Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2955 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,

kadangi c-l žlugo, o aš nenoriu stovėti vietoje, noriu toliau dirbti, tobūlėti. Esu pasiruošęs padėti kokiam nors projektui.

Aš; Manau daugumai jūsų esu žinomas žmogus. Savu laiku dirbęs ne viename projekte (paskutiniai du projektai iškilę į viešumą; eastcoast.lt / sunside.lt) pagrindinis mano darbas - serverio išvaizda (mapp darbai.) Prie to dirbu jau ilgą laiką, +/- 2 metus. Sugebu kurti, trinti, taisyti, texturinti ir panašiai. Taip pat jau porą mėnesiu piešiu textdraw'us tad tuom taip pat galėčiau prisidėti prie projekto.

Ko? ;  Ieškau pozityvaus idėją turinčio projekto. Pirmenybe teikiu projektams kurie jau turi bent startavusį forumą. Kitu atveju norėčiau pamatyti jūsų kuriama modifikacija, jai modifikacija dar nepradėta kurti, arba neturite galimybes jos paleisti, net nerašykite. Apie visa kita aptarsime asmeniškai.

Plačiau skype; emxz25

Temoje nenoriu bereikalingų komentarų, ačiū už supratingumą!

RAKINTI

Redaguota , nario Eimantas //
  • Teigiamai 2

CInk2yQ.jpg

• ,
12 minutes prieš, Dzjampstailas parašė:

Patikimas, bet siūlyčiau gramatines žinias patobulinti, nes ne kažką .

Ne į lt kalbos mokytojus siūlaus ;):D

35 minutes prieš, hEro?lino parašė:

no_fripost_detected

nu patikimas ,bet bet bet bet bet bet kaip visada - susideda ne su tais plz pakvieskit kazkas ji i sarga pamapint mldc yr

24 minutes prieš, Pablas parašė:

Tas bernelis mldc tikrai manau rasi savo ieškomą projektą

12 minutes prieš, Domαs parašė:

Darbai gražūs, tik su tempu kartais nelabai. O šiaip žmogus labai atsidavęs bei patikimas. Rekomenduoju.

Dėkui mažučęęj.

Persiskaitykit..  Man nesvarbu koks ''kietas'' bus jūsų projektas, ar kiek laiko jis kuriamas... 

Citata

Nežadu prisidėti į dar tik kuriamus projektus, noriu matyti rezultatą (prašau dėl to manęs netrugdyti.)

CInk2yQ.jpg

• Parašė po 4 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2955 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...