Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2916 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

On 5/8/2017 at 14:56, Friskis1398 parašė:

viskas ok su jais, bet kadangi tpd ar koks ten šūdas pareina tai daugiau nei 2ml dydžio tanko neparsisiųsi + juos jau kelis kartus buvo užlauže už klaidingas sumas (kad ant muito nepakliutu). Gali rašyt jiems prie orderio jog išardytu kaitikli ar dar ką nors kad ant muito nepasimautu 

Supranti pats ką parašei? :D Išardytų kaitikli .... :D Jis org. dėžutėje, manai jie apsiims plėšt dėžute dar pask prisiimt atsakomybę ant savęs. Ir iš vis koks tolkas ardyt tą kaitikli? Jei ims muitas, tai ims.

2d68aa92d936eef0e643cd90e1ca2f95.gif

prieš 20 valandas(-ų), Flawless Depression parašė:

Supranti pats ką parašei? :D Išardytų kaitikli .... :D Jis org. dėžutėje, manai jie apsiims plėšt dėžute dar pask prisiimt atsakomybę ant savęs. Ir iš vis koks tolkas ardyt tą kaitikli? Jei ims muitas, tai ims.

proto bokšte aš iš ft perku jau apie 2-3 metus ir žinau ką sakau kadangi kart`ą pasimovė ant muito mano ec tai kiekvieną kitą kartą jie siunčia vis išradingiau, galiu pasakyti jog jie nepatingėjo ir išardė kaitiklį man ir nieko nenutiko, tad nepezėk ko nežinai, atsirado mat žinovas. O koks tolkas ? jei kaitalas išardytas muitas neprisikabina, nežinau kodėl bet taip jau yra 

SrVJvlB.png

On 5/11/2017 at 18:01, Friskis1398 parašė:

proto bokšte aš iš ft perku jau apie 2-3 metus ir žinau ką sakau kadangi kart`ą pasimovė ant muito mano ec tai kiekvieną kitą kartą jie siunčia vis išradingiau, galiu pasakyti jog jie nepatingėjo ir išardė kaitiklį man ir nieko nenutiko, tad nepezėk ko nežinai, atsirado mat žinovas. O koks tolkas ? jei kaitalas išardytas muitas neprisikabina, nežinau kodėl bet taip jau yra 

Aš jau iš ft siunčiuos 3 metus viska, jokiu problemu :D Deklaruoja mažesne suma ir neina pro muita, bbž kaip, bet nebuvo per 3 metus užgaude. Užsakymų kiek esu padares, nesuskaičiuotume nei ant tavo, nei ant mano pirštų.

2d68aa92d936eef0e643cd90e1ca2f95.gif

prieš 20 valandas(-ų), Flawless Depression parašė:

Aš jau iš ft siunčiuos 3 metus viska, jokiu problemu :D Deklaruoja mažesne suma ir neina pro muita, bbž kaip, bet nebuvo per 3 metus užgaude. Užsakymų kiek esu padares, nesuskaičiuotume nei ant tavo, nei ant mano pirštų.

ankščiau taip su mažesne suma viskas ok būdavo, bet juos ne per seniausiai užgaudė su ta mažesne suma ir viskas dabar muitui nebesvarbu kokia suma, jei tai iš ft jie tikrina

SrVJvlB.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2916 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...