Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3258 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Man crashino pc nuo to laiko kai turejau dar gtx 770 kai losdavau game ir budavo kad random pacrashina ir ausinese buna didelis uzimas kaip burzgia kazkas ir reikia hard reset pc daryt mygtuka laikyt nes visas pc uzsifreezina ir vaizdas uzstringa ir uzia ausinese , patikrinau gtx 980 ti per FurMark , uzkeliau 980 Ti iki 90c specialiai , paziurejau gal del kaitimo , bet pasirodo necrashina kai kaista iki 90c , nes man game crashina ant 60-70c , per benchmarkus ant 4K buvo 32fps avg ir 73-74c laipsniu 8x MSAA ir jokio crasho , tada nusprendziau uzmaxinti stress ant cpu 30min vistiek nieko nebuvo ir nusprendziau ramus su memtest patikrint ir po 20min pradejau gauti daug erroru net pirsta skauda nuo peles spaudinejimo "no" mygtuko. apie 1400 erroru ant ramu gavau ant 20% patikrinimo  , o viena plokstele kur yra 4gb , tai 1gb buvo 0 erroru , o visi kiti 6gb buvo 1200error ant 20% patikrinimo , tas 1gb kur tikrinau net 2x 100% patikrino , tai man reikia pirkti naujus ramus ar kaip cia? nes as ant naujo PC taupau ir man nebus ka veikt jeigu man taip crashins , tai gal nusipirkt uz kokiu 40e 8gb plokstele ddr3 ir veliau parduot ir nusipirkt viska naujai?

http://www.part.lt/perziura/b0e4ba15c6468e7ee8215258b6b6d6aa690.png error ScreenShot

Redaguota , nario Domciukas4

intel @ Core i5 2500 3.60gHz | MSI Nvidia GTX 770 Lightning edition | 450gb SSD | 8GB RAM 1600Mhz 

(redaguota)

Dėl memtesto jei pas taves dvi plokstelės pabandyk pilnai išjungus viena išimt ir jeigu poto memtestas praeis be klaidu ,pabandyk i tos pirmos vietą ikisti antra plokstele,jeigu ir su ja praeis memtestas,pabandyk tiesiog jas vietom apkeist,jeigu lieka erroras reiskia motinines slotas mires,o gal tiesiog operacine gryba pjauna?

Dar gali buti kad cpu perkaista del freezinimo čia kalbu..

Redaguota , nario Šelmiux

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3258 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...