Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2952 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, kadangi neturiu lėšų ir laiko tolimesniam žaidimo tobulinimui bei kūrimui nutariau projektą parduoti žmonių komandai arba žmogui kurie - kuris susidomės šiuo mano projektu. Parduodant galėsiu aprašyti visą žaidimo startup'ą kūr kas ir kaip po ivykdyto pardavimo būsiu atviras klausimams bei pagalbai . Nesakau jog parduodamas projektą aš jums nesuteiksiu pagalbos po visko, kaip minėjau neturiu lėšų hostingams ir kitiems žaidimo išlaikymo reikmėms galėsiu dirbti su žaidimo failais ir toliau neprašant jokių pinigų, bet tik per savo laisvą laiką kadangi turiu darba, o visas šitas mano projektas yra mano laisvo laiko darbas taigi apie žaidimą bei jo koregavimą nusimanau labai daug..

Žaidimas panašaus stiliaus kaip buvęs StarChat/HabiaWorld tai yra virtualus pasaulis kuriame galima praktiškai veikti viską, bendrauti , kurti kambarius, pirkti baldus, keistis išvaizdą viskas priklauso nuo jūsų fantazijos. Galbūt atrodo vaikiška, bet yra didelė dalis Lietuvoje žmonių kuriems tokie žaidimai patinka.

Žaidimo valiuta kreditai už kuriuos vaikai ir pan gali pirktis baldus, kitas žaidimo paslaugas - todel gera projekto reklama ir atsakinga projekto komanda su geromis įdėjomis jums atneš ganėtinai gero pelno. Noriu įspėti jog be žmonių kurie niekada nėra susidūrę su panašaus tipo žaidimais bus labai sunku išlaikyti žaidimo ekonomiką, vartotojus , kadangi žaidime reikia rašyti konkursus, vykdyti tam tikrą veiklą vartotojams, kurti renginius ir panašiai, žodžiu yra reikalų todėl projekto nekišiu per prievartą nė vienam nes kaip minėjau ieškau rimto žmogaus arba žmonių komandos kurie galėtų failus perimti ir paleisti žaidimą.

Šiek tiek nuotraukų:

Ny_wBui.png

74ZC_OW.png

g8KRp9b.png

m2O8vQ.png

myGolLk.png

E8KLV6w.png

hQUWbpM.png

wRhZ8cN.png

Noriu paminėti, kad žaidimo failų galima rasti internete, bet būtent mano projekto failai yra tik pas mane ir parduodama bus tik viena kopija su fixais , tutorialais ir panašiai.

Minusai - Žaidime po kol kas nėra integruota atsiskaitymu sistema t.y pirkti kreditus uz sms arba banko pavedimus ir pan , bet galėsiu integruoti su mokejimai.lt reikalui esant.

Susisiekti su manim galima skype: koldelciukas , rašo tik rimtai susidomėję žmonės kaina bus nutarta pokalbio metu.

Redaguota , nario al kaido

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2952 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...