Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2929 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Daugelis iš Jūsų kuriat vieną ar kitą projektą, taip pat dirbat prie įvairių sistemų plėtros ir visa kita. Aš Jums galiu pasiūlyti šias paslaugas:

• Naujų sistemų kūrimas, tobulinimas
  • Klaidų ieškojimas, tvarkymas
  • Modifikacijos optimizavimas
  • Veiksmo vietos keitimas, pilnai pakeičiant veiksmo vietą (Turintiems mapus arba maperį)
  • Tekstūrinimas, pastatų ar objektų pilnas pakeitimas
  • Textdraw kodavimas

Taip pat galiu pilnai paruošti gamemode:

• Modifikacijos pagrindo sukūrimas
  • Darbas su MySQL, DINI, SQLITE, YSI 
  • Pilnas pluginų perrašymas pritaikymas
  • MySQL versijos pilnas keitimas perrašant kintamuosius ir MySQL funkcijas ir jų formatavimą

Norintiems pagalbos visada padėsiu, taip pat apmokau ir galiu patarti kaip tinkamai skriptinti.

Taip pat užsiimu sql failo surašymu (Modifikacija su MySQL, bet neturi lentelių struktūros) pagal modifikacijos MySQL plugino funkcijų formatavimą.

Už paslaugas neimu, dirbu tam kad padėčiau žmonėms kurie to nemoka. Taip pat galiu sukurti bet kokią SA:MP sistemą ir ją ištobulinti pagal savo ar kito žmogaus pasakytą idėją. Dirbu sąžiningai ir dirbdamas visada atsižvelgiu į Jūsų keliamus reikalavimus. 

Su pagarba Tonny

Mano kontaktus rasite: 

Su manimi susisiekti galima tik nuo 18:00 iki 22:00 kitu laiku esu darbe.

• Teigiamai 1
  • ,

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2929 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...