Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3002 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Apie paslaugas - Labas vakaras, ar laba diena. Nežinau kokiu metu atsivėrėte šią temą, tačiau neesmė. Taigi. Turiu ganėtinai daug laisvo laiko ir kuo dažniausiai pastebiu, kuomet žmonės būna itin gabūs, sugebantys būti direktoriais ir panašiai, tačiau jiems nesiseka pildyti anketų, tad manau, būtų ypač įdomi man, ir tuo pačiu gera pagalba Jums, jei aš su tomis anketomis padėčiau.

ECCqtRx.png

Galiu Jums padėti šiose raštijos srityse

Anketų į įvairias pareigas rašymas.

Aprašymų kūrimas, jų perkėlimas ant GFX lapo.

Įvairi pagalba projektiniuose darbuose (iki 8 klasės).

Konsultacija įvairias kitais klausimais.

ECCqtRx.png

Dėl paslaugų kainų

Kaip jau ko gero pastebėjote, esu naujas narys šiame forume, tad, norėdamas gauti teigiamos reputacijos ir atsiliepimų, lengvesnius darbus (įvairias anketas) atlikinėsiu nemokamai, laisvu laiku (dažniausiai savaitgaliais).

Kiti, sunkesni darbai bus mokami, tačiau kainos vis tiek nesikandžios.

ECCqtRx.png

Nebūkite naivūs (konkrečiai apie anketas)...

Dažnai galima sutikti naivų žmogų, kuris nieko nesugeba ir mano, kad anketa yra svarbiausia visuose rinkimuose. Visai ne. Anketa yra tik dalis to, kas nulemia, ar Jūs tapsite direktoriumi. Pavyzdžiui, jei jūsų reputacija suteršta, esate neaktyvus, bet anketa Jūsų yra „auksinė“, ko gero vis tiek Jūs negausite direktoriaus dėl neaktyvumo. Tad, viskas priklauso tik nuo Jūsų elgesio.

ECCqtRx.png

Dėl bendros tvarkos

Dažnas asmuo, pamatęs tokį geraširdį žmogų kaip aš, iš jo stengiasi išpešti kuo daugiau. Reikalauja, kad užsakymas (o ypač, jei jis yra nemokamas) būtų padarytas kuo greičiau. Atliktas darbas neįtinka, nepagarbiai kalba su paslaugiu žmogumi, tad tokiais atvejais, asmuo paprasčiausiai bus ignoruojamas ir jam jokios paslaugos nebus teikiamos.

Kuomet darbas yra nemokamas, jis yra tiesiog padaromas ir tiek, be jokių papildomų redagavimų - norėsite, patys pasiredaguosite.

Kada užsakytas darbas yra mokamas, viskas padaroma pagal užsakovo lūkesčius. Viskas padaroma, kaip nori jis.

ECCqtRx.png

Dėl užsakymų ar pasitarimų, klausimų kreiptis tik A.Ž. Jokie kiti, privatūs duomenys nėra užsakovui duodami.

Radus klaidų, pranešti asmenine žinute. Ačiū.

• ,

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3002 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...