Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Prisijungčiau prie SA:MP projekto.


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2366 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

taigi pagal temos pavadinimą supratot, jok ieškau sa:mp projekto, tai gali būti besikuriantis, įkurtas projektas, nesvarbu, dabar turiu tikrai daug laisvo laiko, tai norėčiau kokiam nors projektui atstovauti.

//. Prisistatymas .//

Mano vardas Modestas, man yra 15 metų, gruodžio mėnesį sueis 16. Esu gana abipusiška (nemėgstu stoti į vieną pusę) ir skeptiška (visada pasitikslinu prieš pateikdamas nuosprendį) persona. Nemėgstu žmonių, kurie apsimeta tam tikros temos žinovais, bet neturi net menkiausio suvokimo, apie ką eina kalba. Taipogi esu gana nervingas asmuo. Ypatingai mėgstu pamąstymus bei diskusijas įvairiomis temomis. Pagrinde domiuosi informatika, matematika bei fizika. Užsiimu programavimu, script'inimu, dizainu bei šiokiu tokiu filmukų kūrimu. Turiu gana platų anglų kalbos žodyną. Nesu pasikėlęs, bet ir nemėgstu tokių žmonių, esu paprastas, draugiškas, bendraujantis, malonus, būna momentų kai susinervuoju, tuomet tampu griežtas, na bet taip nutinka retai. Mėgstu juokauti, bendrauti su žmonėmis, stengiuosi su visais sutarti, bet visiems neįtiksi. Moku susibendrauti su bet kuria siela. Esu rimtas , atsakingas , draugiškas , drovus. Ko jau ko ryžto man netrūksta. Komunikabilus , bendrauju su visais nesvarbu man kiek jiems metų ir kas jie tokie , visi man lygus toks kaip ir aš lygus sau. Jeigu man bloga nuotaika tai tikrai nereikia stengtis jog ji pasidarytu bloga ir aplinkiniams. Niekada nepasiduodu, būtent spaudimui, esu linksmas, moku išeiti iš sunkios situacijos, nemėgstu kenkėjų, apgavikų, melagių. Mėgstu tvarkingūma, sąžiniguma, atiduma, teisybe, mėgstu žmones kurie yra atidus, supratingi. Esu atidus žmogus, tvarkingas, rimtas asmuo, rūpestingas, komunikabilus, visuose veiklose visada esu aktyvus, mėgstu tvarkingus žmones. Niekada nekeliu balso ant vyresnio žmogaus už mane, nemėgstu kartoti tas pačias klaidas, visada pasitaisau iš senų padarytų klaidų. Mano charakteris yra lengvo lygio. Esu geresnis, nemoku meluoti o būtent pasiduoti. Šiaip, tai niekada nepasiduodu, paprastai čia ne mano.Taigi pradėsiu nuo savo vienas labiausiai erzinančios savybės tai: Užsispyrimas. Aš esu velniškai užsispyręs. Jeigu aš sugalvojau ką nors daryti savaip, o ne taip kaip man sako pavyzdžiui mokytoja, aš vistiek darysiu savaip, nors su klaidom, bet darysiu... Tas ir man pačiam kenkia, nes jeigu išmokstu tema ne taip, tai tada paleidžia žarnas. Iš kontrolinio teigiamo, net nesvajok... Nebent kartais kaip mokinuosi. Kita mano blogoji savybė ta jog jeigu aš su žmogumi nerandu bendros temos apie kuria galėtume kalbėti kartu ir tiesiog nebūtų abiems malonu apie tai kalbėti, tai aš tiesiog nutylu ir klausau ką jis pasakoja. Na ir trečioji blogoji savybė: Greitas užsidegimas. Tas mano greitas užsidegimas gali pasirodyti ar išsiskleisti daugeliu formų, pavyzdžiui, apšaukimu arba labai šaltu be emocijų pokalbiu. Šaltas pokalbis yra pavojingesnis, nes neišsirėkiu, tai iš to gali kilti dar viena išraiška: Ignoravimas. Tada man žmogus visiškai nebeįdomus, tiesiog išnyksta jis man... Na gal būt užteks tų blogųjų savybių ir taip čia jau išsiplėčiau ir prirašiau ko nederėjo...

//. Patirtis .//

Patirties turiu tikrai daug, esu buvęs Royal-Life.lt projekto pagalbininkas, ilgą laiką ten neišbuvau, dėl vienos problemos, savininkas nuleido rankas, nesistengė nieko daryti ir taip po truputi žlūgo projektas, išėjau dar nespėjus jam užsidaryti. Esu buvęs direktorių prižiūrėtojaus poste, bet neatsimenu projekto pavadinimo, išmetė, nes "atsirado" geresnis kandidatas į šitą postą. Esu dar buvęs direktorių prižiūrėtojas SF-CITY.lt projekte, buvau viename projekte už reklamuotoją, tiksliai nepamenu pavadinimo. Esu buvęs pagalbininkas RLSgyvenimas.lt projekte, išėjau, nes nemanau, kad kažką pasieks šitas projektas. Esu žaidęs ir šūdserveriuose, ten buvo lengviausia ką nors užsitarnauti, todėl jų neminėsiu. Esu tikrai ne kartą buvęs kandidatas tiek į šitą postą, tiek į kitus, vienur pasisekė, kitur nepasisekė, viskas priklauso nuo žaidėjų, kolektyvo nuomonės. SA:MP žaidimą lošiu jau 3-4metus, todėl žinau savo darbą, per tiek laiko esu matęs tiek gero, tiek blogo, todėl iš visko pasimokiau.

//. Sugebėjimai .//

Sugebu IPB/IPS funkcijas, gerai prižiūrėti, bei palaikyti tvarką forume, bei serveryje, galiu ieškoti, bei tvarkyti klaidas forume, ištaisyti rašybos klaidas ir panašiai. esu mapp darbų mėgėjas, laisvu laiku bandau kažką sumappinti, sugebu reklamuoti, bei prikviesti žaidėjų į serverį, galiu rašyti peticijas, reklamas, aprašymus ir panašius dalykus, visapusiškai prižiūrėti serverį ir forumą, esu žmogus sukalbamas, bei lengvai susibendraujamas, taip kad, problemų nebus. Tiesiog nusibodo sėdėti tuose šūdserveriuose, norisi siekti kažko rimtesnio, rimtesniame projekte, matau, kad esi žmogus su galva, taip kad, tikrai nenuvilsi projekto, pretenduoju į administratoriaus postą, nes manau, kad galėčiau būti naudingas, tiek forumo, tiek serverio puse,esu turėjęs savo projektą, bet nieko gero nepavyko, galėčiau čia rašyti litanijas, bet manau, neskaitytumėt jūs viso aprašymo, tai manau šiam kartui užteks ir tikiuosi apmąstysite mano kanditatūrą.

//. Kodėl verta priimti mane? .//

Taigi, manau šio pagrindinio klausimo atsakymas - pranašumas, visi esame vienas už kitą pranašesnis ir manau laimi tas kuris yra geriausias perkeltine prasme. Kiekvienas žmogus yra geresnis kažkuo tai už vienas kitą. Manau visi esame lygūs ir pareigos nekelia žmogaus už žaidėjus kažkuo aukščiau. Jeigu gausiu Administratoriaus postą, manau mane pradės dar labiau motyvuoti projekte daryti kažką tokio neypatingo. Manau pagrindiniai mano charakterio bruožai - sąžiningas, atsakingas, kruopščiai atliekantis savo darbą, maloniai bendraujantis. Šiame klausime negaliu daug ko parašyti, nes nežinau ką gali kiti, bet parodys tai laikas ir ateitis. Aš esu žmogus kuris niekados nepasiduoda, jei suklumpu - pakylu vėl. Didžiausią garbe pasiekia ne tas kuris nesuklumpa, bet tas kuris suklupęs pakyla, manau šitas motyvacijos sakinys mane motyvuoja daryti tai ko kiti negali ir stengsiuosi pasiekti didesnių pareigų jeigu bus šansas. Nesu buvęs jokiuose komandos ar direktorių ir panašių sričių juodosiose sąrašuose kituose projektuose.

//. Kodėl pretenduoju būtent į administratoriaus/pagalbininko postą? .//

Taigi mano norai dideli, bet nevisi įgyvendinami. Turiu mane palaikančių žmonių, bet aš jiems negaliu daryti jokių nuolaidų atrankose į įvairias pareigas, bet analizuodamas anketas atsižvelgsiu į kiekvieną žmogų vienoda linkme, kad nekiltų verkimų dėl kitiems didesnių šansų suteikimo pildant į pareigas, visiems suteiksiu vienodus šansus pasireikšti pareigose. Administratoriumi noriu būti, todėl, kad esu patyręs, esu raštingas žmogus, galiu išsamias, puikiais, kokybiškas analizes parašyti, manau iš patirties galiu pasakyti, kad Administratoriumi yra ganėtinai sunku būti, nes kai prisijungi į žaidimą, kyla daug klausimų, į kuriuos aš pasistengsiu prisijungęs į serverį būtinai atsakyti, kad žaidėjai neliktu nežinioje. Administratoriu esu buvęs kitame projekte, turiu patirties kuria galiu pasidalinti su kitais. Administratorius yra labai svarbus projektui, kadangi į jį labiausiai ir rimčiausiai reikia atsižvelgti, ir nepaleisti valdžios iš rankų, kad paskui nebūtų kokių nors nesklandumų ateityje, dėl prižiūrėtojų, žaidėjų, forumo, serverio nepriežiūros, galiu būti labai aktyvus serveryje gavęs tokias pareigas, norėčiau rodyti puiku pavyzdį einant tokias pareigas. Administratoriaus sieksiu visą projekto veiklą, kol galiausiai pavyks ir atsiras šansas, aš galiu negailėti savo brangaus laikas analizuojant anketas, prižiūrint forumą, serverį, rašant naujienas ar kažką panašaus, bei rašant tokias.. Na, jei jau nepasiseks pasiekti tokio lygio, tai galėčiau pritapti ir prie kitokio posto.

//. Kontaktai .//

Skype: [email protected]

El. paštas: [email protected]

Redaguota , nario inferior.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 1 mėnesio...
prieš 17 valandas(-ų), Brother. parašė:

niekas tokiu susiktu litaniju neskaito, viskas kas domina - ka moki ir 90 proc lemia praeitis

Jeigu kuri ne eilinį projektą ir nori rimto žmogaus, tai pasiskaitysi ir suteiksi kelias minutes savo gyvenimo. Nesu bendravęs, tačiau pagal visą informaciją pateikta aukščiau manau kad šis žmogus išmano savo darbą ir projektas jį paimsiantis (jeigu būtų motyvuotas) nusisektu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Štai tikras pavizdys kaip turėtų atrodyti žmogus, kuris nori sudominti kiekvieną asmenį. Aprašymas tikrai gan platus, sugebėjimai ir viskas aprašyta tobulai tiesiog imi ir naudojiesi tavo paslaugomis. Sėkmės paieškose, rekomendacija. Bėje esi tikras pavizdys tiems kurie ieško projekto ir parašo temoje "centus".

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2366 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...