Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ar patikima? (vgames.lt)


Banzai

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2410 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

  • Parašė po 4 mėnesių...

Parduotuvė nepatikima - savininkas, kuriam priklauso nuosavybės teisė į vgames.lt parduotuvę yra visiškas nesubrendęs 17 metų jaunuolis.

Savaitgalį panašu, kad tėvai išsivežė į kaimą kasti bulvių ir vaikinukas visiškai neišjungęs/nenustabdęs parduotuvės veiklos toliau priima užsakymus. Sumokėję pinigus už norimą žaidimą - dabar laukiama kol žaidimas atkeliaus pirkėjams į rankas, o laukiam jau keletą dienų, bent jau mano atveju.

Šiaip ne taip susisiekus su savininku per skype pokalbių programą, internetinės žaidimų parduotuvės šeimininkas užtikrino, kad žaidimus visi gaus šiandien (sekmadienį) vakare, bet jau vakaras po mažu virsta į nakties ir ramybės metą ir nelabai tikisi jau tuos žaidimus gauti.

Geriausiu atveju labai tikiuosi dėl savęs ir kitų, kad žaidimus gausime pirmadienio popietę, kai jis grįš iš pamokų jei lanko mokyklą.

Išvada
Parduotuvė nerimta - pirkimo procesas nesklandus/vėluoja. Labai sunku susisiekti su savininku: duoti net trys įmanomi kontaktų būdai: skype, e-mail, tel.nr ir negavau atsakymo nė į vieną iš jų, o telefonas pastoviai išjungtas... Tiesiog juokinga.

Rašau čia, nes panašu, kad vgames.lt svetainėje komentaras būtų ištrintas, nes ten vien geri atsiliepimai, kas yra nenormalu. Nes niekada nebūna visi patenkinti aptarnavimu. O be to kai kurie atsiliepimai atrodo taip įtartini, kad drįsčiau teigti, kad suklastoti.

Redaguota , nario Fedingas07
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2410 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...