Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2933 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, niekaip nebesuprantu kokia bėda ištiko mano Asus laptopą. Vienu žodžiu:

Viskas iki šiol veikė normaliai. Jei ir buvo atvejų, kai svetainių nebepakraudavo - tuoj išsitaisydavo. O dabar kas atsitiko - nebeįsivaizduoju. Jau virš 1val nėra interneto. T.y. Internetas ateina į routerį (internetas ir visa įranga iš Telia), ir iš jo, kaip ir žinot, yra paskirstomas į įrenginius. Tai visuose įrenginiuose (dar du kompiuteriai, trys išmanieji, išmanusis TV ir planšetė) jis veikia normaliai, bet mano kompiuteris kažkodėl užsikapryzino, ir rodo, kad tas internetas yra, kad ateina, bet svetainių per jokią naršyklę nepakrauna. Trumpiau tariant - internetas yra bet interneto nėra. Bandžiau ir perkrovinėt kompiuterį, routerį, laidus atjunginėt (:D), problemų ieškot naudojantis windowsų appsu ir dar daugiau visko, tačiau nieko. OS: Win 8.1 Laukiami bet kokie pasiūlymai, o tas, kurio variantas veiks - sulauks R3P :taika:

-

Būkit žmonės geri, padėkit :D

Same su Asus'u sėdžiu, Win 10. Šiaip pas mane pats routeris buvo blogas, jau buvo net nustojęs veikti, jį pasikeičiau, ant kitų įrenginių internetas kaip ir susitvarkė, gal retkarčiais ir dingsta, bet čia gal jau tiekėjų problema, nes ant mano asus'o, tai kasdien jis streikuoja. O šiaip viskas taip pat, rodo jog prisijungęs prie interneto, tačiau pvz. youtube nekrauna...

4 minutes prieš, Str33t parašė:

Same su Asus'u sėdžiu, Win 10. Šiaip pas mane pats routeris buvo blogas, jau buvo net nustojęs veikti, jį pasikeičiau, ant kitų įrenginių internetas kaip ir susitvarkė, gal retkarčiais ir dingsta, bet čia gal jau tiekėjų problema, nes ant mano asus'o, tai kasdien jis streikuoja. O šiaip viskas taip pat, rodo jog prisijungęs prie interneto, tačiau pvz. youtube nekrauna...

Aišku.. Man tai visiškai nieko nekrauna.. Bandysiu iki rytojaus laukt. Įdomu, dirbs ryt konsultantai ar nea.. Jei ne, tada be interneto teks iki antradienio sedėt :D Gal gi atsiras žmonių, kurie galės padėėt

4 minutes prieš, BenasK parašė:

Aišku.. Man tai visiškai nieko nekrauna.. Bandysiu iki rytojaus laukt. Įdomu, dirbs ryt konsultantai ar nea.. Jei ne, tada be interneto teks iki antradienio sedėt :D Gal gi atsiras žmonių, kurie galės padėėt

Ką tik paėmiau ir patikrinau interneto draiverius, rado ką atnaujint ir atnaujino, dbr windows ikona rodo, kad nėra interneto, nors paspaudus ant jos rodo, jog esu prisijungęs prie wifi, visokius webus, youtube krauna normaliai. Nežinau, arba dabar šiaip nestreikuoja, arba susitvarkė, žiūrėsiu kaip bus toliau. bandyk ir tu ieškoti naujinių.

(redaguota)
5 minutes prieš, Str33t parašė:

Ką tik paėmiau ir patikrinau interneto draiverius, rado ką atnaujint ir atnaujino, dbr windows ikona rodo, kad nėra interneto, nors paspaudus ant jos rodo, jog esu prisijungęs prie wifi, visokius webus, youtube krauna normaliai. Nežinau, arba dabar šiaip nestreikuoja, arba susitvarkė, žiūrėsiu kaip bus toliau. bandyk ir tu ieškoti naujinių.

Nu va, uždėjau visiškai visus atnaujinimus suinstaliuot :D Pagalvojau, blogiau gi gal nebus :D

Bet nesiunčia :Ddddddddd, interneto nėra ir errorus pamėto :D

Redaguota , nario BenasK
5 minutes prieš, BenasK parašė:

Nu va, uždėjau visiškai visus atnaujinimus suinstaliuot :D Pagalvojau, blogiau gi gal nebus :D

Bet nesiunčia :Ddddddddd, interneto nėra ir errorus pamėto :D

Eik per device manager(įrenginių tvarkytuvė), aš spaudžiau tinklo adapteriai ir ieškojau naujinių savo tinklo plokštei, juos surado ir įdiegė. O jei negali prisijungti prie wifi, tai ištrauk interneto laidą iš routerio ir įkišk į kompą, atsinaujink driverius ir td vėl įkišk į routerį.

(redaguota)
On 2017-04-30 at 22:42, Str33t parašė:

Eik per device manager(įrenginių tvarkytuvė), aš spaudžiau tinklo adapteriai ir ieškojau naujinių savo tinklo plokštei, juos surado ir įdiegė. O jei negali prisijungti prie wifi, tai ištrauk interneto laidą iš routerio ir įkišk į kompą, atsinaujink driverius ir td vėl įkišk į routerį.

Bandžiau ir taip daryt. Nieko. Beet, per išsamią informaciją radau, kad nuomos laikas baigsis po 20 minučių :D Kažkada yra buvę, kad atėjo tas laikas ir pradėjo veikt normaliai. Gal ir dabar taip bus :D

EDIT: Opąą, pasikeitė į vakarą; 20:30 :o:( Jei taip ir bus tai tada ne kažką.. Šitiek be kompo prabūt :D :/

Dar vienas edit: Telia pasiūlė į 118 kreiptis.. O kitam kompiutery rodo ryšį su klaidos ženkliuku ( http://prntscr.com/f2wqa0 ) Tai net nežinau ką ir bedaryt.. Bandžiau ir visokių atnaujinimų ieškot, bet nieko gero... Visi pasiūlymai, visos mintys laukiamos :| Tas nuomos laikas irgi matomai nelabai prie ko, nes jis vis tolsta :D Dabar jau šianakt 02:46..

Dar edit: Nebus čia tinklo plokščių problema? Nereiktų jau jų keist? Pagal viską, dar tikrai ne, bet kai taip dedas.. Ir užsienio forumuos žiūrėjau, pagal viską - keist tinklo plokštes. Beet, vėl gi.. Reiktų jau iš kart ir motininę keist, nes gi integruota viskas.. Tai vat. Kaina vistiek jau gautus, sakykim, normali (nes pačių pigiausių dalių aišku neimsi, norisi ir kokybės)..

Dar kart edit: Deja, bet dar nesusitvarkė. Tačiau jau neberodo to klaidos ženkliuko ( http://prntscr.com/f2wqa0 ). Galvojau, kad jis galbūt reiškia kažkokią bėdą ar pan., tačiau matomai ne...

Redaguota , nario BenasK
prieš 6 valandas(-ų), MrSonnet parašė:

Kad kažin. Man dar ir dabar nėra. O internetas 15val dar buvo, dingo apie 19val ir iki dabar taip ir kompas beveik nenaudojamas stovi :| Visiškai neįsivaizduoju ką daryt.. Gal reiktų pas meistrus nuvežt..?

On Thursday, May 04, 2017 at 20:42, MrSonnet parašė:

Dėl kompo, bandyk prijungt kitą pc pr neto, ar tas pats bus, kitą vertus telo neprijungtai pr wifi jei neveiktų tinkamai modemas, ty prie pačio interneto.

Prijungus ir WiFi ir laidą prie kitų pc viskas veikia normaliai. O mano darbinis arkliukas kažko tai nenori priimt interneto...

On 2017-05-07 at 22:26, BenasK parašė:

Prijungus ir WiFi ir laidą prie kitų pc viskas veikia normaliai. O mano darbinis arkliukas kažko tai nenori priimt interneto...

jei neveiktų tik su lan, supraščiau kad lan drivers nėra, arba jis wpš sugedęs.

Dabar čia yra sisteminė operacinės klaidą, persirašysi windows, veiks viskas, bandyk dar windows repair unit'ą naudot, jis dažnai sutvarko internetą kai nesamonės daros.

On 2017-05-09 at 13:14, MrSonnet parašė:

jei neveiktų tik su lan, supraščiau kad lan drivers nėra, arba jis wpš sugedęs.

Dabar čia yra sisteminė operacinės klaidą, persirašysi windows, veiks viskas, bandyk dar windows repair unit'ą naudot, jis dažnai sutvarko internetą kai nesamonės daros.

OMG OMFG dėkui tauuu. +rep gausi. Perrašiau savo win 8.1 neprarandant failų ir veikia! :o TU DIEVAS! Ir nors po šio veiksmo internetas lėtesnis, bet jis bent jau yra! Dar kart dėkui tau!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2933 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...