Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3240 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

5 minutes prieš, Hifoen parašė:

(Prašau be -rep , čia rimta pagalba)

Ko tu panikuoji dėl tos reputacijos :D.

Realiai tas žaidimas nėra toks tikslus kaip norėtusi, automobiliai ten žymiai paprastesnės konstrukcijos, nei realybėje. Tiesą sakant geras klausimas, pačiam būtu įdomu rasti tokią svetainę, ypač jeigu ji būtu lietuvių kalba. Anglų kalba tokių svetainių tikrai pakankamai daug, ankščiau visiškai atsitiktinai esu atradęs.

prieš 5 valandas(-ų), cCheerSs parašė:

Ko tu panikuoji dėl tos reputacijos :D.

Realiai tas žaidimas nėra toks tikslus kaip norėtusi, automobiliai ten žymiai paprastesnės konstrukcijos, nei realybėje. Tiesą sakant geras klausimas, pačiam būtu įdomu rasti tokią svetainę, ypač jeigu ji būtu lietuvių kalba. Anglų kalba tokių svetainių tikrai pakankamai daug, ankščiau visiškai atsitiktinai esu atradęs.

Na ten tik kelios dalys  ir viskas. Viena karta buvau papostines panašu dalyką ir gavau 15 rep- :D

prieš 6 valandas(-ų), Hifoen parašė:

Na ten tik kelios dalys  ir viskas. Viena karta buvau papostines panašu dalyką ir gavau 15 rep- :D

Na, nes jeigu atvirai, tai čia kvailystė, mokytis auto dalių pavadinimus, sudėtį ir t.t. iš kompiuterinio žaidimo, kur visa tai nėra tikslu ir juolab ten automobiliai primityvus, dalių mažai, sistema primityvi, ten praktiškai nėra ką mokėt, jeigu turi bent kokį suvokimą automobiliuose. Keletos dalių pavadinimus be abejo galima susižinoti, bet ne tiek, kiek šiais laikais reikia :D

31 minutes prieš, cCheerSs parašė:

Pritariu. Na, jeigu jau išvis nieko neišmano, tada nesupras ir taip, sukios varžtą po varžto ir tiek, bet jei bent kokį supratimą turi, tai lengvas būdas viso to išmokti. 

Nusipirks mašina, supras kad reikia išvalyti saloną arba persiuti lūbas, kaip aš dariau, kai 16 metų buvo :D Nusipirkau Golf'ą ir perklijavau lūbas, išvaliau saloną, pakeičiau torpeda, poto pradėjau domėtis automobilio perdažymų ir taip po truputį kažko mokiaus, aišku dabar pusė žinių iškrito, bet jei reikia yra internetas visada galima viską sužinoti.

c8d6e9959fe51cb74b196a0bac11f5156.png

☕ -

Mano temos:

prieš 14 valandas(-ų), Русский parašė:

Nusipirks mašina, supras kad reikia išvalyti saloną arba persiuti lūbas, kaip aš dariau, kai 16 metų buvo :D Nusipirkau Golf'ą ir perklijavau lūbas, išvaliau saloną, pakeičiau torpeda, poto pradėjau domėtis automobilio perdažymų ir taip po truputį kažko mokiaus, aišku dabar pusė žinių iškrito, bet jei reikia yra internetas visada galima viską sužinoti.

Tai ir pas mane panašiai buvo, tik kad ne aš pirkausi mašiną, o draugelis buvo pasinešęs, tėvai negailėdavo pinigų jam, pirkdavo vieną kregdžę, po kitos, bet pats mokėdavo tik lipdukus klijuot ir groteles dažyt :D, visa kita tekdavo daryt man, nors ir nieko praktiškai nemokėjau, paskui pramokau, nors tai jau senai buvo ir taipogi didžiąją daugumą žinių jau pamiršęs. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3240 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...