Peršokti į turinį

Pamoka pradedame naudotis photoshop ir kuriame pirmajį darbą


AivarasP

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4756 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,šioje pamokoje sužinosite kaip reikia naudotis photoshop ir sukurti pirmajį darbą.Visu pirma mums reiks gerų renderių bei tekstūrų.

1.Įsijungiame photoshop ir susikuriame naują lapą priklauso nuo jūsų darbo šį kartą kursime bannerį jo dydis yra 468x60.Spaudžiame file>new.Ten kampe yra.

2.Matome išmeta tokią lentelę:

*NUOTRAUKA BUVO IŠTRINTA, NES BUVO PER DIDELĖ*

Už pildome reikalaujamus duomenis ną ten pagrinde jūs keisti galite tik pavadinimą ir dydį pavadinimas koks norite,o dydis pagal jūsų darbą rašome:

Width: 468

Height: 60

Ir tada spaudžiame OK.

3.Matome lentelė dingo ir atsirado baltas langas nusivedame jį į vidurį ir neišjunkite šito lango tik palikite,tada vėl kampe spaudžiame file>open ir įvedame pasirinktą tekstūrą.

4.Matome atsirado toks didelis langas priklauso nuo tekstūros dydžio mes paspaudžiame ant to didelio lango su kaškokia tekstūra ir laikydami kairyjįpelės klavišą vedame į tą baltą langą 468x60 pixelių dydžio.

5.Matome ant to balto lango 468x60 atsirado tą tekstūra.Tada mes tą didelį langą galime išjungti.Ir tada spaudžiame kairįjį pelės klavišą ant lango su tekstūra ir stumdome pelę taip,kad pagal jus gražiau atrodytų.

6.Dabar spaudžiame kampe vėl file>open ir įvedame renderį.

7.Matome dabar atsirado renderis.

8.Mes jį kaip ir tekstūrą laikydami kairįjį pelės klavišą vedame į tą lang'ą su tekstūra.Ir jums turėjo gautis taip:

9.Tada laikydami ant paveikslėlio kairįjį pelės klavišą stumdome jį kaip norime pagal jus ir tada kairėje pusėje ant esančio betkokio įrankio paspaudžiame ir išoksta ar ten išsaugot transformaciją spaudžiame apply.

10.Tada šone prie reikmenų yra T raidė paspaudžiame ir manau tekstą parašyti mokėsite.

Štai ir jūsų darbas.Padėjau nepagailėk +rep

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4756 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...