Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2919 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, pristatau GTAV Serverį L5RP.

GTAV multiplayer sceną jau seku apie vienerius metus. Iš pradžių prisijungiau prie FiveMP komandos. Po kelių mėnesių darbo, dėl tam tikrų problemų man teko palikti komandą. Todėl padariau gana ilgą pertrauką, kurios metu buvau užsiėmęs kitais projektais.

Tačiau nieko gero man iš to neišėjo, todėl nusprendžiau sugrįžti atgal į GTAV multiplayer sceną, kur turėjau senų draugų. Grįžęs pastebėjau jog FiveMP modifikacija buvo žlugusi. Todėl pradėjau ieškoti naujos modifikacijos serveriui! Ir tai ką radau mane nustebino.

Modifikacija

Radau kelias modifikacijas atitinkančias mano reikalavimus (GTA Network ir RageMP). Tačiau pasirinkau RageMP, nes ją galima žaisti neturint nusipirkus GTAV. Taip pat ši modifikacija yra parodžiusi tikrų rezultatų ir greitu metu išeis nauja šios modifikacijos versija, kuri pridės prie Scripting API apie 3000 naujų funkcijų. (Tai įvyks greičiau nei jūs tikitės :>)

Serveris

Serveris kurti yra pradėtas neseniai, todėl progreso dar didelio nėra. Keletas darbų yra užšaldyti laukiant naujos versijos, tačiau vistiek yra gana nemažai darbų prie kurių man dar daug reikės dirbti. Jeigu sudominau, prisijunkite prie mūsų discord serverio. Taip pat jeigu norite kažkas prisijungti prie šio projekto kūrimo laukiu pasiūlymų. Taip pat serverio progresą galite stebėti trello lentoje.

• Teigiamai 1
  • Ridas užrakino šią temą
  • ,

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2919 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...