Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5007 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, visiem SuperGames lankytojams padarysiu po avatarą. Būkime dosnūs prašykime tik vieno, juk patys norime, kad ir kitiem kas nors liktų ? :) Jeigu nepatiks, taip perdarysiu. O dėl FLT čia jūsų valia, norit siūskit norit ne. Tas pats su +REP :)

1. Dydis:

2. Tema:

3. Tekstas:

4. Subtekstas:

5. Animacija:

Atlikti darbai:

1. 56378085.gif

2. 55297482.gif

3. 78948189.gif94392877.gif

4. 95420021.png

5. 80582093.png

6. 10148396.gif

Esu: 41334.gif

Esu: 33547.gif

Esu: 30912.gif

Esu: 26594.png

Esu: 35373.jpg

Atsiprašau už prikelimą, bet negalejai šią temą perkėltį į GFX parduotuvė, kad tik darytum nemokamai, nes čia daug darbų nepadarysi, bei visai, temą daugiau atitinka "gfx parduotuvė" skilčiui.

Nieko tu nerpikėliai :D, o man nusispjaut ant tų FLT. Padarysiu avatarus nemokamai. Tik už +REP :)

-- Papildyta --

Atsiprašau už prikelimą, bet negalejai šią temą perkėltį į GFX parduotuvė, kad tik darytum nemokamai, nes čia daug darbų nepadarysi, bei visai, temą daugiau atitinka "gfx parduotuvė" skilčiui.

Nieko tu nerpikėliai :D, o man nusispjaut ant tų FLT. Padarysiu avatarus nemokamai. Tik už +REP :)

Žaneiras: 94392877.gif

Esu: 41334.gif

Esu: 33547.gif

Esu: 30912.gif

Esu: 26594.png

Esu: 35373.jpg

-- Papildyta --

Žaneiras: 94392877.gif

Gali šrifta pakeisti?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5007 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...