Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3070 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi, daug nerašysiu, kurių šita tema dėl to nes mane apgavo.

Tai kaip matot iš temos pavadinimo platinu paskutine greytreet.lt modifikacija, čia yra san-andreas.lt pagrindas banditas daryti sargo kopija, gal 70 % jau yra padaryta bet tokiu iš geresniu sistemu tikrai nebus, iškarto perspėju naujokeliai nemokės pasileisti modifikacijos. Pamiršau paminėti kad nėra padaryta pora darbu.

Atsiuntimo Nuoroda: http://www80.zippyshare.com/v/zg8sZock/file.html

Redaguota , nario Lightness
  • Teigiamai 3

Ačiū temos autoriui už puikų gm!

GreyStreets.Lt atnaujinimai:  #GS 0.5.0 - #GS 0.5.1

Taigi iš neturėjimo ką veikti sugalvojau padirbėti ties gerai žinomu GreyStreets.Lt!
Darbus pradėjau 2017/08/01 dieną. Mano idėja buvo sutvarkyti trūkstamus darbus. 
Kaip temos autorius minėjo jog trūksta tik 2 darbų galiu pasakyti jų trūko daugiau!
Buvo sukurtas Šiukšliavežių Vairuotojų darbas, analogiško darbo, kurį sukūriau nėra!
Buvo sukurtas Krovinių Vairuotojų darbas, Kelių Prižiūrėtojų darbas, Katafalkų Vairuotojų darbas, Kurjerių darbas!
Šie minėti darbai neturi checkpointų, bet važinėdami transporto priemone uždarbį gausite, taip pat skaičiuosis ir darbo XP!
Vienintelis darbas prie kurio praleidau netgi 6 valandas darbo, padariau Šiukšliavežių sistemą, tai darbas su šiukšlių apdirbimu!
Kas dar atsinaujino langų stilizavimas, sutvarkytos nežymios klaidos, beveik visi bugai sutvarkyti!
Taip pat buvo peržiūrėti kintamieji ir sukurtos duomenų lentelės, tam kad viską saugotų ir veiktų tvarkingai!
Buvo sukurta nauja rekordo sistema, nuo šiol rekordą saugo mysql lentelėje!
Buvo sukurtos keleta naujų komndų, taip pat prijungtas naujas sisteminis pluginas!
Kas dar, padaryta tai viskas ištestuota n kartų kad patikrinti ar viską krauna ir saugo tinkamai!

Sudominau norėtum ir tu prisidėti prie tobulinimo, mielai lauksiu, beje daugelis galvoja ką jis čia peza jog nieko nemoka!
Išties aš nesakau kad esu puikus skripteris bet skriptinti tikrai moku, tik apie tai nesiskelbiu!
Gero vakaro, jei kam reikia tvarkingo šio gm, galiu parduoti su aktyvacijos kodo patikros sistema! Nurodote savo žaidėjo slapyvardį ir vuolia, sistema parodo reikiamą kodą aktyvinti žaidėjui!

Taigi jei ką išties domina šis gm rašot į skype:   maggnetto

• Parašė po 5 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3070 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...