Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

New-Santos.lt dabartinė modifikacija. Tiesa apie LawLess

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3180 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Dabar, Lars parašė:

Aš ir dabar matau. Tai jau video ką, ne jūsų sistemų? Kažkodėl keista, bet net tekstai visiškai sutampa su video. ŽMONĖS, pasileiskite modifikaciją ir pamatysite, jog grynai sistemos tos pačios. 

DAR KARTA KARTOJU PRISIJUNGT GALĖSI PER STARTA , ką tu čia galvoji sukuriai tema ir vsio RAGAS ? :D sujuokinai mano šikna daugiau nieko :D Siunčiasi gero naudojimo!

3caf41e45adf2c968e5328e45cde5ace688.png

Dabar, Lars parašė:

Po starto žiūrėsim kaip šokinėsi, kai visos tos pačios sistemos bus rastos kaip ir šitame mode. Tai kaip tai paaiškinsi, jog viskas, kas yra parodyta video, yra šitame mode?

Tele2 sistema man išvis dave įdėja , ką gal man pradėt lipdyt čia kodus savo modifikacijos :D ? man tas jusu manymas tai išviso žiuriu kažkam tik pakenti daugaiu nieko bandot per kažkur įkasti :D nu tai įkask nu :D kažkaip mažiausiai man rūpi

2 minutes prieš, Lawless parašė:

Tele2 sistema man išvis dave įdėja , ką gal man pradėt lipdyt čia kodus savo modifikacijos :D ? man tas jusu manymas tai išviso žiuriu kažkam tik pakenti daugaiu nieko bandot per kažkur įkasti :D nu tai įkask nu :D kažkaip mažiausiai man rūpi

Kokia idėją, kad tu čia :DDDDD Gamemode viskas yra. Tele2, mašinų sistema, apdailos, registros sistemas, grynai tas pats licenzijų pirkimas, bankas. Tai visur idėjas pasiemiai ir panašiai padariai ane? :D

Dabar, Lars parašė:

Kokia idėją, kad tu čia :DDDDD Gamemode viskas yra. Tele2, mašinų sistema, apdailos, registros sistemas, grynai tas pats licenzijų pirkimas, bankas. Tai visur idėjas pasiemiai ir panašiai padariai ane? :D

Kažkur rašiau kad pasiemiau :D ? ar sakiau dave? tai tu agirdi ką tu čia šneki aš nesuprantu , tu čia galvoji pyst parašiai tema projektas užsidarys kas ? Projektas kaip dirbo taip ir dirbs ir nepergyvenk. Paplatino San Fierro new-life moda :D nu man labai juokinga , nuripink dar dizaina paplatinsi :D dėkui kad prieš miega prajuokinai :D

2 minutes prieš, Lawless parašė:

Kažkur rašiau kad pasiemiau :D ? ar sakiau dave? tai tu agirdi ką tu čia šneki aš nesuprantu , tu čia galvoji pyst parašiai tema projektas užsidarys kas ? Projektas kaip dirbo taip ir dirbs ir nepergyvenk. Paplatino San Fierro new-life moda :D nu man labai juokinga , nuripink dar dizaina paplatinsi :D dėkui kad prieš miega prajuokinai :D

Gali žmones ką nori sakyti. Tu projekto ilgiau mėnesio neišturėsi, tu esi žmogus kuris gali tik pašnekėti. Gali čia mazintis nesimazines, praeitis pati kalba už save. 

Dabar, Johny_Mars parašė:

Gali žmones ką nori sakyti. Tu projekto ilgiau mėnesio neišturėsi, tu esi žmogus kuris gali tik pašnekėti. Gali čia mazintis nesimazines, praeitis pati kalba už save. 

Už save kalbu aš ir daugiau niekas kitas , *Myliu SuperGames.lt* jau labai keista man ginčytis kaip jum čia po 15-16 metu ir apsimetat protingiausiais :D Sėkmes toliau nuvertime :D 

Dabar, Johny_Mars parašė:

Aš tau padarysiu ss, ir po mėn atsiūsiu :)

Okei lauksiu! :) O daugiau nežadu čia atsakinėt ties tokiais klausymais nes labai juokinga :D Galėsit paprašyt testeriu kurie bus išrinkti kad pafotkintu modifikacija :D Ir galėsi lygint :D

O visiem kitiem čia gero vakaro gero naudojimosi new-life modu :D

beje ačiu už reklama.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3180 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...