Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3235 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, neseniai užsidarė mano minecraft projektas McStone.lt Todėl visi failai ir kita liko pas mane. 

Galiu parduoti visą projektą kartu, arba viską dalimis:

Domenas: McStone.lt 6e

Galioja iki (?): Birželio 15, 2018 (liko 10 mėn.)

-----------------------------------------------------------------------

Sms paslaugų sistema sujungta su paysera: 6e

----------------------------------------------------------------------

MineCraft serverio failai: 8e

----------------------------------------------------------------------

:)

Redaguota , nario Arminasss
(redaguota)

Mano failai, jei norėčiau pasidalinčiau. Tu rimtai norėjai vienas už juos pinigus gauti, kai prie jų gal 4% prisidėjai? 

Vienam žmogui jau pardaviau :D. Nepaeis tau Arminai, už mano editintus pluginus gauti pinigų.

Redaguota , nario Noju's &&
EDIT

gerų nebūna, būna tik geriausi 

---

www.sidemc.lt - coming soon

prieš 6 valandas(-ų), Noju's && parašė:

Mano failai, jei norėčiau pasidalinčiau. Tu rimtai norėjai vienas už juos pinigus gauti, kai prie jų gal 4% prisidėjai? 

Vienam žmogui jau pardaviau :D. Nepaeis tau Arminai, už mano editintus pluginus gauti pinigų.

Nu bet tu tikrai atsilupes :DDDDDDDDDDDDDD Kokie dar tavo failai XD Tu vpš ten tik kelis editus darei, aš visą pagrindą dariau, dabar tu pats turėtum suvokti, kad negerai padarei, ir gavai pinigus, nors tu jų nevertas. Bėja, kitiems kuriems Nojus kurs pluginus, patarčiau ant savo vps'o sukurti antrą userį ftp prisijungimo, ir jam nuimti write teisę, tada nenuripins failų  :funny:

prieš 18 valandas(-ų), F4RGamingLT parašė:

Už kiek??

Nežinau, niekada neesu spawn'ų pardavinėjas, o kaip tu manai už kiek galėčiau parduoti?

prieš 3 valandas(-ų), Noju's && parašė:

:D, aš be žodžių, geriau nieko nerašysiu.. Pats dirbau prie tų failų :D.

Prašau nieko neatrašyti, nepradedam dramos.

Tu dramą sukėliai :D

prieš 3 valandas(-ų), Matce parašė:

Nepatikimas. Nerekomenduoju šio asmens.

Tikrai? Kuom nepatikimas? Argumentai? Bėja pats buvai mano serveryje kai antrą spawn statėm, viskas normaliai buvo, ko čia dabar? :D

prieš 3 valandas(-ų), Matce parašė:

Nepatikimas. Nerekomenduoju šio asmens.

Bėja, aš beveik neturiu reputacijos, nes į sg neseniai išvis gavau pakvietimą prieš kelias savaites, tai kaip tu gali sakyti, kad aš nepatikimas? :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3235 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...