Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3394 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Prieš 1 valandą, Adomas J. parašė:

Jeigu parašyta 5 eurai tai ir duodu tik 5 eurai durnas bando kažkokia šudina paskyrą už 20 euru prastumti iš kur tokiu debilu atsiranda.

Biški žmogau atsipeikėk aš tau net nesiūliau už 20 sakiau yra kas nuperka už tokias kainas ir tai ne lietuvoj. Atsigauk iš po to sunkios traumos tada kažka kalbėk. Ir plius tik pasiūliau aį nori to steam ir nesakiau iš karto už 20e pats ten vėjus kalbi. Neišmanai nieko tokiuose dalykuose matosi visiškai. 

a933dcd019ade4c0f0e26559dc3961ac209.jpg

1 minute prieš, Frostas™ parašė:

Biški žmogau atsipeikėk aš tau net nesiūliau už 20 sakiau yra kas nuperka už tokias kainas ir tai ne lietuvoj. Atsigauk iš po to sunkios traumos tada kažka kalbėk. Ir plius tik pasiūliau aį nori to steam ir nesakiau iš karto už 20e pats ten vėjus kalbi. Neišmanai nieko tokiuose dalykuose matosi visiškai. 

Tai ko parašei "Tu galvoji man idomu tie tavo supergeimeriu accountai kur visokie vaikai bando prastumt papigei, ne tavo nosiai žinot kur tokius acc brangiau perduot + net ne lietuviams taip kad ten supergeimuose man net neidomu ka jie parduoda." dar pats parašei man kad nori už paskyrą gauti 20 euru manyčiau kad pats galvojai kad būsiu koks mažas vaikas ir parduosi man xddd nes tikrai jeigu parašiau kad perku iki 5 euru tai ne paraše būtinai koks tipas ir bando čia kažką įrodyti

https://i.imgur.com/vkA79IX.png

prieš 8 valandas(-ų), Adomas J. parašė:

Tai ko parašei "Tu galvoji man idomu tie tavo supergeimeriu accountai kur visokie vaikai bando prastumt papigei, ne tavo nosiai žinot kur tokius acc brangiau perduot + net ne lietuviams taip kad ten supergeimuose man net neidomu ka jie parduoda." dar pats parašei man kad nori už paskyrą gauti 20 euru manyčiau kad pats galvojai kad būsiu koks mažas vaikas ir parduosi man xddd nes tikrai jeigu parašiau kad perku iki 5 euru tai ne paraše būtinai koks tipas ir bando čia kažką įrodyti

Aš čia nieko nebandysiu tau kvailiui įrodynėt paskaityk tu tuos žodžius "ne lietuviams" jai tau dar į ta kvaila galvelę tas žodis nesutelpa tai čia jau tavo problemos niekuom negaliu padėt kreipkis pas šeimos gydytoją ar dar ką nors... :) Taip aš is supergames čia šitam forume kur pardavinėja visi tuos acc nekreipiu dėmesio nes yra tokiu kurie nežino kam brangiau parduot tuos acc o gal kiti ir žino... Ždž bandai įrodyt nieką ir praktiškai freepostini keldamas savo emocine sceną. 

a933dcd019ade4c0f0e26559dc3961ac209.jpg

prieš 8 valandas(-ų), Frostas™ parašė:

Aš čia nieko nebandysiu tau kvailiui įrodynėt paskaityk tu tuos žodžius "ne lietuviams" jai tau dar į ta kvaila galvelę tas žodis nesutelpa tai čia jau tavo problemos niekuom negaliu padėt kreipkis pas šeimos gydytoją ar dar ką nors... :) Taip aš is supergames čia šitam forume kur pardavinėja visi tuos acc nekreipiu dėmesio nes yra tokiu kurie nežino kam brangiau parduot tuos acc o gal kiti ir žino... Ždž bandai įrodyt nieką ir praktiškai freepostini keldamas savo emocine sceną. 

Nes tu nesąmones rašai kam čia tada lankaisi jeigu už tavo kainą niekados nenupirks nes nėra dėl ko nuo 6 iki 10 euru gali tikrai gauti geresne paskyrą negu tavo , o jeigu tu siūlai už tokia kaina kur galima nusipirkti netgi kokias 3 paskyras tai ...

https://i.imgur.com/vkA79IX.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3394 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...