Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2957 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki SG žmonės, dalyviai, svečiai. Šiai dienai turiu biškį laisvesnio laiko ir norėčiau apsistoti kokiam nors projekte, kuris būtų su tolima ateitimi ir projekto komanda būtų nusiteikus dirbti, vargti ir siekti tikslų. Trumpai pristatysiu save, mano vardas Martynas, man 17 metų, jau nebe daug liko iki 18,  keletas mėnesiukų. Gimiau ir gyvenu Lietuvoje, Alytaus mieste. Turiu vyresnį brolį. Turiu draugę. Laisvalaikį leidžiu įvairiai, arba su draugais, arba su drauge, aišku pasėdžiu ir prie kompiuterio dar, todėl ir ieškau projekto kuriame galėčiau būti naudingas komandos narys.

KĄ AŠ GI SUGEBU? KĄ GALĖČIAU VEIKTI PAS JUS PROJEKTE/KOMANDOJE?

• žemėlapio maketavimas (mappinimas) + textūrinimas
  • serverio priežiūra
  • forumo priežiūra
  • atrankų darymas
  • aprašymų kūrimas
  • idėjų galvojimas
  • svetainių tvarkymas, jos atnaujinimas, pagražinimas [IPB, kažkiek IPS]
  • užsiimu kažkiek ir su teamspeak programa

PAVYZDŽIAI

Mano mapp darbų galerija rasite čia - http://eko12.imgur.com

Mano kurta svetainė, tobulinta - www.sf-city.lt

Mano kurtas aprašymas - 

KONTAKTAI

Išklausysiu visus pasiūlymus, galite rašyti čia arba skype: pievugirtuoklis753

Redaguota , nario majestic.

Su SuperGames.LT nuo 2014-04-27!

(redaguota)

Tavo svetainė nekurta, buvo paleista manęs, varikliukas ir t.t.t, kažkiek ten kažką pakimičinai, dizainas pirktas/koduotas Dissco kažką patvarkė. Šeip žmogus kartais nervuojasi, mėgsta keiktis. Iš pradžių norėjo LEAVINTI, tada užsiprašė pinigų už map darbus, ok sumokėjau taip netaip kiek reikėjo, paskiau sako pirkom iš pelno dizainą, tai ir už dizainą jam puse pinigų, aišku nemokėjau nes jau čia baisu buvo už kiekvieną dalyką nori pinigų ir jei kažką perku už serverio pelną pačiam serveriui, tai turiu ir jam gražint viską, tai maždaug kiek turėjau pelno tiek jam ir duot turėjau, maždaug pelno pačiam neliko, nu žmogus šeip yra naglas, nori kuo daugiau pinigų prasinešt. Nu bet čia tik iš mano pusės. Aišku kaip ėmiau į projektą aš jį man pora žmonių rašė kad nesigaus, bet pagyvavom visdėl porą mėn, bet vistiek teko išmest. Tai ką žinau, bet sėkmės ieškant :)

Redaguota , nario Martynuxas
2 minutes prieš, Martynuxas parašė:

Tavo svetainė nekurta, buvo paleista manęs, varikliukas ir t.t.t, kažkiek ten kažką pakimičinai, dizainas pirktas/koduotas Dissco kažką patvarkė. Šeip žmogus kartais nervuojasi, mėgsta keiktis. Iš pradžių norėjo LEAVINTI, tada užsiprašė pinigų už map darbus, ok sumokėjau taip netaip kiek reikėjo, paskiau sako pirkom iš pelno dizainą, tai ir už dizainą jam puse pinigų, aišku nemokėjau nes jau čia baisu buvo už kiekvieną dalyką nori pinigų ir jei kažką perku už serverio pelną pačiam serveriui, tai turiu ir jam gražint viską, tai maždaug kiek turėjau pelno tiek jam ir duot turėjau, maždaug pelno pačiam neliko, nu žmogus šeip yra naglas, nori kuo daugiau pinigų prasinešt. Nu bet čia tik iš mano pusės. Aišku kaip ėmiau į projektą aš jį man pora žmonių rašė kad nesigaus, bet pagyvavom visdėl porą mėn, bet vistiek teko išmest. Tai ką žinau, bet sėkmės ieškant :)

Tai tu jį išmetei ar jis išėjo nes nesuprasi, sakiau jog tau čia su juo bus, naglas, pinigų prašinėja už nieką. Susirask darba Ek0 ir tada prašinėk pinigų.

47 minutes prieš, Dzjampstailas parašė:

Tai tu jį išmetei ar jis išėjo nes nesuprasi, sakiau jog tau čia su juo bus, naglas, pinigų prašinėja už nieką. Susirask darba Ek0 ir tada prašinėk pinigų.

Teko biškį patempti jį ir iškarto suskystėjo ir pradėjo grasinti leavinimu man, tai sakau leavink, kokios problemos.

(redaguota)
prieš 2 valandas(-ų), Martynuxas parašė:

Pirmas dalykas tai išėjau pats, nes pjoviai grybą su driektoriais, aš tau buvau sakęs, kad jei kartotis išeisiu, nebekliedėk nesamonių žmogau atsigauk, laikyk tą savo projektą kol laikai, nes ir taip visi leavina, dėl tavo pasirinkto antrojo savininko, kol aš buvau tai lošdavo ir 50 žmonių dabar tiek nesurenkat, ness daug kas rašė, kad kai aš buvau, buvo visiem gerai, iškart po mano leavinimo visi rpadėjo raišnėt, kurk savo ateisim, plėtok tą savo projektą čia nesiskundęs, pelno nebeliko sakai.. tik nepjauk, nes jo buvo, daug kas pirko privilegijas ir kito, jo turėjo būt. Nemazink čia, gerai kai niekas saskaitos nemato, gali sakyt ką tik nori. Nebekomentuok gal tu geriau.

http://prntscr.com/ewusfd

ar taip kažkas daro?

Redaguota , nario majestic.

40 minutes prieš, majestic. parašė:

Pirmas dalykas tai išėjau pats, nes pjoviai grybą su driektoriais, aš tau buvau sakęs, kad jei kartotis išeisiu, nebekliedėk nesamonių žmogau atsigauk, laikyk tą savo projektą kol laikai, nes ir taip visi leavina, dėl tavo pasirinkto antrojo savininko, kol aš buvau tai lošdavo ir 50 žmonių dabar tiek nesurenkat, ness daug kas rašė, kad kai aš buvau, buvo visiem gerai, iškart po mano leavinimo visi rpadėjo raišnėt, kurk savo ateisim, plėtok tą savo projektą čia nesiskundęs, pelno nebeliko sakai.. tik nepjauk, nes jo buvo, daug kas pirko privilegijas ir kito, jo turėjo būt. Nemazink čia, gerai kai niekas saskaitos nemato, gali sakyt ką tik nori. Nebekomentuok gal tu geriau.

http://prntscr.com/ewusfd

ar taip kažkas daro?

Jei tu verki dėl direktorių tai vpš reiškias neįdomu tau čia tam projekte buvo būt, tau direktoriai vpš neturėjo rūpėti, turėjai dirbti tiesiog savo darbą, nes aš tau užtai sumokėjau. Tu bent supranti kad visi sms'u perka ir gaunu 40proc, jugi pratęsti hostingus irgi reikia, o dar jugi dizainas pirktas, dar txd pirkau, reklamas kaikur užsakiau, ir dar sakai kad yra eurų. Vis dėlto ir šiandien 30-50 žaidė.

Dabar, Martynuxas parašė:

Jei tu verki dėl direktorių tai vpš reiškias neįdomu tau čia tam projekte buvo būt, tau direktoriai vpš neturėjo rūpėti, turėjai dirbti tiesiog savo darbą, nes aš tau užtai sumokėjau. Tu bent supranti kad visi sms'u perka ir gaunu 40proc, jugi pratęsti hostingus irgi reikia, o dar jugi dizainas pirktas, dar txd pirkau, reklamas kaikur užsakiau, ir dar sakai kad yra eurų. Vis dėlto ir šiandien 30-50 žaidė.

Nebeturiu ką šnekėt su tavim, nebeydomus esi, nebūtai susijungęs būtų mirtis alyvose. :)

prieš 12 valandas(-ų), edgarasb parašė:

Nu jmj vaikų darželis...

Žmogus patikimas, viskas su juo yra gerai, tekę dirbt ne vieną kartą.

oo Edgariukas, žinai gi visokių yra nesubrendelių. Ačiū tau !

prieš 11 valandas(-ų), Pablas parašė:

Žmogus malonus teko pačiam į projektą senesnį paimt gal tada ir susipykom dėl vienokių ar kitpkių priežasčių dbr yra patobulėjęs elgiasi gražiai su bendravimu nėra jokių problemų.Rekomendacija

Dėkui tau !

prieš 10 valandas(-ų), 'familia parašė:

Šiaip kaip asmuo patikimas, supratingas, dariau kažkada dizainą, davė forumą kur galėjau koduoti sau dizainus ir šiaip mokytis, patikimas asmuo rekomendacija.

P.s o ką kiti šneką tai manau visiški vėjai, kodėl jei jis buvo serverio administratorius, kodėl jis negalėjo domėtis direktoriais? 

Ačiū ! Gi aš nieko negalėjau domėtis, tik art kaip arklys prie mepų. :D

galima popkorno man, aciu. 

O siaip kiek maciau darbus, tai puse velnio. O del tu visokiu zmogeliuku, kurie raso savo nuomones tai dekit *Myliu SuperGames.lt* ir paimkit ji ir sudarysit savo nuomone apie si zmogu.

Nes dabar labai gerai yra daroma, klauso visokiu nesubrendeliu nuomones apie zmogu ir poto prasideda smeizimai ir other shiet.

gl boy.

graphic.png

(redaguota)
prieš 18 valandas(-ų), Martynuxas parašė:

Na, sakyčiau asmenybė atlikinėja gan profesionalias paslaugas. Sukūrė aprašymą, kažką tai ten su forumu padarė, dar sumapino kažką, tai nėra ko norėti už centus viską gauti, visgi, ganėtinai daug laiko „išgaruoja“ dirbant šiose srityse (o ypač, kuomet yra didelis užimtumas, 17-metis, mokinasi ko gero stropiai), kadangi reikia kruopštumo mapinant, nuoseklumo rašant aprašymą ir panašiai. Na, nežinau, kiek jam sumokėjai, bet manau, jog jis pinigų nepersiprašė.

Užsisakinėkit, patikimas.

Redaguota , nario MVikarijus

14833.gif

prieš 2 valandas(-ų), sancio_ parašė:

galima popkorno man, aciu. 

O siaip kiek maciau darbus, tai puse velnio. O del tu visokiu zmogeliuku, kurie raso savo nuomones tai dekit *Myliu SuperGames.lt* ir paimkit ji ir sudarysit savo nuomone apie si zmogu.

Nes dabar labai gerai yra daroma, klauso visokiu nesubrendeliu nuomones apie zmogu ir poto prasideda smeizimai ir other shiet.

gl boy.

Šiuolaikiškas gyvenimas, nieko nepkeisi, man nerupi kitų nuomonė. Kas mane gerai žino, tas turi savo nuomonę ir žino kaip atlieku savo darbą. Dėkui už išsakyta nuomonę !

prieš 1 valandą, MVikarijus parašė:

Na, sakyčiau asmenybė atlikinėja gan profesionalias paslaugas. Sukūrė aprašymą, kažką tai ten su forumu padarė, dar sumapino kažką, tai nėra ko norėti už centus viską gauti, visgi, ganėtinai daug laiko „išgaruoja“ dirbant šiose srityse (o ypač, kuomet yra didelis užimtumas, 17-metis, mokinasi ko gero stropiai), kadangi reikia kruopštumo mapinant, nuoseklumo rašant aprašymą ir panašiai. Na, nežinau, kiek jam sumokėjai, bet manau, jog jis pinigų nepersiprašė.

Užsisakinėkit, patikimas.

Viskas atima daug laiko. Jam atrodo kad žmonės dirbs už centus, pasiima tegu kokí neišmanėlį ir tegu dirba už centus. Aš laiko negaišiu už centus.

Ačiū už nuomonę !:)

Prieš 1 valandą, majestic. parašė:

Šiuolaikiškas gyvenimas, nieko nepkeisi, man nerupi kitų nuomonė. Kas mane gerai žino, tas turi savo nuomonę ir žino kaip atlieku savo darbą. Dėkui už išsakyta nuomonę !

Viskas atima daug laiko. Jam atrodo kad žmonės dirbs už centus, pasiima tegu kokí neišmanėlį ir tegu dirba už centus. Aš laiko negaišiu už centus.

Ačiū už nuomonę !:)

Turi privilegijas serverį, buvai priimtas kaip į komandą, tu galvoji už kiekvieną tavo minutę  mano projekte mokėt aš tau turiu, tu kūrei viską projektui, tu buvai mūsų komandoje, man nieks nemokėjo, sakau visą pelna investavau ir tau daviau kas likę buvo, nes kaip savininkai turėjom dalintis per pusę, tai kokie dar už darbą atlygiai? :D Atlygis per puse pelno buvo o ne už aprašymus ir pnš :D Duodat jūs čia prikolų.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2957 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...