Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

FortCarson.LT -Sparčiu žingsniu į priekį!!!


LocoM

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2437 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Projekto svetainė - FortCarson.LT

Serverio IP - samp.fortcarson.lt

TeamSpeak3 IP - ts.fortcarson.lt

 

________

 

 

bWEM2im.png

 

Arminukas_Pell

 

Arminas - projekto įkūrėjas ir savininkas, atsakingas už viso projektą veiklą, plėtrą. Arminui yra 18 metų. Serverio esamas skripteris, modifikacijos koduotojas.

 

James_Rodrigers

 

Marius - projekto svetainės prižiūrėtojas, atsakingas už svetainės darbą ir puikią jos išvaizdą, tai pat Marius yra ir pagalbininkas kuris padės rinkti prižiūrėtojus ( tai pat juos ir prižiūrėti jog darbo kokybė nekristų ), renginių organizavimą tiek svetainėje tiek serveryje bei suteikti visą reikalingą pagalbą projekto nariams. Mariui yra 15 metų.

 

 

wLCA6m3.png

 

 

Prižiūrėtojai

 

Projekto prižiūrėtojai - Direktorių prižiūrėtojas, Užblokavimų/Atsiblokavimų prižiūrėtojas, Administratorių prižiūrėtojas, Klubų prižiūrėtojas ir VIP narių prižiūrėtojas.

Turbūt kylą klausimas kodėl tarp prižiūrėtojų nėra emigracijos prižiūrėtojo, kaip jau ir minėjau emigracijas tikrins globalūs moderatoriai, tai bus vienas iš daugelio jų prižiūrimų sričių.

 

Serverio veiksmo vietos

 

Serverio pagrindinis veiksmas vyks fort carson miestelyje, šis miestelis galės pasigirti tuo jog jame bus SPAWN, vairavimo mokykla, ligoninė, automobilių turgus, bei įvairios parduotuvės. Toliau veiksmas pereina į Las payasdas miestelį, miestelis palyginus yra gan mažas, jame bus tik Policijos departamentas su visa policijos baze ir netoli esančia fūrsitų baze. Toliau veiksmas nesibaigia ties Bluberry miesteliu, jame šiuo metu yra FTB darbas ir galvojama daryti dylerių darbą. Las-Venturas miesto tai pat neužmiršome, miestas pasižymi savo dydžių, jame bus fūristų pasikrovimas, narkotikų sandėliai bei visa kita susijusią su nelegalia veikla serveryje. Į kitus miestelius veiksmas nesiplės, tik netoli Fort Carson miestelio.

 

MSKecby.png?1

 

GINKLU PAKETAI

 

Viename miestelyje yra ginklų paketų sandėlys, kuriame kas 10 minučių pasigaminą po 1 ginklų paketą, teisėsaugos užduotis manau yra aiški, jų tikslas sunaikinti ginklų paketus ir sumažinti ginklų paketų skaičių serveryje. Dyleriai turi kuo greičiau apsiginti nuo teisėsaugos arba tai gali daryti slaptai ir imti po vieną paketą jog apie tai nesužinotų teisėsauga.

Ginklų paketų atidarymo principas yra gan paprastas, žaidėjas turėdamas ginklų paketą gali jį atidaryti ir gauti 10 deagle kulkų, 30 ak-47 kulkų ir 10 shotgun kulkų. Vieno ginklų paketo atidarymo laikas yra 10 sekundžių.

 

 

 

m6BsBwD.png

 

 

Policija

 

Policijos darbas serveryje yra labai reikalingas, policijos pagrindinis tikslas sumažinti nusikalstamumo lygi Fort Carson mieste ir aplink jį. Policija privalo vykti į užgrobtus pastatus, vykdyti reidus kurių metu būtų surasti pažeidėjai, gaudyti bėglius, padėti žaidėjams kurie negali apsiginti patys. Į šį darbą patekti gali tik tie asmenys kurie neturi blogų atsiliepimų ateitį, nėra vartoją narkotikų ir atitinką nustatytus reikalavimus, tai pat yra galimybės kilti ir tobulėti karjeros laiptais.

 

Fūristai

 

Fūristai serveryje visus aprūpina reikalingiausiais daiktais, be fūristų paprasčiausiai sustotų visų institucijų veikla, Norint dirbti fūristu reikia mokėti vairuoti fūrą, bei turėti gausiai dėmesingumo, nes vežami kroviniai yra brangūs ir juos reikia saugoti, kartais krovinius gali užpulti mafija arba atimti teisėsauga ( kai vežate nelegalius krovinius ), taigi fūristo darbas yra labai rizikingas, bet tuo pačiu ir nenuobodus.

 

Medikai

 

Medikai serveryje turi greitai ir kokybiškai suteikti sveikatos paslaugas, visiems žaidėjams reikia sveikatos, galų gale kažkam kažkada atsitinka taip jog sveikata sušlubuoja arba kažką peršauna, Medikų darbas greitai jums suteikti reikiama pagalba bei išgelbėti gyvybę.

 

FTB

 

FTB pagrindinė veikla yra narkotikų suvaldymas fort carson miestelį ir už jo ribų, policininkas narkotikų atimti negali, tai padaryti gali tik FTB agentai, tai pat ir nubausti už jų turėjimą / vartojimą ir kt. Šio darbo atstovai gali dirbti užsimaskavę jog nelegalios grupuotės jų neatpažintų. Darbas reikalauja kruopštumo, kantrybės bei sugebėjimų.

 

Taksi

 

Taksistų pagrindinis tikslas greitai ir patogiai nuveši žaidėjus iš taško A į tašką B, tai pat taksi darbuotojai turės ir daugiau veiklos, kaip lagaminų vežiojimas į įvairias vietas bei kt. Taksi darbuotojas turi puikiai išmanyti kiekvieną serverio vietą, nes kiekvienas žaidėjas nori jog būtų nuvežtas greitai ten kur jis nori.

 

Mechanikai

 

Mechanikų pagrindinis tikslas serveryje užtikrinti greitą techninę transporto pagalbą, bei užtikrinti jog ant gatvių nesimėtytų netvarkingai pastatytų automobilių. Norint dirbti mechanikų reikia išmanyti apie transporto priemones bei jų veikimą.

 

 

 

axcpdYw.png

 

Serverio klubai galima sakyti ir duos didžiausią atkirtį teisėsaugai, klubą galės susikurti bet kas tik nori tam reikės 100,000 EUR serverio pinigų, klubas susikuria toje vietoje kur stovite. Klubą galimą kurti nebūtinai kaip nelegalia grupuotę kuri kariaus su teisėsauga, klubą galima kurti kaip paprasta laisvalaikio, tarkim Drift klubas ir tt. Klubas turės labai daug galimybių, galimybės priklausys nuo klubo tipo ar tai veiksmo ar laisvalaikio klubas. Klubai galės pardavinėti narkotikus, ginklus ir tt.

 

 

 

 

__________

 

 

 

cNDfTsV.gif

Redaguota , nario Arminass
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 2 valandas(-ų), Arminass parašė:

MŪSŲ FORUMAS JAU STARTAVO!!!

 

Šiuo metu forume vykstą įvairios atrankos į postus, platesnė informacija žemiau.

 

Atranka į globalius moderatorius - SPAUSTI ČIA.

Atranka į direktorių prižiūrėtoją - SPAUSTI ČIA.

Tai kad nestartavo tas jusu forumas :D

WqaVo7U.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2437 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...