Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2893 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki , kadangi nebeturiu laiko žaisti "sampo" sugalvojau parduoti paskyrą su kuria "LMG" projekte žaidžiau nuo 2012 metų.

Su šiuo vartotoju serveryje buvau pasiekęs "Radistų" Firmos pavaduotojo postą , turiu neblogą reputaciją serveryje , dirbęs visus darbus su pakvietimu , bei buvau pasiekęs 5 skirtingus prižiūrėtojus įvairiose firmose.

Taip pat kartu su vartotoju parduočiau ir forumo paskyrą kuri buvo užregistruota 2012 metais.

Paskyra: 

Forumo vartotojas:

http://www.lmg.lt/forumas/profile/16394-saulius_tuneris/

Paskyros bei forumo vartotojo kaina:

Dėl kainos susitarsim su pačiu pirkėju , šiuo atvėju būtų galimą pirkti kartu paskyrą ir forumo vartotoją arba tik paskyrą arba forumo vartotoją (Pasirenka pats pirkėjas)

Atsiskaitymas:

Atsiskaityti būtų galimą paysera , arba CSGO Skinais (Taikoma didesnę kaina). Pirmas eičiau tik tuo atvėju jei pirkėjas būtų pagarsėjęs kaip patikimas žmogus supergames.lt tinklapyje , kitu atvėju pirmas neinu (Scameriai negaiškit jei mano nei savo brangaus laiko)

Susisiekimas:

Susisiekti su manimi galite parašydami man į PM šiame tinklapyje arba skype: saulius9600.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2893 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...