokie ~50 tiktais

Pamatys kokie 3000 ;)

Žodžiu, vaikai, jei nesuprantat - nelįskit. 

Prieš 1 valandą, - Giedrius R. parašė:

Ne, jiems nemoka nieko. Jei nesupranti - geriau nesikišk. Pripratęs prie savo fake'ų, tai ir sėdėk tyliai.

Vertinu pagal savo turimus produktus, kuriuos parduodu. Turiu daug šaltinių ir partnerių. Kaip odos priežiūros prekės bei rūbai.

Pamatys kokie 3000 ;)

Žodžiu, vaikai, jei nesuprantat - nelįskit. 

xdddd kažkoks magas tada tu, jei mano puslapyje be jokių š surinktų 18k like postą be "reklamos išpirkimo" pamatydavo tik 3000-4000 žmonių :D žodžiu skrisk į kosmosą su savo tokiom kainom ir pažadais :D

On 2017-10-09 at 18:21, Žygisz parašė:

xdddd kažkoks magas tada tu, jei mano puslapyje be jokių š surinktų 18k like postą be "reklamos išpirkimo" pamatydavo tik 3000-4000 žmonių :D žodžiu skrisk į kosmosą su savo tokiom kainom ir pažadais :D

taigi, tai tik ir įrodo jog, neišmanai apie facebook puslapius, fanų pritraukimą, bei net nenutuoki 100% kaip juos sudominti pačiu turiniu bei ką jau kalbėt apie marketinga..

į tema - Giedriau didžiausios sėkmės parduodant, nevisi šiame forume apie tai išmano nors ir būtent paminėjai sritį, bei kokio pobūdžio asmenis renkami. pačiam net graudu skaityt komentarus kai nieko neišmano.. :D

prieš 9 valandas(-ų), TavoBrolis parašė:

taigi, tai tik ir įrodo jog, neišmanai apie facebook puslapius, fanų pritraukimą, bei net nenutuoki 100% kaip juos sudominti pačiu turiniu bei ką jau kalbėt apie marketinga..

į tema - Giedriau didžiausios sėkmės parduodant, nevisi šiame forume apie tai išmano nors ir būtent paminėjai sritį, bei kokio pobūdžio asmenis renkami. pačiam net graudu skaityt komentarus kai nieko neišmano.. :D

Tu bent esi valdęs koki puslapį proto bokšte?Nes matau, kad nieko nenutuoki ką sakai. O ir taip tai tau toli gražu iki mano marketingo sugebėjimu ;) 

prieš 3 valandas(-ų), Žygisz parašė:

Tu bent esi valdęs koki puslapį proto bokšte?Nes matau, kad nieko nenutuoki ką sakai. O ir taip tai tau toli gražu iki mano marketingo sugebėjimu ;) 

Patikėk, tie tavo 18k prieš mano valdomus bei valdytus - menkas skaičius, bei marketinge numanau tiek kiek tu nenumanysi dar ilga laiką. bet gi čia supergames :D tik čia tokių fruktu visad buvo ir bus. :) beje pamiršau paminėt - @- Giedrius R. jau geriau nueik į manau ten bus padoresnių bei suprantančiu žmonių apie tai nes šiuo metu, tai tik svarbiausia pafreepostint vaikiams. :) 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2808 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Sukurti naują...