Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Padėkit atsakyti į klausimus


StinoLtu

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2460 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, l2 c6 pradėjau žaisti nelabai seniai, todėl norėčiau išsiaiškinti daug dalykų... Surašysiu kuo tiksliau ir aiškiau, ką turiu omenyje. Dėkui iškarto, kas atsakysit bent į vieną klausimą. Aišku būtu malonu jei atsakytumėte į visus irgi įvardindami su skaičiais...

 

1. SPS / SORCERER - Turi Cancellation skilą, kiek žinau jis nuima enemy žaidėjo multiple buffus. Norėčiau sužinoti, kokie buffai yra multiple?

 

2. SPS - Turi 2 skillus, Light ir Ice vortex. Gal būtu galima paiškinti ką jie daro kuo plačiau, kokiems kitiems skilams padeda?

 

3. SPS - Surrender to water, kiek žinau nuima resist aqua. Norėčiau sužinoti ką daro tas surrender to water dar, kokiems kitiems skilams padeda..

 

4. SPS - Norėčiau sužinoti ką daro resist aqua bei kiti resistai bei kiek išviso resistų yra.

 

5. SPS - Norėčiau sužinoti ką daro arcane chaos, ar apsimoka jį naudoti l2 damage serveryje.

 

6. Adventurer [Human daggeris] - Kiek žinau, dageriui reikia kuo daugiau mdef ir pdef, bet kaip padidinti, kad jis daugiau darytu žalos, nes kiek esu girdėjas tai priklauso ne nuo p atk jo žala? Kokius augument ant jo apsimokiausia turėti pvp? Bei ko reikia turėti daugiau atk spd ar casting spd?

 

7. Niekaip neišsiaiškinu apie oly, kaip viskas vyksta? gal būtu galima kuo plačiau... Pvz jei pasijami į oly koki grand khavatari tai ir eisi kovoti vien prieš grand khavatari ar ir duos prieš kokį gladą? Ir kada galima gauti hero?

 

8. Song vegeance - increases reflect damage, Song light - increases sacred power, Concentration - Neturiu aprašymo, Protection - Resistance to terrain damage. Ką šitie 4 buffai daro?

Redaguota , nario StinoLtu
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Sveikas, mažai čia žaidžiančių yra šiame forume tą Lineage 2, bet aš pasistengsiu tau pagelbėti :)

1. Panaudojant cancellation skillą, žaidėjui būna nuimami random buffai (iki 5 buffų man rodos)

2. +++

3. +++

4. Resistai taip didelia pagalba suteikia PVP / OLY ir pnšj, resistus būtina naudoti norint sumažinti priešininkų damage

5. +++

6. Dageriui reikia tik P.def ir M.def, juos padidinti gali užsimetant Dageriui tinkančius buffus, dedant ++ ant juvelyrikos, šarvų. P.atk dageriui nereikalinga, nes damage kitiems daro tik su savo skillais kaip backstab ir pnšj...

7. OLY (Olimpiada) - Tai būsimų serverių herojų kovos 1 vs 1, dalyvauti galima tik turint Nobless, Kovos vyksta dažniausiai mišrios t.y. Fighter vs Mage arba kaip ir tavo pavyzdį Tyrant vs Gladas ir t.t. tiesiog nėra skirtumo prieš ką kovosi, priešininkas bus random žaidėjas dalyvaujantis olimpiadoje. Hero išrenkamas kas 7 dienas, norint gauti hero turi surinkti daugiau taškų už kitus tavo klasės atstovus, taip pat ir daugiausiai kovų turi sukovoti.

8. Song light - padidina juodosios magijos (SPH ir t.t.) M.atk ; Protection - duoda imuniteto į kai kurias atakas (t.y mažiau padaro žalos mobai ar žmonės)

 

 

Tikiuosi bent kiek padėjau :), kur yra pažymėta " +++ ", papildysiu kai atrasiu laisvesnio laiko.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2460 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...