Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2921 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,

Kadangi senasis mano koduotojas - Silvestras, kuris su manimi dirbo ~3 metus nusprendė toliau nebeeiti, tenka ieškotis naujo kolegos / bendrasavininko. Noriu sugražinti dar prieš kelis mėnesius veikusi - sunside.lt serverį, kuris kaip žinoma ir užsidarė nes neberadau kas tiktu toliau koduoti serveriui, o aklai eiti nenorėjau. Todėl dabar tikiuosi rasti nauja koduotoją ir tęsti serverio veiklą, serveris buvo užsitarnavęs gan nebloga vardą, buvo pasiektas 158 žmonių rekordas, jeigu koduotojui įdomu tai atnešė ir nemažai pinigų. Bendras sąlygas, bei tolimesnius projekto planus aptarsime privačiai. Norėčiau kad rašytu tik rimti asmenys, išmanantys savo darbą bei turintis šiokia tokia reputaciją, ar kitokį įrodymą kuris galėtu patvirtinti jūsų sugebėjimus. 

Su manim galima susisiekt arba asmenine žinute, arba skype kontaktais: sarunas.laura

Redaguota , nario Šarūnas V.
  • ,
13 minutes prieš, Playaa parašė:

Siūlyčiau neprasidėti su šiuom žmogumi,kadangi pasitaikius puikiam momentui atsuks jum nugarą ir pasius į visas keturias puses,taip kaip padarė šiam žmogui. 

Tik dabar pamačiau ta temą nes ilgai nesilankiau supergames. :D Aiškintis neverta, kas mane žino ir turėjo su manim reikalų žino kaip yra viskas iš tikro, juolab kai kuria temas žmogus pats sėdintis su neigiamais atsiliepimais. 

Kas turit bent menkiausiu įtarimų dėl to kad galėčiau apgaut tai net nerašykit man ir negadinkit nei mano nei savo laiko. :)

29 minutes prieš, Playaa parašė:

Siūlyčiau neprasidėti su šiuom žmogumi,kadangi pasitaikius puikiam momentui atsuks jum nugarą ir pasius į visas keturias puses,taip kaip padarė šiam žmogui. 

sutinku su tavim,patariu neprasidėt su šituo veikėju,pats nei scriptint nei remt neišgali,o kaip tik vaikus apgaut.

(redaguota)
prieš 14 valandas(-ų), Šarūnas V. parašė:

Idomu ką jūs sugebat, pirma iš tėvų išeikit tada šnekėkit kas ko neišgali. :D

Kodėl tu apie tėvus iškarto pradedi šnekėt ? Galiu garantuoti tu toks žmogus kuris SAMP'u užsiima kitų pinigais t.y remėjų susirandi ar tiesiog doneitų ir viskas. Nei tu prie forumų kažką moki, nei prie modifikacijų, nei prie reklamų nei ką. Tiesiog sėdi savininko statuse ir visiem diriguoja ką jie turi dary ir tiek, tekę su tavim bendraut nepasakyčiau, kad esi protinguolis koks. Any way sekmės apgaudinėt toliau.

Pamenu tavo projektą vieną iš pirmūjų pas tave žaidžiau susirinkai pinigų ant džinsų ir uždariai, kažkuris iš savininkų taip buvo pasakęs, vėliau teamspeak'e prisipažinai žmogau nebekūrk SAMP ne tau, laikas tau kūrti šeima ir dirbti realų darbą. 

Redaguota , nario Lukas_Fiesta
  • Teigiamai 1
(redaguota)
prieš 6 valandas(-ų), Lukas_Fiesta parašė:

Kodėl tu apie tėvus iškarto pradedi šnekėt ? Galiu garantuoti tu toks žmogus kuris SAMP'u užsiima kitų pinigais t.y remėjų susirandi ar tiesiog doneitų ir viskas. Nei tu prie forumų kažką moki, nei prie modifikacijų, nei prie reklamų nei ką. Tiesiog sėdi savininko statuse ir visiem diriguoja ką jie turi dary ir tiek, tekę su tavim bendraut nepasakyčiau, kad esi protinguolis koks. Any way sekmės apgaudinėt toliau.

Pamenu tavo projektą vieną iš pirmūjų pas tave žaidžiau susirinkai pinigų ant džinsų ir uždariai, kažkuris iš savininkų taip buvo pasakęs, vėliau teamspeak'e prisipažinai žmogau nebekūrk SAMP ne tau, laikas tau kūrti šeima ir dirbti realų darbą. 

Tu debilas? :D Šeima pas mane sukurta, darbas yra taip pat ir kaip Lietuvoj ypač gerai apmokamas. Ką noriu tą kuriu, į SA:MP serverius žiūriu taip kaip į papildoma būda užsidirbt, o ne pragyvenimą, taip pat dėl hobio. Jeigu moki daugiau už mane, papasakok ką esi pats gero nuveikes :D lol, sėdi ant klyno ir sedėk, kad ir kaip atsibosta tie jūsų komentarai ir samp dramos kurios jūsų net neliečia, jeigu tu nenori prisijungt, neesi koduotojas ar kažkas kitas, tai kam komentuot? Apie tėvus noriu ir šneku, nereikia mano materialinių dalykų liest, nereikės ir man tada apie tevus šnekėt. ;) Džinsai xujinsai, aš tau galiu talonų į mokykla užpirkt jei iš ties taip sunku kad reikia svetimus pinigus skaičiuoti. Jeigu uždirbi pinigus internetu, tai negali pirkt tai kas tau patinka, ką tu mėgsti? Ar pagal tokius velnius kaip tu turėčiau į kokia labdara investuot? :D Remėjų ieškau nes galbūt kažkam tai aktualu, kažkas iš to taip pat uždirba. Kam man kišt savo pinigus, jei aš ir taip turiu juos kur dėt, tu galvoji mano galimybės internete apsiriboja ties sampu? Yra daugiau projektų kuriuos siekiu įgyvendint, nekalbu apie žaidimus. Dar kažką man vapsi apie pinigus, kaip pats už du litus mikrofona apžiodavai. :D Kėgliai dar pradės aiškinti ką man ir kur daryt, pirma nustok supergames sekti ir knygą į rankas pasiimk. :D:D

Redaguota , nario Šarūnas V.
prieš 21 valandas(-ų), Šarūnas V. parašė:

Idomu ką jūs sugebat, pirma iš tėvų išeikit tada šnekėkit kas ko neišgali. :D

lyg pats toks nebuvai ir su tėvais negyvenai. mąstyk ką šneki, jei tu vyresnis, tai nereiškia, kad ir visas pasaulis tavo amžiaus. yra protingesnių, jaunesnių, bukesnių ir vyresnių, tad jų išskirstymas ir palaikymas tik vienos amžiaus grupės (savo amžiaus grupės) yra tiesiog debiliškas požiūris į žmones.

Web dizaino paslaugos, svetainių kūrimas, e-komercija - AŽ.

Portfolio - ČIA

30 minutes prieš, quiN. parašė:

lyg pats toks nebuvai ir su tėvais negyvenai. mąstyk ką šneki, jei tu vyresnis, tai nereiškia, kad ir visas pasaulis tavo amžiaus. yra protingesnių, jaunesnių, bukesnių ir vyresnių, tad jų išskirstymas ir palaikymas tik vienos amžiaus grupės (savo amžiaus grupės) yra tiesiog debiliškas požiūris į žmones.

Kai buvau tokio amžiaus man nerupėjo kas ir už ką pinigus gauna ir kur kokį darbą turi ar kiek vaikų augina. :D

Dabar, Šarūnas V. parašė:

Kai buvau tokio amžiaus man nerupėjo kas ir už ką pinigus gauna ir kur kokį darbą turi ar kiek vaikų augina. :D

toks įspūdis, kad kalbėčiau su tėvu, kuris stebisi jog yra telefonų liečiamu ekranu.

labas rytas, jeigu ką tai žmonės keičiasi ir visi nėra tokie kaip tu, bet kaip matau be savęs kitų nematai. šunys lojo loja ir los per amžius, bet kai jiems nusišypsai - jie užtyla. patarčiau pasinaudot tuo.

Web dizaino paslaugos, svetainių kūrimas, e-komercija - AŽ.

Portfolio - ČIA

1 minute prieš, quiN. parašė:

toks įspūdis, kad kalbėčiau su tėvu, kuris stebisi jog yra telefonų liečiamu ekranu.

labas rytas, jeigu ką tai žmonės keičiasi ir visi nėra tokie kaip tu, bet kaip matau be savęs kitų nematai. šunys lojo loja ir los per amžius, bet kai jiems nusišypsai - jie užtyla. patarčiau pasinaudot tuo.

Ne apie visus ir kalbam, o apie tuos kuriems šioje temoje ir rūpi mano gyvenimas. ;)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2921 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...