Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3267 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Prieš 1 valandą, Med parašė:

Iš kurių metų esi? :lol:

1984

Prieš 1 valandą, { Marius } parašė:

Kas tu toks?

Skaitau savo kaip dideli Čigito Subolevskio fana

Prieš 1 valandą, Zolq parašė:

sveikas jeigu marsietis mus puls 17 amziuje ar 18 amziaus zmones gales israsti rata ir juo nuvaziuoti i mcdonalda taciau be koju? o tu tikras kad robotai yra gyvy? taciau mano tevai mano jog turiu stoti i profke po 6 klasiu nes man yra 19 metu o tu esi zmogus ar ateities zmogus

Prasau perfrazuoti sita dideli klausima i tikra lietuviu kalba dekui

(redaguota)
2 minutes prieš, Zolq parašė:

ar tu galesi pagydyti mano plauciu vezi nes as esu nerimtas

taip su ateities technologiju pagalba ir analiniu probavimu turbut iseitu

2 minutes prieš, Ethno parašė:

Tai reiškia, kad metai ateityje bus skaičiuojami pagal kitą kalendorių? Kiek diena truks laiko? Galbūt 48 valandas? :o

taip senasis kalendorius baigesi Unicode pabaigos data kurios neprisimenu

2 minutes prieš, { Marius } parašė:

Kas nutiks šiam forumui po savaitės?

Mirs nuo autistu zydiskos kilmes moderatoriu

Redaguota , nario egiofanas69420

1 minute prieš, egiofanas69420 parašė:

taip su ateities technologiju pagalba ir analiniu probavimu turbut iseitu

taip senasis kalendorius baigesi Unicode pabaigos data kurios neprisimenu

Mirs nuo autistu moderatoriu

o ar mc atsinaujins i 69.420 versija ir ar ji bus gera ir ar prides mano megstamiausia gyvuna zombi omgom as laukiu versijos o ar isras vandens kapsules kur suvalgysi ir nemirsi

Dabar, Zolq parašė:

o ar mc atsinaujins i 69.420 versija ir ar ji bus gera ir ar prides mano megstamiausia gyvuna zombi omgom as laukiu versijos o ar isras vandens kapsules kur suvalgysi ir nemirsi

ne sry mc mirs nes vaikai uzaugs ateityje isradom nesenejemo aleksyra ar ka ten ta inereikia daugintis todel holocaustinom visas moteris

1 minute prieš, { Marius } parašė:

Kada ateiviai atvyks pas mus? Kaip pasiruošti? Ar jie bus pavojingi? Ar apsiginsim?

neikada nera vysatoje jokios kitos gyvybes netikek niekuom faktai neegzistuoja yra tik interpretacijos

1 minute prieš, egiofanas69420 parašė:

ne sry mc mirs nes vaikai uzaugs ateityje isradom nesenejemo aleksyra ar ka ten ta inereikia daugintis todel holocaustinom visas moteris

neikada nera vysatoje jokios kitos gyvybes netikek niekuom faktai neegzistuoja yra tik interpretacijos

o ne as nenoriu ateities neeeeeeeeeeee. padekite neeeeeeeee as einu i ateiti o nenoriu nes nebus mc o neeeeee prasau atsuk laika prasau prasau :((((((( o ar zilvinas zvagulis bus populeriausias repo rasytojas 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3267 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...