Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

LGP.gom.lt projekto aprašymas.


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2591 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

»Projekto komanda
- Edgaras(Edzakas_Motas) Įkurėjas. 
- Aivaras (Nogame_Nolife)  | Padejejas | patarejas.
Po sunkaus ir ilgo darbo į Lietuvos internetinio tinklo laidus ir modemus įteka dar vienas SA-MP projektas. Visą tą laiką buvo siekiama, jog apie šį projektą žinotų tik mažumos, o dabar, kai tam jau yra gana tinkamas ir palankus laikas, mes, serverio savininkai pristatome "LGP.us.lt" SA-MP serverį.
»Serverio tikslas
Pagrindinis tikslas - padaryti serverį tokį, kad jis patiktu kiekvienam, kad kiekvienam būtu lengva, aišku ir patogu. Padaryti serveri tokį, kad jis būtu kuo panašesnis į realų gyvenimą, su pakilimais ir žlugimais.
»LGP.gom.lt
 Mūsų serverio veikla prasidėjo san fierro mieste, projekto administracija yra aktyvi bei kvalikifikuota, esame seni vilkai su didele patirtimi, žinome ko nori žaidėjai, taip pat visada stengiamės užpildyti žaidėju lūkesčius, bei suteikti pagalba ir atsakyti į Jums kilusius klausimus. Pati projekto įdėja bei įgyvendinimas buvo pagrindinio administratoriaus. Edzkas_Motas [Edgaras] Šis serveris iš kitų išsiskiria savo puikiu kolektyvu bei dažnu modifikacijos atnaujinimu, vienas svarbiausiu bruožų yra toks jog pasiūlymu bei įdėju skiltis yra skaitoma kiekviena diena, administracija aktyviai bendrauja su serverio žaidėjais, ateina pabendrauti net į Teamspeak programa bei išklauso jų nuomonių bei geresnių patarimu.
»Darbai
1. Policijos Dapartamentas
2. Medikai
3.Mechanikai
4.Taxi
5.Radistai
6.Armija
7.Dyleriai
8. F.T.B
Darbas tvarkomas
»Gaujos
Gaujos bus 
3 jos dar nesukurtos ir dar bus apsaugos darbas.

»Verslai
Mūsų serveryje verslininkas gali būti kiekvienas, tačiau verslo išlaikymas tikrai gan nemažas, serveryje yra visokio mąsto verslų, gali būti smulkusis verslininkas ir valdyti mažą uždarbi, o jeigu esi pasitiruntis, gali nusipirkti ir didesnio atlyginimo versla, taip pat verslai yra pardavinėjami už kreditus, verslininkas turi daug funkcijų valdydamas savo versla, parduoti. Verslo uždarbis eina tiesiai į banka. Serveryje išviso sudaro maždaug apie 20 verslų, taip pat jeigu jūs turite verslą jo valdymas yra lengvas bei patogus.
»Namai
Atsibodo gyventi gatvėje? Ir užsimaniai būsto? Todėl siūlau perskaityti visa namų struktūra, serverio ekonomika yra ganėtinai standartiška, todėl padoru nama jau galėsite nusipirkti nuo 50.000 EUR. Serveryje įsigijus nama turėsite komanda /namas kurioje bus keleta pasirinkimų, parduoti žmogui, valstybei, namo fondas ir panašiai.
»Algos
Jūsų darbo užmokestis priklauso nuo jūsų darbo, kur darbas reikalauja daugiau kantrybės bei jėgu užmokesti gaunate didesnį, tačiau yra šioks toks privalumas bei įdomesnis dalykas, kad alga galyte atsimti bet kada! Jeigu norite užsidirbti daugiau - eikite į rimtesni darba.
»Vairavimo mokykla
Manome, kad teorijos nereikia, kodėl ? Ir taip naujokai nenori laikyti teisiu o dar tos.. teorijos, pravaževimai aikštelėje ir ilgas testas mieste.. ne ne ne ir dar kartą nė! Mūsų serveryje to nebus. Todėl bšk sumapinom ten parkelį, aikštelę!
»Stotis
Manau pagrindinis objektas kuri visi pamatys prisiregistravę! Gražiai suteksturintas ir pan. Manau visiems patiks.

»Aprašymas
Aprašymas tikrai nėra ispudingas, bet vis šis tas! Video nėra, ieškomas kūrėjas.
»Startas
Serverio starto data nenustatyta dabar galit eiti į foruma ir patekti į postus
»Informacija
Administratorius: Edzakas_Motas 
Pagalbininkas: Nogame_Nolife
Skype: rlg.pagalba2
TeamSpeak IP: Nėra
Forumas: www.lgp.gom.lt
 

Redaguota , nario Edgaras159159
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2591 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...