Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3318 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

eilinį kartą papuoliau kadaangi visus dizainus išpardavinėt bandžiauu jog neliktų nenaudojami, taii vienam žmogui pasiūliau dizainą https://www.supergames.lt/profile/47931-larsoniukas/ šiam asmeniui jo skype matosi profilyje... Kažkur  balandžio 20 d. mes su juo susitarėm jog Gegužės 10 maždaug (nes mat jis dirba kažkur ten laukuose UK.. ) persius pinigus jei tą dieną atsiūščiau dizaino .PSD.. Taip ir padariau nusiunčiau aš jam, tai dabar va vis rašau rašau bičiukas ignorina ir ignorina, nieko neatrašo šiame forume bičas aktyvus žinoma rašiau aš jam į PM'a (forume) apsimetinėjo jog nežino apie ką rašau pasiuntinėjo toli žodž.. Temose jis aktyvus dabar kiek mačiau ieško kas sukodintų dizainą ir t.t. jo skype: deividas1254  

TAI VA NEPATARIU SU JUO PRASIDĖTI , VIS ĮTIKINĖJO JOG JIS NE VAIKAS IR NEAPGAUDINĖJA BET GAVOSI TAIP KAD... 

Bereikalo šmeižti žmogaus gal nereiktu jeigu nežinai kam siuntei dizainai, ir visa kita, tai va, pats esi scameris eilinis kaip visados, tai vat, o kad parašei kažka čia man to niekas nekeičia, kas norės pasitikės nepergyvenk o jei kas nepatinka gali būti ir blogai tau žinok 

48 minutes prieš, Larsoniukas parašė:

Bereikalo šmeižti žmogaus gal nereiktu jeigu nežinai kam siuntei dizainai, ir visa kita, tai va, pats esi scameris eilinis kaip visados, tai vat, o kad parašei kažka čia man to niekas nekeičia, kas norės pasitikės nepergyvenk o jei kas nepatinka gali būti ir blogai tau žinok 

Tu gi mano pusbrolis. Pamirsai mane? As gi Arvydas tavo pusbrolis.

prieš 2 valandas(-ų), Larsoniukas parašė:

Atrašyk y skaipa idiote!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3318 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...