Peršokti į turinį

Ieškau filmo


ιgnιυхaѕ

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2552 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi, šiandien nutariau pažiūrėt tokį filmą bet neatsiminiau pavadinimo todėl dabar kuriu temą tai dbr papasakosiu ką atsimenu tame filme:

Tai buvo keli vaikai ir 1 tėvas ir 1motina :D ir tėvai ten filmavo pornucha(pagal ten sekso knygos ten judesius ar kašką pnš) ir kai jie baigė filmuot ta motina pasakė tėvui kad paskui ištrintu bet jis pamiršo ir tie kurie gavo plančetinius kompiuterius tai jie turėjo gauti nes buvo jis įjungęs tokią funkcija jei jis išleistu naują muzika tai kad visiem išsiūstu bet dbr išsiunte jų pornucha. Bet jų draugų vaikas pamatė ką pornucha ir išsisaugojo usb flashe ir jie tada nuvažiavo pas juos ir paprašė kad paduotu plančetini kompiuterį. BEt jie tada paklausė o dėlko ir krč. 

Pabaiga dbr tokia papasakosiu.

Tai tada tas vaikas išsiunte pornucha į kaškokia svetaine ir po 24val būtų pasirode ta pornucha tai jie ten nuvažiavo kur tos purnuchos svetaines serveriai buvo ir t.t tada tas tėvas su beisbolke pratrankė serverius ir tada išgirdo kad kaškas atėjo į ta pastatą ir jie pažiūrėjo kas ir pamatė savininkus ir tada jie pradėjo kaip ir ginčitys bet to savininko žmona atpažino ta motina nes ji rašė ten blogus ar kašką pnš. Tada jie parvažiavo namo ir jie turėjo greit ruoštis į vaikų švente mokykloje. kai jie atvažiavo jų vaikas rodė pristatimą ir netyčia ne tą pristatymą pajunge ir tas tėvas ir antro aukšto iššoko ant kompo ir viskas jį nuvežė į ligonine nes jam koją lūžo. Toliau neatsimenu :D

 

Atsidėkosiu +r3p

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2552 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...