Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

vSAG.lt | Tavo gyvenimui!


teli@

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2495 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

 Pristatymas:
Sveiki, šio projekto pavadinimas pasikeitė į .lt galūnę. Senas pavadinimas buvo dreamside.us.lt, o naujas vSAG.lt

Kodėl mes? 
 Esu tik aš Mantas ir Deivis, kurie žino savo pareigas ir jas atlieka itin gerai. Mes jums pateiksime jūsų monitoriaus ekrane įdomu vaizdą, kuris jus trauks ir trauks. O gal dėl to, kad esame naujas projektas ir visiems įdomu kas tai? žinosite užsukęs pas mus ir pamygus mygtuką Registruotis. Na, o gal dėl to jog jau esame ne kartą kūrę projektą?, kaip lgp.lt, s-city.us.lt. Mūsų darbas jūsų žaidimas kaip tai suprasti? , daugybę darbo dėjome į kūrimą, užsibrėžėme tikslą jog sukursime tai ir sukūrėme. 


Sistemos:


Kasykla- 
Manau visiems kyla klausimas kas tai? Mes administracija manome jog ši sistema yra kone įdomiausia serveryje sistemų. Iš šios sistemos gali užsidirbti didelę pinigų sumą, ir smagiai varžydamasis,  varžydamasis? Taip, kas 1-3 valandas serveryje vyksta varžytuvės kas gi daugiau iškas to metalo skaičiuojama kilogramais. Laimėjusysis žaidėjas gauna prizą iš administracijos, bet žinoma kasykla naudotis reikia kastuvo. 


X FAKTORIUS - 
Kas gi tai? Ši sistema yra itin įdomu, kur galės rinktis visi serverio žaidėjai ir rengti įvairiausius klausimanijos su gražiomis text'uromis. Tai kaip daugelis sako paprastas pastatas, o daugelis jie būna neteisus. Tas pastatas kaip kartais tikrai praverčia visokiems renginiams serveryje ar informacijai pranešti, jog kur turėtu žaidėjai atsisėsti patogiai, ir išsiklausyti serverio administracijos informacijos. 


Prekybos centrai - 
Drabužių ir kitų įvairių centrai galite nusipirkti įvairių daiktų. 
Garažų sistema 
Tai viena sistema kuri saugo jūsų transportą, kiekvienas galės nusipirkti garažą nuo 7 dienų jį kainuos tada 20,000€ 14 dienų, kainuos 50,000€, ir 30 dienų garažas, kainuos 100,000€, juos valdyti galės su komanda /garazas, ten bus, 2 pasirinkimai: Atidaryti garažą ir Uždaryti garažą, garažo nuomos galės ir atsisakyti ten pat ant namelio nuomos klaustuko, išmes jums lentelė jog galite atsisakyti, ir atgauti dalį pinigų šiek tiek.

7 vSAG STEBUKLAI
 
Tai sistema leidžianti linksmai pralesti laiką serveryje, viso to esmė surinkti 7 vSAG stebuklus paeiliui. Užduoties pradžia galite pradėti radę GPS navigacijoje, pradėjus eventą gausite išsamia informacija apie kiekvieno stebuklą bei jo apytikslia vietą, surinkus visus 7 vSAG stebuklus galėsite patys pasirinkti kokio prizo norite, pinigų, patirties taškų, kreditų, ar visko po truputi

 

TAKSISTO LICENZIJA
 
Dauguma serverių yra taksistų darbas, šis dalykas tapo jau per daug banalus ir šiaip sunku sugalvoti kažką unikalaus tokiam darbui. Todėl mūsų serveryje šio darbo nėra, tačiau yra naujas bei daug įdomesnis dalykas, - taksisto licenzija. Galėsite ant savo tr. priemonės užsidėti taksi emblema bei uždarbiauti pats, kaip tikras taksistas, yra taksometras, tarifas ir visa kita. Tai papildomas bei daug įdomesnis uždarbis serverio žaidėjams!
 
TRANSPORTŲ SISTEMA
 
Mūsų tr. priemonių sistema leidžia turėti 2 tr.priemones su galimybe išsipirkti 3-iajį tr. priemonės slotą. Serveryje egistuoja trijų rūšių kuras: benzinas, dyzelinas bei dujos. Transporto turguje yra rašoma koks yra transporto variklis, ar dyzelinis ar benzininis. Serveryje yra garažas, kuriame galėsit atlikti įvairias funkcijas savo tr.priemonei, praeiti technikine, įmontuoti dujų įranga, atstatyti tr.priemone bei ją priregistruoti. Mūsų serveris teiks Jūms išsamia informacija apie transportą, bako tūrį, kuro sąnaudas ir visa kita kas susije su transporto priemonėmis!
 
METALO KASYKLA
 
Beabejo mūsų serveryje galima rasti ir metalo kasyklą. Kasykloje galima iškasti 6 rūšių metalus, kiekvieno jo kaina yra skirtinga. Rūšių pavadinimai: Auksas, sidabras, aliuminis, varis, žalvaris, titanas. Visas šias iškasenas galima iškasti mūsų kasykloje, norint kasti Jūms reikės kastuvo, priėjus prie akmens paspausite ENTER ir jūms atsiras progress baras, tuo metu turėsite spaudinėti pele ir progress baro juostelė kelsis, kai ją užkelsite pilnai Jūs gausite kažkokia metalo iškaseną. Visas metalo iškasenas galima parduoti serverio turguje, atskirai, arba visas kartu. 
 
GAUJŲ SANDĖLYS
 
Serveryje yra gaujų sandėlys į kuriuos prekes pristato furistai, gaujų sandėlyje galima rasti įvairios rūšies narkotiku, ekstazi, kokainas, heroinas ir žolė. Taip pat ginklai shotgun, ak-47, deagle. Sandėlis atsidaro kiekvieną šeštadienį, antradienį bei ketvirtadienį nuo 19:00 iki 20:00. Tada ir susirenka ten visos gaujos bei teisėsauga kuri kariauja tarpusavyje, teisėsauga stengiasi viska sunaikinti, o gaujos kuo daugiau susirinkti. Teisėsaugai taip pat už sunaikintus narkotikus, ginklus mokami pinigai į darbo fondą. Gaujų sandėlio zonoje vyksta tikras karas, nes tai yra karo zona ir itarimas už šaudyma šioje zonoje neina!

 

 

Forumas - www.vSAG.lt

Serverio IP adresas - samp.vsag.lt:1996

Redaguota , nario Marka.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)
prieš 1 valandą, Лукас parašė:

Jei tvarkymas yra tekstų pakeitimas, tai tebunie - viskas pas jus sutvarkyta.

Apsilankyk forumę ir peržiūrėk atnaujinimus. Jai nežinai, tai atnaujinimus darom kas 2-3 dienas, arba ankščiau.

 

Mini serverio atnaujiimas v3. - http://vsag.lt/index.php?/topic/26-mini-serverio-atnaujinimas-v3/

Redaguota , nario Marka.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2495 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...