Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2977 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveikas, manau jeigu kompiuteris tikrai senas taigi jame net neveiktu win 1.8, nes ten reikalauja kompiuterio irgi resursu, taigi tikrai ieškok ir tikrai surasi, bett jeigu nepavyks, tiesiog nieko tau neliks tik kaip naujas kompiuteris,  bet nepatarčiau pirkt iš parduotuvės, geriau susirask naujesnę motininę pagal savo procesorių tuomet jau galvok kanors nes jeigu sakai yra senas kompiuteris, tai nebus labai brangių motininių ir tiesiog atsinaujink viską, o pačioje dežėje bus irgi diskas, kuris tau leis susiinstaliuot be problemų, nes aš kažkada irgi turėjau tokių problemų, nusipirkau naują procesorių, naują motininę ir viskas tiesiog puiku.... 

prieš 1 valandą, Darko_Pawno parašė:

Turejau tiek Win 7, tiek Win 8, tiek Win 8.1 tiek Win10. Nemanau kad pats supranti apie ka kalbi :D Man buvo yrasyta viskas bet updatinau y Win10 ir tada susikniso viskas man, tiek FPS tiek draiveriu netekau. Tai klausiu ka patartumete daryti ;/

Jei buvo update'inta į kitą OS, tai perrašyk švariai.

Siunčiuosi Windows 7 ir viskas, užsikrušau kaip reikalas, patirtis ne kokia.

Visus draiverius siunčiuosi iš čia: http://www.asrock.com/mb/Intel/G41M-VS3 R2.0/?cat=Download&os=Win764 , drivers skilties tik man neveikia VGA, rašo kad neatitinku minimum requirementsų. Ten tas INF dalykas surašo man chipseto draiverius jeigu neklystu.

Gali gal numest aiškų video kaip ten su tais diskais reik daryt? Atsiprašau už sugaištą laiką

LMESL.LT - Lietuvos Mokinių Elektroninio Sporto Lyga

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2977 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...