Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2908 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,
1 minute prieš, Johny_Mars parašė:

Geras reklamuotojas, kuris stengiasi pakvies žaidėjų net į tuščią serverį ;)

Aš kalbėjau ne apie serverio žaidėjų skaičių, o apie serverio kokybę. Kokybiškam serveriui užtenka labai minimalios reklamos, nes tolaiu dėl savo kokybės jis pats išsireklamuoja per žaidėjus. O blogam serveriui net geriausias reklamuotojas nepadės, nes pamatę prastą kokybę visi išsilakstys.

17 minutes prieš, Blofeld. parašė:

Aš kalbėjau ne apie serverio žaidėjų skaičių, o apie serverio kokybę. Kokybiškam serveriui užtenka labai minimalios reklamos, nes tolaiu dėl savo kokybės jis pats išsireklamuoja per žaidėjus. O blogam serveriui net geriausias reklamuotojas nepadės, nes pamatę prastą kokybę visi išsilakstys.

Sampinių logika : žaidžia draugas, žaisiu jr aš

(redaguota)
1 minute prieš, hEro?lino parašė:

Sampinių logika : žaidžia draugas, žaisiu jr aš

O jeigu serveris lievas, tai nežais ir draugas. :) Link ko vedu, tai kad darbuotojui turi būti atlyginta už darbą, nes rezultatai nebūtinai priklauso vien nuo jo. Samdydamas žmogų rizikuoji, nes verslas tuo ir paremtas, ir atsakomybė krenta tau, nes darbuotojams reikia mokėti. O samp serveriai yra savotiškas verslas.

Redaguota , nario Blofeld.
11 minutes prieš, Blofeld. parašė:

O jeigu serveris lievas, tai nežais ir draugas. :) Link ko vedu, tai kad darbuotojui turi būti atlyginta už darbą, nes rezultatai nebūtinai priklauso vien nuo jo. Samdydamas žmogų rizikuoji, nes verslas tuo ir paremtas, ir atsakomybė krenta tau, nes darbuotojams reikia mokėti. O samp serveriai yra savotiškas verslas.

paleis 5 skype botus ir mokėt? Jei reklamuotojas nemano ,kad gali išreklamuot dėl mūsų kaltės tai tegul ir nesikreipia.

Dabar, hEro?lino parašė:

paleis 5 skype botus ir mokėt? Jei reklamuotojas nemano ,kad gali išreklamuot dėl mūsų kaltės tai tegul ir nesikreipia.

Aš kalbu apie kokybišką reklamą. :) Nors kaip matau, ne ta publika kalbėti apie verslo pusę. :D

O šiaip taip, jei žmogus įdeda darbo, jis turi gauti atlygį, jeigu jis dirbo, o ne š. malė. Ir rezultatų nebuvimas nebūtinai reiškia š. malimą. Čia ir yra blogoji verslo pusė - prisiimi riziką ir investuoji, nes darbuotojas visgi atlygį turi gauti. :)

3 minutes prieš, Blofeld. parašė:

Aš kalbu apie kokybišką reklamą. :) Nors kaip matau, ne ta publika kalbėti apie verslo pusę. :D

O šiaip taip, jei žmogus įdeda darbo, jis turi gauti atlygį, jeigu jis dirbo, o ne š. malė. Ir rezultatų nebuvimas nebūtinai reiškia š. malimą. Čia ir yra blogoji verslo pusė - prisiimi riziką ir investuoji, nes darbuotojas visgi atlygį turi gauti. :)

Jei kokybiška tai ir rezultatai bus visgi tu nemoki maximoje už sugedusi maistą

Jei serveris bus su ne parsisiųstu gm, savininkai dės pastangas į projekta, tai patys reklameriai pas jus ateis net ir pats išsireklamuos kažkiek, su editu nieks nenorės reklamuot ir tavo pinigai išeis veltui ir reklamerio pastangos išeis veltui. Reklamerio gero nerasi samp srityje, nebent vieną kokį,  bet labai sunkiai, kuris dirba ties gfx/vfx, kiti reklameriai tik siunčia botus ir sako kad kažkur reklamino nors chuj ten jie ką reklamino. Sėkmės paieškose.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2908 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...