Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2914 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, norėčiau trumpai prisistatyti, esu Mantas ir kuriu viena gan nemaža projektą, ką aš noriu pasiekti? Manau tai viena gera projekta kuriame administracija nebūtų "paperkama" į serverį būtų žiūrima rimtai, ir pačiame žaidime žaidėjams būtų įdomu ir malonu žaisti, ko aš ieškau? 3-ijų aktyviu narių, kurie nori užimti vietas SA-MP projekte, kadangi projektas susideda iš trijų skirtingų žaidimų serverių, tai kiekviename žaidime vis skirtinga administracija, tai ko gi aš ieškau?

Skripterio kuris sugebėtu ne tik editinti gamemode bet ir jį kurti.

Maperio kuris, atliktu darbus kokybiškai.

IPB/IPS forumo administratoriaus, kuris galėtu sutvarkyti visą foruma ir prižiūrėti viską jame, į darbus įeina ir pačio dizaino padarymas bei sutvarkymas.

Ką jūs gausite iš manęs? Dabar aš jums žadėti pinigų negaliu, nes daug išleidžiu projekto vystimui, bet jeigu jūs patys idėsite darbo į projektą, ir nemesite visko, ar atmestinai žiūrėsite į projektą, tai tikrai išeis neblogas šedevras, idėja aš turiu ir tai nebūtų real - life serveris kurių ir taip begalės, jeigu jums pavyktu įgyvendinti idėja, manau tai būtų pirmas toks serveris Lietuvoje, kuris sulauktu tikrai nemažai žaidėju, pelną ka uždirbsite iš projekto dalinsiu ant SA-MP projekto komandos, paimsiu maža procenta tik serverio išlaikymui, ateitį jeigu viskas tesis gerai, projektas plėsis ir galbūt jį pristatysime ne tik Lietuvos rinkai, jeigu jus sudominau rašykite man asmenine žinute arba paliksiu skype kontaktus žemiau.

Skype - mantux2211

Geros dienos SG nariai!

• ,
  • Parašė po 2 savaičių...
prieš 6 valandas(-ų), Damn this SHIT! parašė:

O ką tu siūlai? Jei projektas susikuria su pvž SF-Life, tau jau SF-City bus nebegalima?

p.s. čia yra žaidimu tinklas tai manau puikus pavadinimas

SF yra miestas proteli tu, todėl tame mieste serveriai taip ir vadinasi, nes nieko kito nesugalvoja, o jeigu jau kuri "žaidimų tinklą" tai originalų pavadinimą sugalvok.

Dabar, Ocetter parašė:

SF yra miestas proteli tu, todėl tame mieste serveriai taip ir vadinasi, nes nieko kito nesugalvoja, o jeigu jau kuri "žaidimų tinklą" tai originalų pavadinimą sugalvok.

o tai GreenSIDE Yra žaidimų tinklas? Kas leido jiems side dėtis? Kodėl ne RC-Side ar kažkas? SARKAZMAS.. Ir dabar kalbą ėjo apie 'pavadinimo kopijavimą'

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2914 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...