Peršokti į turinį

[NEW] .GRENADES.lt - mūsų granatos, taikliausios!


Mantas S

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2461 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

768x90.png

768x90.png

http://grenades.lt/768x90.png

597e1cb8a4abd_Untitled-1copy.png.b389baa

// įžanga

Sveikučiai visi skaitantys, bei besilankantys šiame forume, norėčiau jums pristatyti naująjį projektą vardu ,,Grenades''.lt (ang. granatos), kodėl pasirinktas būtent toks domeno vardas, bei pats projekto pavadinimas, na matote, šiuo metu konkuravimas tarp lietuviškųjų serverių gan didelis, bet būtent norėdami išsiskirti iš minios ir projekto pavadinime nenorėdami naudoti jokių ,,-cs'' ar kitų itin panašių pavadinimų į patį žaidimo vardą atsirinkome kiek mažiau matomą ar ne tiek įprastą ,,granatų'' vardą - grenades.lt (ang. granatos).lt

Nieko nelaukdamas norėčiau pranešti jog ne oficialus serverių atidarymas įvyko kovo 31 dieną, kuomet serveriai buvo įjungti ir pradėti modifikuoti, optimizuojami bei ruošiami pilnam bei tvarkingam darbui - niekam ne paslaptis jog iki dabar to nepavyko padaryti šimtu procentų, juk tobulų nebūną, o tobulėti ir žengti į priekį galite padėti tik jūs, lankytojai, bei žaižiantys mūsų projekte.

Per gana trumpą laiko tarpą nuo ne oficialaus projekto starto mums jau pavyko pasiekti kuklų, bet užtikrintą 48 žaidėjų skaičiu prisijungusių vienu metu per du mūsų turimus serverius, apie juos šnekėsime vėliau (toliau. turimi serveriai)

 

// įgyvendiname tikslus
Na, o tiek apibendrinęs norėčiau tęsti apie patį projekto ,,pilnąjį'' atidarymą kurio data numatoma gegužės 1-7 dienomis, kodėl pasirinktą būtent visa savaitė kirba tikriausiai kiekvieno skaitančioje galvoje mintis, o ji yra itin paprasta, per šį laiko tarpą norime nustebinti ne vieną ir ne dešimtį žaidėjų pradėsiančių žaisti (toliau. žaidimas mūsų projekte) ar lankytis, o visą informaciją kaip tą darysime taip pat aptiksite šiek tiek pasileidę žemiau šios temos turiniu.

 

// turimi serveriai

Šiuo metu turime dalies lietuvių pamėgtą global offensive žaidimo kopiją - kuri mūsų projekte yra itin išplėtotą, prisijungę prie serverio jūs turėsite užsiregistruoti, taip prisijungsite prie plačios mūsų duomenų bazės, (balandžio 23dieną 2017 metais - jau turime 1,500 registruotų žaidėjų) kuomet būsite prisijungęs ir pradėsitę žaidimą 0 raunde, bus įjungtas automatiškas apšilimo raundas su peiliais kurio trukmė yra trisdešimt sekundžių, po apšilimo raundo prasidės tikroji kova iki šešiolikos raundų, laimėjusi komanda gaus papildomų taškų bei random būdu bus atrinktas žaidėjęs iš laimėjusios komandos kuris gaus atsitiktiniu būdu naują ginklo išvaizdą, (toliau. ginklų išvaizdos) tokios pačios ginklo išvaizdos negalėsite gauti per artimiausias 172 valandas. (7dienas) Taip pat mūsų global offensive serveryje yra itin iškirtinas ir puošnus dalykas - tik mes turime lietuvoje vieni sukūre tokio tipo serverį, kuriame jūs galite mėgautis žaidime tik modifikuotais ir pritaikytais counter-strike 1.6 žaidimui žemėlapiais iš global offensive žaidimo, tokio antro serverio užtikriname, greitu metu nerasi, o jeigu ir pasisektų mes esame pirmi!
Mūsų global offensive šiuome metu yra daugiau kaip šimtas skiritngų ginklų išvaizdų, bei daugiau kaip šeši vienodi ginklų setai (visi ginklai vienodus pavadinimus turintys), žaisdami mūsų serveryje jūs galite mėgautis itin patogiu skrynių atidarymu, bei lengvu ginklų išvaizdų naudojimu.
Pasiekti jį galite IP: cs.grenades.lt:27016 (jungtis)


Taip pat jaunieji ir kiek patyrę žaidimo mėgėjai mūsų projekte gali mėgautis ir counter-strike deathmatch serverių (csdm) - šiame serveryje jūsų tikslas vienas, nušauti kuo daugiau priešingos komandos narių kurie kesinasi į jūsų gyvybę, taip šaudydami mūsų serveryje galėsite keltis savąjį karinį laipsnį (balandžio 23dieną 2017 metais - jau turime 2,100 registruotų kareivių) taip jus gerbs daugiau serverio žaidėjų bei kiekvieną mėnesį papuolę į top trejetuką pagal turimus nužudymus serveryje būsite apdovanotas nemokamomis privilegijomis, taigi sėkmės žaidime.

Pasiekti jį galite IP: cs.grenades.lt:27015 (jungtis)

 

// prioritetai ir siekiai

Norėdami užtikrinti gerą serverių stabilumą pasirinkome geriausius tiekėjus sąvoje srityje tiek iš tinklapio pusės, tiek iš serverių pusės, būtent todėl mūsų serveriuose jūs galite mėgautis žaidimu kuris nekels jokių trugdžių ar įvels pašalinius dalykus - mūsų serveryje nerasite jokių prievarta kišamų reklamų, ar per prievartą jums siunčiamų failų, mūsų projektas skirtas laisvalaikiui, bet žinomą kiekvienas iš jūsų norės užduoti vienbalsį klausimą, kodėl tada yra parduodamos privilegijos? Ogi būtent dėl to jog mes iš jūsų surenkamų ,,aukų'' tik tobulinsime projektą, serverius, kelsime sąvajį reitingą kuo aukščiau, kad mūsų būtų tik daugiau.

// kontaktai ir informacija

Mus pasiekti galite labai lengvai žemiau nurodytais kontaktais;

el. paštas: [email protected] (atsakymo sulauksite nuo 5minučių iki 24 darbo valandų).
tel. numeriu: +37060992902 (atsakome nuo 10:00 iki 24:00 darbo dienomis, jeigu neatsiliepiame, palikite žinute).

Daugiau mūsų kontaktų(prižiūrėtojai, esama komanda

 

Na, o žemiau pateiksiu informacija, greitąsias nuorodas į mūsų projektą.

Tinklaraštis

Privilegijų pirkimas, pagalba projektui.

Užblokuotų asmenų sąrašas.

Balsavimas už turimus projekte serverius.

Registracija mūsų diskusijų forume.

 // Video pristatymas;

 

 

Pagarbiai, grenades.lt, grenades.eu administracija.

 

all right reserved. # 2017

Redaguota , nario Mantas S
šiek tiek atnaujinta tema.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 4 savaičių...
  • Parašė po 3 savaičių...
On 4/25/2017 at 09:49, Лукас parašė:

Pardavei aztec parduosi ir šitą. Sėkmės.

Nelabai suprantu iškur pas patį tokios geros ateities matymo galimybės, niekas nežino kaip atsitiks.

 

On 4/26/2017 at 19:20, PyPKjE parašė:

Už poros metų paimsiu ir šitą ;)
Tik išpuoselėk :kiets:

Galbūt Egidijau ir paimsi, jeigu bus parduodamas, į ateitiį nieko negaliu pasakyti.

On 5/1/2017 at 16:17, Navracek parašė:

Eilinis š serveris, žmonių nebūna, o jei ir būna tai tik "čyteriai". Išrink normalius prižiūrėtojus, kurie tikrai prižiūrės serverius.

,,Eilinis š serveris'' - tai čia kaip suprantu tikriausiai nepatekai į komandą dėl amžiaus ar anketos trūkumų ir susidarė tokia nuomonė? ,,žmonių nebūna'' Tam jog atsirastų žaidėjų turi stengtis ne tik komanda, naujame projekte, bet ir ištikimiausi žaidėjai. Dėl komandos tai esu užtikrintas 100%, kad geresnės nesugebėtum surasti kuriai už darbą nereiktų mokėti pinigų. :)

On 5/1/2017 at 18:30, RichardOff parašė:

Man vienam panašu ?:D

 

 

On 5/1/2017 at 19:45, koR1887 parašė:

Matosi copy paste :D Atitinka juodai :D

 

On 5/1/2017 at 22:54, garbiz parašė:

Ne kad panašu, o vienoda :D Net nickai tie pays :D Tik gal geresnė kokybė ir kitas aprašymas :| 

Panašumų yra, dėl video pristatymo buvau apgautas, pamatęs supratau jog gavau plagijatą geresnės versijos.

On 5/26/2017 at 18:56, Always parašė:

atėjau į serva visi skin tokie pat kaip Konteris.lt :DD ble ble :D
 

Tie patys kuriuos man padovanojai, beto ačiū už juos, kaikurie naudojami ir pas tave dabartiniame projekte, tad nemanau ar reikėjo čia kažką sakyti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Va čia tai žmonės, ateina pas mane į foruma ir pradeda pyzdelint tokias nesamones:

Sveiki, jūsų teminių diskusijų forume neradau vietos išsakyti savo nuomonės, bet užsiregistravau tik tam, jog išsireikšti apie tai ką galvoju, norėjau rašyti administratoriams asmeniškai, bet iš to jokios naudos nematau, kadangi jie tą tiesiog ignoruos kaip ir visi kiti projektai, kuriems bandžiau pasakyti ką jie daro negerai, taigi tik užėjęs į šį tinklapį pamačiau jog virš šaukyklos turime gražų banerį kuris informuoją apie pakvietimų konkursą, viskas būtų kaip ir gražu ir malonu krentą į akis smagiai, ir idėja nebloga, bet kopijuota, nuo kito projekto, kaip ir pačio diskusijų forumo pati teminė spalva labai panaši į kito projekto spalva, nelabai gražu kopijuoti idėjęs , serveriuose dar nebuvau, tad negaliu pasakyti ar jie tai pat yra kopijuojami, tik iš csgo serverio kurį stebėjau kelias dienas galiu pasakyti, jog idėja su žemėlapiais taip pat yra kopijuota, kadangi css_ žemėlapius naudoja ir kitas projektas, bet žinomą jie yra laisvai prieinami internete, tad dėl naudojimo nieko negaliu sakyti gero/blogo, bet vistiek nėra gražu - o projektas apie kurį kalbėjau yra įregistravęs savo aprašyme, jog jis naudoja šiuos žemėlapius lietuvoje pirmasis, ten yra ir data ir daugiau informacijos pateikta apie tai, žinomą aš to ir tikėjausi, juk kopijos atsiranda tik geriausių originalų. Ačiū už dėmesį, manau administracija atkreips dėmesį, jog norint pritraukti savąjį srautą reikia įdėti nuosavo darbo.

 

Nuėjau pas jų į tą cs:go servery kuris naudoją tą pačią seną modifikaciją kur net nesugeba susitvarkyt jog prie rango nerodytų LT simbolių bei duodu 99% jog eina bugint skinus, pats negalėjau išbandyt kadangi nė vienas žaidėjas negalėjo paskolint skino.

Įkėlės tuos pasiekimus defaultinius ir WAOW jau čia serveris, tu gal eik kažką unikalesnio padaryk.


 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

 

"Tie patys kuriuos man padovanojai, beto ačiū už juos, kaikurie naudojami ir pas tave dabartiniame projekte, tad nemanau ar reikėjo čia kažką sakyti."

Tu nebegrybauk... :D

"jokio čia kopijavimo, trys migtukus suspaudžiau ir viskas.. :D" 

juokdarys...

http://imgur.com/a/Nc9JK

Redaguota , nario Always
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 23 valandas(-ų), horde parašė:

Va čia tai žmonės, ateina pas mane į foruma ir pradeda pyzdelint tokias nesamones:

Sveiki, jūsų teminių diskusijų forume neradau vietos išsakyti savo nuomonės, bet užsiregistravau tik tam, jog išsireikšti apie tai ką galvoju, norėjau rašyti administratoriams asmeniškai, bet iš to jokios naudos nematau, kadangi jie tą tiesiog ignoruos kaip ir visi kiti projektai, kuriems bandžiau pasakyti ką jie daro negerai, taigi tik užėjęs į šį tinklapį pamačiau jog virš šaukyklos turime gražų banerį kuris informuoją apie pakvietimų konkursą, viskas būtų kaip ir gražu ir malonu krentą į akis smagiai, ir idėja nebloga, bet kopijuota, nuo kito projekto, kaip ir pačio diskusijų forumo pati teminė spalva labai panaši į kito projekto spalva, nelabai gražu kopijuoti idėjęs , serveriuose dar nebuvau, tad negaliu pasakyti ar jie tai pat yra kopijuojami, tik iš csgo serverio kurį stebėjau kelias dienas galiu pasakyti, jog idėja su žemėlapiais taip pat yra kopijuota, kadangi css_ žemėlapius naudoja ir kitas projektas, bet žinomą jie yra laisvai prieinami internete, tad dėl naudojimo nieko negaliu sakyti gero/blogo, bet vistiek nėra gražu - o projektas apie kurį kalbėjau yra įregistravęs savo aprašyme, jog jis naudoja šiuos žemėlapius lietuvoje pirmasis, ten yra ir data ir daugiau informacijos pateikta apie tai, žinomą aš to ir tikėjausi, juk kopijos atsiranda tik geriausių originalų. Ačiū už dėmesį, manau administracija atkreips dėmesį, jog norint pritraukti savąjį srautą reikia įdėti nuosavo darbo.

 

Nuėjau pas jų į tą cs:go servery kuris naudoją tą pačią seną modifikaciją kur net nesugeba susitvarkyt jog prie rango nerodytų LT simbolių bei duodu 99% jog eina bugint skinus, pats negalėjau išbandyt kadangi nė vienas žaidėjas negalėjo paskolint skino.

Įkėlės tuos pasiekimus defaultinius ir WAOW jau čia serveris, tu gal eik kažką unikalesnio padaryk.


 

Skiną gavai, kadangi jį daviau pats, pardavinėjot jį su korišu tol kol vienas iš žaidėjų jį nupirko, jūsų pačių problema, dėl lt simbolių, tai klaida bus sutvarkyta artimiausio prisėdimo prie modifikacijos metu, kadangi dirbu ir laiko nėra į valias reikia tą daryti savaitgaliais arba vėlai vakarais, suderinti laiką sunku, o dėl jūsų forume vykusio(vykstančio) pakvietimų konkurso man labai gėda kadangi tiek idėja yra pasisavinta tiek jos išdėstymas, net banerio talpinimo vieta niekuom nesiskiria, kaip manojo projekto, kas pas manęs buvo padarytą vos ne visu mėnesiu ankščiau.. Būtent, aš kalbėjau ne apie pakvietimų sistemą, o apie jo vykdymą...
Pasiekimai, kad yra įkelti, ir neišversti pačio mano klaida, kadangi google vertėju nepasitikiu, o su užsienio kalba yra problemų, jeigu atsirastų kas norėtų pavertėjauti, viskas būtų išversta pilnai į lietuvių kalbą, taip pat prie pasiekimų planuoju surišti jog pagal pasiekimą žmogus gaus taškus, arba skinus, kuo pasiekimas geresnis tuo daiktas vertingesnis, nemanau ar čia Tau ponas vertą tuščiažodžiauti, kai pačio administracija neaišku ką daro, o serveryje pas patį sumaištis..

prieš 22 valandas(-ų), Always parašė:

 

"Tie patys kuriuos man padovanojai, beto ačiū už juos, kaikurie naudojami ir pas tave dabartiniame projekte, tad nemanau ar reikėjo čia kažką sakyti."

Tu nebegrybauk... :D

"jokio čia kopijavimo, trys migtukus suspaudžiau ir viskas.. :D" 

juokdarys...

http://imgur.com/a/Nc9JK

Išsiaiškinom manau jau asmeniškai, nemanau, kad viešoje erdvėje reiktų čia kivirčiuotis. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 1 mėnesio...
(redaguota)

 

              Vasara jau įpusėjo, kas prie jūros paatostogavo, o kas namuose liūdnai praleido dieneles, nesvarbu.. Jums dar ne viskas prarastą jeigu mėgstate leisti laiką žaisdami counter straiką, nes mes siūlome geriausią užsiemimą, žaisti mūsų kruopščiai paruoštuose, bei puoselėjamuose serveriuose, kolkas galime pasiūlyti ne itin daug modifikacijų, bet turime kelias itin paplitusias šiuo metu lietuvoje, kadangi taikomės į vyriasniają žaidėjų pusę, norėtume pasiūlyti lietuvių kalba parašytą, bei atnaujintą MIX serverį, kuris automatiškai pradedą darbą kuomet serveryje susirenką penki prieš penkis..

       IP: cs.grenades.lt:27017

       Taip pat norėčiau ir priminti jog CSDM, bei CS: GO serveriuose įvyko dideli pakeitimai, todėl užeiti vertėtų ir seniems, ir naujiems, o masinis atblokavimas, manau padės ištaisyti praeities klaidas, ir vėl pasinerti į smagų ir niekuomet neatsibostantį ir neužmirštamą CS 1.6 žaidimo pasaulį.
IP's:
 cs.grenades.lt:27015
 cs.grenades.lt:27016

 

     O rudenėjant bus pristatyti šiokie tokie pasikeitimai;

 - Stipriai apkarpysime esamą komandą, todėl daugės laisvų vietų joje patikimiems, bei profesionaliems, laiko turintiems žmonėms.
 - Pristatysime maikių, lipdukų bei aksesuarų liniją.

 - Atnaujinsime serverių statistikas ir įvesime devynių mėnesių rudens, žiemos bei pavasario žaidimus (top3, taikliausias mėnesio žaidėjęs, daugiausiai pakvietimų surinkęs žmogus, geriausias administratorius, savaitės žaidėjęs, mėnesio narys, mėnesio VIP narys, ir dar begalybę naujovių kurios buvo palaidotos per vasarą.)

 - Atsiras keletas naujų serverių, su įstabiomis modifikacijomis, kurios ir vėl visus prikaustys prie ekranų šaltuoju metų laiku.

 - Pristatysime, CS: GO, War3FT, CSDM serverių valdymo paneles.

 - Tobulinsime esamą forumo parduotuvę, rengsim begalę konkursų mūsų internautams.

 - Būsime viskas, jūsų geriausias draugas, jūsų mama, tėtis, senelis ir močiutė, jeigu reikės tapsime ir jūsų mergina, mylėsime tiek, kiek jūs mylėsite mus.
*Šiek tiek sarkazmo visad gerai.

 

     // tiesa...

          Šiame counter straiko gyvavime jau plaukiu viena vaga ir nesigrežioju nuo 2010 metų, serverių vystyme ir plėtojime galiu pasisakyti plačia ir nuoširdžia nuomonę, jog ant kojų stabiliai stoviu nuo 2012 metų, tai reiškią kad su LINUX platforma asmeniškai dirbu jau daugiau nei penki metai, būtent per tą laiką išvysčiau vieną geriausių lietuvos projektų, kuris neturėjo begales serverių su skirtingomis modifikacijomis, tai buvo paprastas ir nuoširdus projektas, dėl nesutarimų komandoje, visų barnių, bei ištikusios laiko krizės su projektu buvo atsisveikintą, bet projektas turėjo didelį pasisekimą, o jame atlikti darbai kalbą patys už save šioje temoje.. Todėl, būtent todėl siūlau jums visiems atsigrežti ir praregėti, kadangi aš grįžau su dar didesniais lūkeščiais, ir stambesniais planais, kurie darosi vis godesni su kiekviena diena, noras užaugti kartu su visais jumis, ir nešti ,,granatas'' į mūšį tai mano viltis, taigi, jeigu dar yra žmonių kurie abėjoje mano žodžiais, apie dar modernesnį ir atsinaujinusį ,,granatų'' projektą, kurį aš administruoju, siūlau atsižvelgti į mano ankstesnius darbas, bei apsilankyti dabartiniuose serveriuose, patikėkite mielieji liksite šokiruoti, kaip puikūs serveriai gali dar labiau patobulėti.. Taip, pripažinsiu tą jog serveriuose dar kolkas nėra labai daug žaidėjų, bet ne todėl jog jie mūsų nesirenką, todėl jog jie mūsų dar nematė, parodykite žaidėjams mus, atverkite jiems akis į geresnį ir nuostabesnį counter straiką, ir galėsime juo mėgautis drauge..

 

Siūlome pasirinkti mūsų projektą savo laisvalaikiui pagyvinti, kadangi mes per prievartą jums neperšame jokių paslaugų ar prekių, jokiu budu nekeičiame jūsų žaidimo orginalios instaliacijos, nebrukame jums jokio šlamšto ar spamo, nesiūlome jums kvailų estetiškų akibrokštų, ir teprašome laikytis mūsų projekto taisyklių, kad būtų smagiau kviečiame jūsų daugiau, tad nebūk išdidus, apsilankyk, registruokis ir išbandyk.

Grenades.lt # 2017.

Redaguota , nario Mantas S
pridėti įrodymai dėl ko mes verti jūsų pasirinkimo.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)
On 2017-07-26 at 13:48, Simuciokas parašė:

O serveryje granatos koreguotos ar kaip buvo taip ir liko?

280795932453502986.png

Įdomi mintis tereiktų išdėstymo platesnio, kokios inovacijos galėtų būti pritaikytoms naujoms granatoms..

Taip pat įdomi mintis, ta jog atsinaujinome, ruošiamės rudeniui sparčiau nei manote.

http://grenades.lt/forum/index.php?/topic/98-atnaujinimas-v20-rudens-sezonas/#entry364

Taip pat atnaujinimo rank statistiką, csgo serveryje;

http://grenades.lt/forum/index.php?/topic/99-rank-atnaujinimas-prizai-0701-0731/#entry366

Redaguota , nario Mantas S
pridėta informacija, apie rankų atnaujinimą.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2461 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


    • tarpininkai
    • tarpininkai
    • tarpininkai

    • apgavikai
    • apgavikai
    • apgavikai

  • Naujausios temos

  • Naujausi būsenos atnaujinimai
    • Nustatymai

    • spiritdust

      Sveiki‎

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

       ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ ‎ 

      ‎ ‎ ‎ 

      ‎ 

      ‎ 

    • So Good√ιק

      https://t.me/zedprofit

      Telegram grupė, kurioje dalinuosi naujausiais Uždarbiais, Airdrop'ais iš kurių galit uždirbti pinigų!

      Taip pat vyksta diskusijos apie Crypto, Forex, Trading bot'us.

      Dalinuosi visa info tam, kad uždirbtumėte ir jūs! 🤑

    • debista

      Parduodu

      csgoroll level 41

      RustClash level 66

      +csgo prime

      Pasiulimus siuskit discord

      @debista

       

       

       

    • yhiunkis

      pardavineju cs2 prime acc po 7,5e FA - premier ready

    • Bemwas

      **MystiqueRP: Naujas Pasaulis Lūkesčiams**

      Sveiki atvykę į MystiqueRP, kur sukuriame nepaprastą pasaulį, leidžiantį jums išgyventi savo svajones ir sukurti savo istoriją. Mūsų serveris siūlo išskirtinę FiveM roleplay patirtį, praturtintą detalių, įvairovės ir įtakos jūsų pasirinktam vaidmeniui.

      **Įvairių Veiklos Galimybių Sankirtoje**

      Nesvarbu, ar norite tapti miesto policininku, žvalgybininku, kurie tylioms gatvėms suteikia saugumą, ar prekybininku, kuris kūrelius savo imperiją, mūsų serveris suteikia platų vaidmenų pasirinkimą, kiekvienam žaidėjui atitinkant jo lūkesčius. Mūsų įvairovė leidžia jums įsitraukti į skirtingas veiklos sritis ir kurti savo pasaulį, kuris jums patinka.

      Išbaigta Ekonomika ir Turinio Sistemos

      Mūsų serverio ekonomika ir turinio sistemos yra subalansuotos ir giliai suprojektuotos, kad suteiktų jums autentišką patirtį. Nuo nekilnojamojo turto investicijų iki verslo verslo plėtros ir net legalių ir nelegalių sandėlių operavimo, galimybių gausa yra riba. Jūsų finansų valdymas, rinkos analizė ir verslo strategija yra pagrindiniai serverio aspektai, kurie jums padeda siekti sėkmės.

      Bendruomenės Dvasia ir Sąveika

      MystiqueRP yra ne tik žaidimo platforma, bet ir draugiška bendruomenė, kurioje prisijungę žaidėjai gali jaustis kaip namie. Mūsų administracija yra pasirengusi padėti, mokyti ir remti naujokus, siekdama užtikrinti, kad visi mūsų žaidėjai turėtų malonią ir įtraukiančią patirtį.

      Norėdami išlaikyti mūsų bendruomenės aktyvumą ir įdomumą, reguliariai organizuojame įvairius renginius, konkursus ir veiklas. Tai gali būti nuotykių ieškojimai, miesto festivaliai, automobilių lenktynės ar netgi nelegalių gaujų konfliktai. Kiekvienas renginys atneša naujų iššūkių ir skatina bendruomenės sąveiką.

      Prisijunkite prie MystiqueRP ir išbandykite gilias ir įtraukiančias FiveM roleplay patirtis, kurios neatskleidžia savo ribų ir leidžia jums būti, kuo tik norite!

      |Serverio discord| || https://discord.com/invite/mystique ||

  • Populiariausi nariai


×
×
  • Sukurti naują...