Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Apple Iphone 6s - iš skelbimų.


Rødding

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2458 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, norėčiau jūsų patarimų. Galvoju nusipirkti Apple Iphone 6s iš skelbimų, kadangi nei sykio nesu turėjęs Apple produkcijos,tad iš pat pradžių norėčiau nusipirkti truputį pigesni variantą kaip pabandymui, nesinori iškarto pirkti iš salonų ir mokėti krūva pinigų,o pirmiau išmėginti kiek galima pigiau. Tai norėčiau jūsų patarimu, perkant iš skelbimų į ką atkreipti dėmėsi labiausiai,kad nelikčiau kvailio vietoje, ar imanoma galbūt iš nuotraukų kažkaip tai nuspėti ar telefonas yra orginalus, o ne kopija, nuvykus į vietą pas pardavėja ką apžiūrėti pirmiausiai, ką padaryti prieš perkant telefoną,kad veliau netektu gailėtis. Kas nusimanot apie tuos telefonus, galbūt jūs patys užsiiminėjat tais skelbimais, perkat per parduodate. Vndž jei supratote galbūt kuo nors galit man patarti?. Dėkui iš anksto. :lol:

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Dabar kaip tik pats zvalgaus i iphone 5s skelbimus, nes irgi noriu isbandyt apple. Pirmiausia ziurekis ar nepriristas prie kokio uzsienio uzsienio tinklo ir nebutu icloud. Tada imei pasitkrink. Taip pat neimk tokiu, kuriuose neveikia touch id nors ir patrauklesne kaina, nes gali reiksti, kad gali buti ir kitokiu problemu su tel. Jei jau susiradai koki tai pirk tik susitikimu arba isperkamuoju pastu. Kai paste eisi atsiimti, patarciau visa procesa(atsiemimo ir atidarymo) filmuoti ir paprasyti, kad pasto darbuotoja ispakuotu. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Jei važiuosi apžiūrėt, tai patikrint ar ekranas nekeistas (originalus) gali palei tai ar ant jo atsiras vaivorykštė, t.y., susirasi kur saulė tiesiai šviečia į ekraną ir pakreipus jį geru kampu gali pamatyt vaivorykštę - ekranas keistas. Jeigu pirksi 6s, su neoriginaliu ekranu neveiks 3D Touch. Paprašyk parodyt dėžutę ir patikrink jos IMEI su matomu Settings>General>About. Pažiūrėk ar gerai veikia TouchID, jis irgi gali neveikti jeigu buvo telefonas daužtas. Serial number patikrink čia https://checkcoverage.apple.com/, ar viskas gerai su tuo iPhone. Paprašyk, kad atjungtų iCloudą, Apple ID, taip pat išvalytų visą telefoną. Jeigu yra galimybė, sužinok Battery Life, rodo procentais jį, mažą kainą gali irgi nulemt mažas battery life, nes telefonas laikys tada aktyviai naudojant 3-4h. Tiesiog aplamai apžiūrėt yra geriausia, o ne paimt ir užsisakyt, nes žinau atvejų kai po laiko atšoko ekranas perkant iš skelbimų :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2458 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...