Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Great-Life.lt - RedCounty Kaimelių Gyvenimas


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2320 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

a97e7488f82a888290234cb110aa85a8991.png

 

Sveiki,
Šiandien norėčiau jums pristatyti Great-Life.lt projektą, kuris sieks aukštumu. Projektas nėra išskirtinis bet prie jo dirbama tiek diena tiek naktį. Serveris daromas kuo unikalesnis tvarkomos visos klaidos bei bugai, atnaujinimai daromi kiek viena diena tik dėl jūsų mieli žaidėjai, mes šitaip stengdamiesi del projekto norime kad jus ateitume ir pasiliktume musu projekte "Ateisi - Neišeisi" "Išeisi- Sugriši" Mes stengiames laikytis šios pagrindines komandos taisykles. Jeigu turite įdeju butinai apsilankykite mūsų forume ir jas išsakykite pasiūlymų skiltyje.
 
Kodėl verta rinktis mus?;
 
Mūsų serveryje bus jums pateikti gražiausi mapp darbai, unikalios sistemos, bei serverio tvarkingumas. Mes stengiames kad, per starta butu viskas gražu ir unikalu. Musu serverio klaidos yra beveik visos ištaisytos o per starta neliks ne menkiausios klaidos. Musu komanda dirba tik del jūsų žaidimo malonumo.
 
Kodėl Pasirinkome RedCounty Kaimelius?;
 
RedCounty kaimelius pasirinkome vien dėl to, nes norim būti žinomi. Šiais laikais atsiranda vis daugiau SA-MP projektų ir visi kažkodėl renkasi arba SanFierro arba LosSantos, todėl mes norim būti išskirtinis serveris, o ne šiaip koks SanFierro kuris greit žlugtu.
 
48947be7c148e1a02075615d80aa0c1b611.png
 
Policija - Tai yra vienas iš svarbiausių serverio darbų, be kurio serverio žaidėjams būtų sunku žaisti. Ši teisėsaugos sritis susikoncentravusi į miesto priežiūrą, užtikrina žaidėjų saugumą bei žinoma atgrobinėja pastatus bei gaudo miesto chuliganus. Taip pat šie žmonės valo /ieskomi sarašą.
 
A.R.A.S - Šie žmonės dažniausiai susitelkę į slaptas operacijas, kovas prieš nusikalstamą veiklą. Jų didžiausi priešai yra serverio gaujos, kadangi jos užgrobinėja pastatus. Šioje firmoje dirba tik gerai mokyti žaidėjai, galintys išsisukti įvairiose situacijose.
 
Medikai - Šie žmonės teikia pirmają pagalba serverio žaidėjams. Žinoma norėdami dirbti darbe su pakvietimu jūs turėsite apsilankyti pas medikus ir nusipirkti sveikatos pažymėjimą.
 
Auto Servisas "Tanagra" - Šis darbas yra pagrindinis pagalbininkas kelyje ištikus problemoms. Jeigu jums pritrūks degalų arba reikės suremontuoti mašiną, visada galėsite išsikviesti mechanikus. Tai pat šie žmonės valo miestą nuo užsilikusių transporto priemonių mieste ir jas veža į konfiskuotų mašinų aikštelę.
 
DPD Kurjeriai - Šios srities darbuotojai vežioja įvairiausius krovinius, bei dalyvauja direktoriaus daromose veiklose.
 
Furistai - Šios srities darbuotojai neprisikiriami nei nusikalstamom grupuotėm, nei geriems žaidėjams, nes fūristai gali vežti ir telefonus, maistą, rūbus ir panašiai, bet taipogi jie gali vežti ir narkotikus bei ginklus.
 
273987fee322128cc982c7175a08aa92620.png
 
  • Administratorius Dovydas, (Dovydas_Kentas). 17 metų.
  • Administratorius Titas, (Titas_Bentley), 17 metų.  (Maperis)

 

 

Projekto informacija;
 

• Mūsų svetainė: www.great-life.lt

• TeamSpeak kanalas: ts.great-life.lt

• Serverio adresas: samp.great-life.lt

 

64d5c10f7c9ce2b0cc1b6c73d3ad111b903.png

 

  • Verslų sistema.
  • Pelno uždarbis yra skaičiuojamas kas 10 minučių, verslų kainos prasideda nuo 120.000 eurų. Versla valdyti gali jo savininkas, keisti pavadinimą. Tačiau serveryje yra dviejų rūšių verslai, vieni paprastesni kur eina uždarbis kas 10 minučių, o kiti iš kurių pelnas renkasi už paslaugas. Pavyzdžiui  garažo verslas, ten verslo savininkas gauna pelną tada kai žaidėjai atstato savo tr.priemones, įmontuoja dūjų įranga, praeina tech. apžiūra ir panašiai.

 

  • Namų sistema
  • Namų sistema susideta iš namų už kreditus,paprastų namų, butų bei namuku ant ratų. Pavyzdžiui perkant namą už kreditus, Jūsų namo interieras nebus niekur matytas, gražus, modernus bei naujoviškas, taip pat galimybė užeiti į namo garažą kuriame galėsite atlikti įvairias funkcijas.  Taip pat namai turi tokias funkcijas kaip ginklų bei narkotikų laikymas savo namo spintoje!

 

  • Automobilių sistema. 
  • Serveryje yra mašinų sistema, kuri turi tikrai nemažai funkcijų. Jūs savo transportą galėsite parduoti į turgų, parduoti mašiną žmogui. Jūs galėsite mašiną atrakinti/užrakinti su mygtuku Y. Mašiną jūs galėsite nusipirkti mašinų salone. Serveryje yra dviejų kategorijų transporto priemonės. “Motociklai – Automobiliai‘‘.

 

  • Garažų sistema
  • Mūsų serveryje jūs galėsite isigyti nuosavą garaža į kuriame galėsite laikyti savo transporto priemones. Garažą bus galima įsigyti už serverio valiutą.

#Kitos sistemos yra kuriamos, jų kurimo procesą galite sekti forume.

 

 

 

 

 

Redaguota , nario Deimis1235
Buvo klaidu
  • Teigiamai 8
  • Neigiamai 12
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 7 valandas(-ų), Pablas parašė:

Sėkmės jums sėkmės kūrėjai tikiuosi pasiseks nenuleiskit rankų

Ačiū mes nesiruošiam su projektu pasidaryti naudos sau o siekiame kuo didesnio malonumo būsimiems serverio žaidėjams, bandysime pasiekti kuo didesnį žaidėjų skaičių serveryje ir kelti savo reputaciją aukštyn!!!

  • Teigiamai 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Kam kurti projektą jai viską vogi? vogi modifikaciją (kuri kurta kažkieno kito ir paplatinta) vogi dizainą ir tiesiog editini (nors originaliai TLKG dizainas atrodo gražiau) ir dar sugalvoji pavadinimą kuris visiškai ne į tema, nes joks ten ne šaunus gyvenimas jūsų projekte ir dar administraciją tikriausiai po 12 metų turi. :/ sad samp life

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2320 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...