Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

GTA-LV.LT modifikacija kitaip zinoma las-vegas.lt

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3156 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1 minute prieš, Mortez parašė:

Sucituot ir as beleka galiu :Ddd tai kad jis pats perpardave ta gm bebruk yogho ir dar bbzn kam tuo paciu ir mano interjerus kuriuos neturejo teises parduot. 

Screenshot_2017-08-18-15-32-29.png

Screenshot_2017-08-18-15-32-17.png

O tu iš jo gamemodo pasipelnei, kuris turi didžiausią vertė negu tie tavo mapai.Dar siūlo man pinigus už mapa, kad tipo nusiimtu įspėjima, oh vyruti tikrai ne nepaeis :D tegul žmonės žino koks ištikrūjų freskas yra.:P

tLHoca9.jpg

prieš 2 valandas(-ų), MartyT parašė:

:Dddd tai kad gta-lv pagrindas :Dd ka tu pjauni xddd

Tu pats ką čia pjauni gta-lv gamemode pagrindas yra neseniai paplatintas bayside gamemode kuri dabar naudoja northstate... Koks dar las-vegas? Las-vegas Gamemodo pagrindas yra nkg.lt gamemodas, krc nieko neišmanai tu apie dabartine sampo veikla. Tai patariu tau nykt greičiau iš tos samp :D

prieš 2 valandas(-ų), MartyT parašė:

Koks idomumas su apgsviku savininku kazka daryt, tas pats ir lawless?

Tu ne ką geresnis, tau dar pats laikas užaugt ir rašyt išmokti. Dar sakai, jog aš "prisipisu" ir panašiai. Žinoma, kadangi tu save vadini geriausiu ir po to man rašai, kad ne visi auksiniai? Pats vardinai, kiek moki daug visko ir kaip gerai sugebi viską daryti, o vakar jau atbėgęs aiškini, jog nebesi toks. Vaikuli, pats laikas tau pasislėpt.

Apie nuotrauką žemiau, užauk. Patarimas. Subręsk.

https://prnt.sc/ga54dy

da30838075596c240bcb3a60e6ed0d0b.png

@pesh MVP

Guest heatzy
(redaguota)

Apie tave tik vienu žodžiu žmogau, [MODERATED]. Graudus žmogus esi darydamas tokias nesamones. [MODERATED], kiek girdėjęs apie tave tai patylėsiu.. Tik tiek galiu pasakyti, kad lazda turi du galus. O Las-Vegas.LT Savininkams siūlau nenuleisti rankų ir ignoruoti tokius "fruktus"

Redaguota , nario heatzy
Cenzūruoti įžeidimai ir/ar keiksmažodžiai.
(redaguota)
58 minutes prieš, Yokashi parašė:

Apie tave tik vienu žodžiu žmogau, [MODERATED]. Graudus žmogus esi darydamas tokias nesamones. [MODERATED], kiek girdėjęs apie tave tai patylėsiu.. Tik tiek galiu pasakyti, kad lazda turi du galus. O Las-Vegas.LT Savininkams siūlau nenuleisti rankų ir ignoruoti tokius "fruktus"

Lysk atgal po pernyksciais lapais, neidomi man ta tavo nuomone apie mane :)

Redaguota , nario Tautedorus
Guest heatzy
14 minutes prieš, MartyT parašė:

Lysk atgal po pernyksciais lapais, neidomi man ta tavo nuomone apie mane :)

Iš kur tu toks baravykas išlindęs? Tavo nuomonė ir reputacija seniai sušikta. Prisidaręs gėdos ir tylėk kampe, priimk kritiką apie save ir daryk išvadas.

(redaguota)
30 minutes prieš, Yokashi parašė:

Iš kur tu toks baravykas išlindęs? Tavo nuomonė ir reputacija seniai sušikta. Prisidaręs gėdos ir tylėk kampe, priimk kritiką apie save ir daryk išvadas.

Pirma pasidomek kas ta reputacija :)

29 minutes prieš, MantasPwn parašė:

O tu žinai kiek žmonėms šiame forume tavo nuomonė yra neįdomi? 

Tai kad tau tas freskas net neidomus, zinai jog scameris jisnyra,  o tu vistiek dirbi, mldc.

Ps jeigu cia ne las vegas modifikacija, tai ko jus cia zyziat?:D su savo tuo zyzimu parodot jog tai las vegas modas, nes jei nebutu, tai net nerasinetumete :)

Redaguota , nario MartyT

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3156 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...