Peršokti į turinį

Ar SAMP Lietuvoje nyksta?


Alan_Smith

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2457 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

      Sveiki visi SAMP gerbėjai. Norėčiau su jumis padiskutuoti apie SAMP populiarumą Lietuvoje, ką manot apie dabartinius scripterius bei serverius ir panašiai, išsakykit savo nuomonę. Man tiesiog būtų malonu sužinoti kiek dar Lietuvoje yra SAMP žaidėjų ir ar SAMP jau nyksta Lietuvoje ir netik? Prašom išsakyt savo nuomonę, jei norit.

Redaguota , nario Hama
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

ir taip aisku kad mirsta.  dar yra tu zaideju pakankamai , bet 5metai kokie dar ir bus turbut vienetais belankstantys serveriuose..   uzsieni  tas pats vel nyksta bet uzsieni dar tukstanciais zaideju... vien del to kad uzsieny nera vienedieniu serveriu su 12metu adminiais kurie perka hostinga is tevu pinigu su  tuo paciu GM kuris naudojamas dar kituose 100 serveriuose kur adminai vel 12-kiniai..   visokie sargai lmg ir dar ten kazkas kiek laikysis tiek, kai jie zlugs bus sampui ypac lietuviams kaput.  

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Kas turi gerus kompiuterius, tie ir leavin'ą tą sa:mp, nes nauji žaidimai viskas, o čia tas pats per tą patį, dar nervuojasi dėl žaidimo, tai... Dabar žaidžia tik savininkai, savininkų draugai [gauna free pareigas], ir vaikai. Bet aišku yra ir gerų serverių su geros sistemom, apie tai nieko blogo nesakau :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Tu teisus nes norint kažką gero sukurti neužtenka padaryti gero gamemode,nebus stiprios komandos ,administracijos,prižiūrėtojų ir pnš serveris žlugs arba loš 5-10 ar kiek ten žaidėjų vien dėl sistemų.O jei sistemos senos o administracija visai padori ir matosi pastangos,kodėl gi ne pasistengus kažką naujo padarius laikyti kad ir 30-40 žaidėjų ratą.Svarbu pastangos,bei kad žaidėjai matytų kad verta likti ir kad nežlugsi per 2 mėnesius.Šiuolaikinsi jaunimas žaidžia ten kur geri atnaujinimai ir gm geras ,o savo malonaus žaidimo nemoka susikurti su draugų ratu. Tame ir problema kad viskas priklauso nuo gamemode

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Visi žaidimai po biški miršta, taip pat ir SAMP'ui galas ateis juk nėra ko slėpt, kad šis žaidimas pabodęs , nieko gero niekas nebegali sukurt(nebent kuria, bet nieko neatskleidžia ! ) .

Darbatiniai skripteriai, hmm, žiūrint apie kuriuos šneki ar apie tuos tipinius ar kokius skripterius, dabartinių gan skripterių daug žinau, jie uhh gerai darbuojasi ir motyvuoti žmonės yra.(Todėl jie ir yra mldc)!.

Rusija? - O dabar sakys pričiom čia rusai tame ir esmė , kad rusai man atrodo ir sudaro vos ne 10k-15k žaidėjų samp rinkoje DABAR.

2017/08/20 - 14:05 padaryta nuotrauka:

acf3cd55b6f6a5611980e8f2ab746cc5963.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Aš dar viliuosi, kad ateityje SA:MP bus atnaujintas žaidimo kūrėjų, geresnės grafikos, daugiau galimybių ir t.t. O dabar, ką bekalbėti apie 2005 metų žaidimą? Taip, nieko nesakau, buvo smagu anksčiau žaisti, bet atsibosta, kai jokių naujovių nebevyksta, į samp rinką daugėja šūdservių bei apsimetėlių kaip dexinozas (a.k.a bjaurybė jabnūtas), na ką čia bekalbėti. Žiūrėsim kas bus su sampu ateity, galbūt ir nepakeitus SA:MP'o pačio žaidimo, atsiras skripterių, kurie padarys tokių sistemų, kad vėl bus noro žaisti, nors labai abejoju.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

SA:MP jau nebus atnaujinamas. Jo kūrėjai pasakė, jog nebe dirbs prie šio žaidimo tobulinimo. Kiek žinau, po tokio pareiškimo, būrys žmonių rašė prašymus jiems, kad nenustotu dirbti ( kažkas minėjo, kad šiuo metu pagrinde SA:MP žaidžia rusai - taip, tai tiesa. Būtent rusai ir rašė tuos prašymus kūrėjams ), tačiau kiek žinau, tie prašymai buvo bevaisiai. Kalbant apie scripterių patobulinimus, tai viskas priklauso tik nuo jų pačių ir SA:MP žaidimo galimybių. Galima padaryti idomiau sistemas, panaudoti daugiau textdrawų ( kas dabar patinka daugeliui žaidėjų ), tačiau ne viską imanoma padaryti, nes žaidimas turi ribotas galimybes. Kad ir kaip bebūtų, nors ir mažėja tų žmonių šiame žaidime, vis tiek yra nemažai serverių ir žaidėjų, kurie tikrai dar laikysis. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2457 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...