Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3260 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Geriausia vieta?  

43 balsai

1. 1. Geriausia vieta?

• SanFierro
      11
    • LosSantos
      15
    • LasVenturas
      9
    • BaySide
      5
    • FortCarson
      2
    • AngelPine
      4
    • Dykūmos kaimeliai
      5
    • Like kaimeliai
      5

Recommended Posts

Sveikas, @Dnock. Mano nuomonė sakyčiau SA-MP serveriai jau miršta, ateina GTA V: Multiplayer'io era, taip sakant. Dabar jau yra atidaryta dauguma užsienietiškų serverių (Angliškų, Rusiškų ir kitų), gal jau laikas pereiti prie GTA V platformos, dabar aktualus FiveM, bandyk ten kažką daryti, o ne SA-MP'e ;) Čia tik mano nuomonė, gali praleisti pro akys ir daryti tai kas tau patinka(SA-MP).

c8d6e9959fe51cb74b196a0bac11f5156.png

☕ -

Mano temos:

24 minutes prieš, Sergey parašė:

Sveikas, @Dnock. Mano nuomonė sakyčiau SA-MP serveriai jau miršta, ateina GTA V: Multiplayer'io era, taip sakant. Dabar jau yra atidaryta dauguma užsienietiškų serverių (Angliškų, Rusiškų ir kitų), gal jau laikas pereiti prie GTA V platformos, dabar aktualus FiveM, bandyk ten kažką daryti, o ne SA-MP'e ;) Čia tik mano nuomonė, gali praleisti pro akys ir daryti tai kas tau patinka(SA-MP).

Ne kiekvieno kompiuteris gali išnešti šį žaidimą :)

29 minutes prieš, hEro?lino parašė:

gali argumentuoti kodėl kaimeliuose scriptinti lengviau?

daug pastatų vienoje vietoje ir ne taip plačiai išmėtyti;

lengviau viską užpildyti, ne kaip kokį LV/LS/SF, kuriuose viskas labai platu ir jeigu yra mažai žaidėjų - niūru ir neįdomu.

Web dizaino paslaugos, svetainių kūrimas, e-komercija - AŽ.

Portfolio - ČIA

20 minutes prieš, quiN. parašė:

daug pastatų vienoje vietoje ir ne taip plačiai išmėtyti;

lengviau viską užpildyti, ne kaip kokį LV/LS/SF, kuriuose viskas labai platu ir jeigu yra mažai žaidėjų - niūru ir neįdomu.

Kai sakai , kad didesniuose miestuose būnant mažai žaidėjų niūrų tai nesutikčiau, kadangi laisvai galima viska išplonuot taip , kad svarbiausi objektai nebūtų išmėtyti per visa miestą , o tiesiog per kelis kvartalus, o tada jau žaidėjai pasirenka kaip būrtis , SF mieste dažniausiai prie stoties , LS mieste prie ligoninės , hotelio , vietų tikrai yra.

27 minutes prieš, Artūras/ parašė:

Ne kiekvieno kompiuteris gali išnešti šį žaidimą :)

GTA V gana gerai optimizuotas, bet kas negalės lošti tai čia jau jo problema. Jau laikas įsigyti normalų kompiuterį, kai net iš dalių galima susirinkti kompą už 200 eurų kuris pavėža GTA V, BF1 ir kitus populiarus žaidimus.

☕ -

Mano temos:

40 minutes prieš, Русский parašė:

GTA V gana gerai optimizuotas, bet kas negalės lošti tai čia jau jo problema. Jau laikas įsigyti normalų kompiuterį, kai net iš dalių galima susirinkti kompą už 200 eurų kuris pavėža GTA V, BF1 ir kitus populiarus žaidimus.

Na nežinau , man 200eur tikrai būtų gaila , kai kompiuteris nėra tas dalykas prie kurio sėdžiu kožna diena , beto sudėk tu man pc už 200eur kuris veštu šiuos žaidimus, įdomu pažėt

2 minutes prieš, Artūras/ parašė:

Na nežinau , man 200eur tikrai būtų gaila , kai kompiuteris nėra tas dalykas prie kurio sėdžiu kožna diena , beto sudėk tu man pc už 200eur kuris veštu šiuos žaidimus, įdomu pažėt

O ant kokio kompiuterio tu žaidi SA-MP'ą įdomu būtų sužinoti ;) Va radau tokį video, bet dabar iš naudotų dalių per Skelbiu.lt tikrai sudėčiau :)

☕ -

Mano temos:

5 minutes prieš, Artūras/ parašė:

Va dar vienas video, tikrai galima už 200 eurų susidėti kompą, net už 150 galima, bet jau ant LOW eis žaidimai ir teks užsisakyti per AliExpress procą, mb ir vaizduškė: 

☕ -

Mano temos:

5 minutes prieš, Русский parašė:

O ant kokio kompiuterio tu žaidi SA-MP'ą įdomu būtų sužinoti ;) Va radau tokį video, bet dabar iš naudotų dalių per Skelbiu.lt tikrai sudėčiau :)

Aš išvis be pc sėdžiu , nepyk , bet netikių , kad visgi galima taip susidėti pigiai , aišku tu labiau išmanai , nes man niekada nerūpėjo kompiuteriai.

Beto nukripstant nuo temos , kodėl vis gi laikosi šį platforma yra oldschoolo megėjai , čia tas pats kas csgo ir cs 1.6 , csgo dažniausiai žaidžia jaunimas , o cs 1.6 jau žmonės kurie nori atsipūsti po darbų ir prisėsti pažaisti old schoolo. GTA V ir sampas yra panašį situacija. Taip pat daugeliui nepatinka gta v valdymas.

Dabar, Artūras/ parašė:

Aš išvis be pc sėdžiu , nepyk , bet netikių , kad visgi galima taip susidėti pigiai , aišku tu labiau išmanai , nes man niekada nerūpėjo kompiuteriai.

Beto nukripstant nuo temos , kodėl vis gi laikosi šį platforma yra oldschoolo megėjai , čia tas pats kas csgo ir cs 1.6 , csgo dažniausiai žaidžia jaunimas , o cs 1.6 jau žmonės kurie nori atsipūsti po darbų ir prisėsti pažaisti old schoolo. GTA V ir sampas yra panašį situacija. Taip pat daugeliui nepatinka gta v valdymas.

Nu va, aš nepykstu, aš irgi neesu kažkoks ten ekspertas ir negaliu nieko įrodyt :D Bet paskaičiavus kainas, tai iki 200 eurų iš naudotų komponentų tikrai galima susirinkti, gal tai bus karštas procesorius arba vaizdo plokštė, bet vistiek turės gera perfomance. O dėl GTA valdymo tai gal jo, o dėl Old School tai nelabai ir manau, kad 25 metų vaikinas ateis ir žais GTA:SA serveryje, donate'is ant babkių, VIP'ų ir visokių SA-MP'o dalykų iš savo patirties žinau, kai 16 metų buvo man, tai manau 25 metis jau lošia GTA V :) Asmeniškai aš, lošiu GTA V retkarčiais, o ne GTA:SA, bet lošiau SA 6 metus kažkur

☕ -

Mano temos:

Prieš 1 valandą, Русский parašė:

koks skirtumas kaip optimizuotas, esmė tame, kad SA:MP neatitinka GTA V jokiu būdu. Visų pirma - galimybėmis SA:MP sistemoje ir visų antra - tai klasika. 

Web dizaino paslaugos, svetainių kūrimas, e-komercija - AŽ.

Portfolio - ČIA

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3260 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...