Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3371 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki. Kažkas atsitiko, nustojo veikti GTA:SA single player ir MTA. Paleidžiant MTA išmesdavo klaida

Citata

Error loading netc.dll module! (Error 14001:<...>

Bet po Microsoft Visual C++ 2008 SP1 Redistributable Package (x86) įrašymo klaida dingo, o MTA vis dar nepasileidžia, crash'ina:

Citata

Version = 1.4-release-6893.0.000
Time = Tue Mar 28 22:10:43 2017
Module = C:\Program Files (x86)\GTA San Andreas\gta_sa.exe
Code = 0xC0000005
Offset = 0x004E2C30

EAX=00000024 EBX=00B71848 ECX=00000020 EDX=0031F000 ESI=00000000
EDI=00B71848 EBP=0177FD14 ESP=0177FD10 EIP=77C0FF33 FLG=00010202
CS=0023 DS=002B SS=002B ES=002B FS=0053 GS=002B

Paleidžiant GTA:SA SP, po loading'o (kur  nvidia logo) rodo blackscreen'ą, o nuleidus žaidimą, jis nulūžta (neatsako). GTA ar kiti jo elementai liesti net nebuvo. Kame problema? Kaip sutvarkyt?

Buvau įrašęs Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86)DirectX End-User Runtimes, buvau išjungęs Xbox DVR (nors visiškai netykiu, kad jis galėjo kažką įtakoti), buvau įkėlęs SA No CD Patch (kitą gta_sa.exe), taip pat nepadėjo. Visi driver'iai (ir net bios'as) paskutinių versijų. GTA:SA ir MTA buvau perrašęs pilnai (tai reiškia, kad ir gta_sa.set buvo ištrintas).

SA:MP ir SA-MP: Map Construction VEIKIA. OS: Windows 10 (legalūs).

Negaiškite mano ir savo laiko, nebandykite spėlioti! Nesiūlykite persirašyti windows.

Kas padės, tam 5€.

Redaguota , nario ES.^
12 minutes prieš, Modestas_Daslee parašė:

timecyc.dat nekeitei? stream.ini savo vietoje?

Nekeičiau. Nebuvo ir nėra.

Dabar, Expert* parašė:

Kai sakai nebandyti spėlioti, gali būti, kad pasaulyje yra tik keli žmonės kurie tau nurodyti ką daryti. Else, ištrink visus failus susijusius su GTA Sa iš documents folderio, parsisiūsk gta iš ewar'o ir dar kart siūskis MTA ( pref. older version ).

Tu supratai apie ką aš... Rašiau, kad buvau pilnai perrašęs GTA:SA (tik neliečiau registro). GTA naudoju savo, jau gal 8 m., viskas su juo yra gerai.

(redaguota)

Man buvo visi Redistributable'ai pakibe dar visai nesenei dėl win update. Prieš tai dar veikė origin ir skype o po perkrovimo viskas pakibo, ištryniau visus redis. ir vėl instaliavau, nes tiesiog repairinti ar instaliuoti naujus ( ant viršaus ) nepadėjo. Ar čia tas tau mta sukniso tikrai negaliu pasakyti. Jei skype veik ir origin ( jei toki turi ) gal ne ten problema.

Redaguota , nario Expert*

asd1.gif

(redaguota)
On 30.03.2017 at 21:30, Modestas_Daslee parašė:

Na tai jeigu aš net atstatysiu seną versiją ir po atnaujinimo atsitiks tas pats, kam to reikia? Buvau dar kartą perrašęs GTA:SA/SAMP/MTA. Ištryniau absoliučiai viską, išvaliau registrą ir įrašiau kitą GTA - problema išliko.

EDIT: Nežinau kiek visko išbandžiau, bet niekas nepadėjo, o galiausiai win10 iš viso susivarė: nenorėjo įrašinėti/trinti programų, neveikė PhotoViewer ir panašiai. Įsirašiau win7, viskas veikia. Dėkui tiems, kas bandėt padėt.

Redaguota , nario ES.^
Išspręsta

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3371 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...