Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3296 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Taigi sveiki visi.

Manau atėjo laikas parduoti savo steam paskyrą,su kuria visiškai beveik nežaidžiu.

CS:GO tapo nebeįdomus,atėjo laikas darbui,laisvo laiko nėra tai draugai,tai darbas,gerai pagalvojau kad geriau parduosiu kažkam už centus ir padarysiu naudingą darbą.

Truputis informacijos apie steam vartotoja.

STEAM paskyra buvo sukūrta daugiau nei prieš metus laiko.

Steam paskyra neturi jokio vac bano,ar csgo cooldown. Taigi jai gausite baną,jis bus pirmasis (30min)

CS:GO pražaista virš 200 valandų ir turi MG1 ranką.

STEAM inventoriūje nieko nėra,apart 3 puslapių centinių CS:GO skinų.

STEAM paskyroje yra atrakintas martket. Taigi galėsite parduoti/pirkti skinus!

STEAM paskyra yra 10lygio.

Taigi manau bent vieną žmogų šita paskyra tikrai sudomino ir jums kyla klausimas o kur kaina? kokia kaina? Taigi kaina yra 5eurai.

Atsiskaitymus priimu bankininkyte (geriausiai būtų SWED) priimu ir paysera (mokėjimai.lt) (0.50eur+) ir priimu paypal.com atsiskaitymą (+1.00eur)

Kaip dėl patikimumo? šiame puslapyje turiu biškį reputacijos,ir jos apgaudinėjant tikrai nenorėčiau gadintis. Bet jaigu esi patikimesnis už mane,turi daugiau reputacijos,tikrai galiu eiti pirmas. Klausimas kuris kyla kitokio lygio žmonėms. Ką daryti jaigu neturiu daugiau už tave reputacijos,esu mažiau žinomas,bet nenoriu eiti pirmas? Vienas ir vienintelis variantas būtų tarpininkas. Tarpininką išrinkčiau aš. Ir tikriausiai jis būtų mokamas. Kadangi paskyra kainuoja 5EUR,tarpininkas ~1,5EUR,tai už tarpininkavimą tikrai nemokėsiu,nes paskyra gautūsi man už 3,5 kas ir visiems manau yra labai aišku,kad neapsimoka. Visus dalykus nuimsiu,kad galėtume pilnai naudotis steam paskyra,galėtumėte užsidėti savo numerį,gmail,slaptažodį. 

STEAM paskyros nuoroda: http://steamcommunity.com/id/uglyname1337

Redaguota , nario EdgarasJ

• Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3296 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...