Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3365 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveikučiai SG lankytojai. Tai, iš temos pavadinimo supratot, kad reikia patarimų.. Žadu sportuot, nusipirkęs giras, sportui skirtą kilimėlį ir bandysiu ką nrs pasiekti iš įvairių presui skirtų pratimų ir t.t. Kiek žinau, remiantis tam tikra mityba yra viskas greičiau ir lengviau, tiksliai nežinau, bet žinau tiek, kad to reikia. Buvau sukūręs tokią temą bet ten visko nepaaiškinau ir nelabai komentarrų supratau.. Tad. Norėčiau kad kas nors man sudarytumėt planą, mėnesinį, ir norėčiau pabandyt ta mityba remtis, ir pažiūrėt kokie rezultatai gautusi. Nesakykit kad reik anglevandenių riebalų ir baltymų.. Aš nelabai suprantu kaip juos naudot ir kokiais kiekiais.. Nebent paaiškinsit. SPORTUOJU TIK RAUMENŲ RYŠKINIMUI. Ir ką manot 300 atsispaudimų per dieną?

Tai, manau kad turiu per didelį svorį, tad nežinu ar išeitu viską greit išryškint ar ka žn.. Mano svoris 86, apytiksliai. Ūgis - 184cm. Jūsų manymu, reiktu umest svorio? Jei taip, kokie patarimai? 

Krč, turiu visiškai nereikalingą pildyk papildymą už 3€, kurio man nereikia nes nenaudoju pildyk. Už pagalbą kažkuriam atiduosiu jei reikės :D 

Nelaukiu „STUMIKŲ“! 

Sveikas, patarčiau naudotis šį https://www.bodybuilding.com/fun/30-days-out-craig-capursos-extreme-cut-trainer-nutrition.html puslapi kad surast savo mitybos plana, bent jau aš jį naudoju ir tikrai yra geras, ir padeda išsiryškint būtent prieš vasarą, sekmės, nepamiršk kad reikia daug darbo, ir po savaites ar dviejų, rezulatu tikrai nematysi :)

45 minutes prieš, kw!sh parašė:

Sveikas, patarčiau naudotis šį https://www.bodybuilding.com/fun/30-days-out-craig-capursos-extreme-cut-trainer-nutrition.html puslapi kad surast savo mitybos plana, bent jau aš jį naudoju ir tikrai yra geras, ir padeda išsiryškint būtent prieš vasarą, sekmės, nepamiršk kad reikia daug darbo, ir po savaites ar dviejų, rezulatu tikrai nematysi :)

Nesuprantu aš to plano xd

21 minutes prieš, /Frixo parašė:

Laukiu kol patvirtins užklausą į grupę, reikės pabandyt, ačiū :taika:

10 minutes prieš, Rencė. parašė:

Nevalgyk nesąmonių.. t.y čipsai, saldumynai, stenkis valgyt kuo mažiau cukraus, jis labai kenkia, valgyk varškes, labai geras šaltinis, gerk pieną, vakarais suvalgyk mėsos.. Rytais valgyk košes, o per pietus gali, kad ir vaisių/daržovių..

Joo, tas tai aišku kad junk food nevalgyti. Ką čia sakai valgyt gal r neblogai. Jei nebus kas padės tad pačiam reiks susikurt mitybos planą, bet svarbu kad geras jis būtų :D Ačiū už atsakymą! 

Och... einu iškart prie reikalo.

Angliavandeniai: Rink 2g anglių vienam kūno kilogramui kaip pvž: (100kg x 2 = 200g anglių per para). Staigaus šiuolio nedaryk anglim, mažink po truputį kol numuši iki 1g vienam kūno kilogramui.

Baltymai: Renki 2g arba 2,5g baltymų vienam kūno kilogramui. Skaičiuoji taip pat kaip anglis.

Riebalai: Renki 1g arba 1,5g vienam kūno kilogramui. Skaičiuoji taip pat kaip anglis.

Dabar žinodamas kiek visko reik, galėsi pradėt mest svorį. Kitas dalykas tavo tie 300 atsispaudimų visai ne į temą ryškinantis. Daryk LISS ryte ant tuščio skrandžio, o po treniruotės HIIT. Ir kitas dalykas sveriant 86 ir galvot apie ryškinimą tai nežinau kas liks iš tavęs.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3365 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...