Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5525 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kaip nesuprantat :D. Cia specelei del populiarumo kurtas video. Manot ten tie leistu filmuot juos? Juk jie patys suprastu kad blogai daro. Mano nuomone cia specialiai sukurta, ir ideta kelios scenos kaip nenumire nuo perpjautos gerkles. Gal duhai tie ir kankino del populiarumo.

Žirėk koks protingas atsirado , gi paslėptos kameros matėsi kai ker netgi.

O tokių video , dėl populiarumo niekas nekuria . Čia tau ne , Justin Bieber Baby Baby..

• Atsakymų 42
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Eina sau , šlykštu žiūrėt , kai pagailo man tų paršelių , be gailesčio juos drasko , kaip tik be gali , pažiūrėjau truputį ir man jau užtenka ... Duhus tokius žmones reikėtų patiems ausis nukarpyti ir liežuvius nukirpt...Nekelkit šitokių video , silpnesnių nervų žmonės gali net ir pasijust blogai ar kas nors...

Aš taip pat toks buvau, bet mane pririšo bratkis prie kėdės, full screen ir hd. Liepė visą žėt. Vos neapsivėmiau. Dar iki dabar ant jo pykstu. :/

1bd7b6971b7723210ded94169e05a689920.jpg

Nesuprantu kokia prasmė iš jūsų diskusijų. Taip pažiūri, pamatai žmonių žiaurų elgesį su gyvūnais, bet ar verta dėl to mėsos nevalgyt? Važiuokit į užsienį prie tų "mėsos perdarymo gamyklėlų" ir streikuokit, o ne prie kompo čia bereikalingai dėjave. :)

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Nesuprantu kokia prasmė iš jūsų diskusijų. Taip pažiūri, pamatai žmonių žiaurų elgesį su gyvūnais, bet ar verta dėl to mėsos nevalgyt? Važiuokit į užsienį prie tų "mėsos perdarymo gamyklėlų" ir streikuokit, o ne prie kompo čia bereikalingai dėjave. :)

Gerbiu tavo nuomonę, bet ar tau tai trugdo? O ta mėsa yra užteršta. Tau patinka valgyti KANKINAMUS gyvulius? :)

Gerbiu tavo nuomonę, bet ar tau tai trugdo? O ta mėsa yra užteršta. Tau patinka valgyti KANKINAMUS gyvulius? :)

Nu tas patinka ar nepatinka yra ne prie ko.. Valgyti mėsa yra būtina. Kuom ji taip užteršta, E621 ir kitomis "E" raidėmis? Mažai dėl to kompleksuoju, gyvenu ne tam, kad valygčiau ir dėl kiekvieno šūdniekio galvočiau .O šiaip, iš parduotuvės tai tik vištų krūtinėles perkam. ;)

8gHUMz7.png

Tai va, ko čia pyksti ant tų, kuriem tai tikrai nepatinka?

Aš savo žodžiuose neįžvelgiu pykčio, kaip tau tai pavyko nežinau. Tiesiog noriu pasakyt, jeigu jums tai rūpi tai imkitės didesnių darbų, o ne tik prie ekrano dūsaukit, kokie žiaurus, kokie blogi ir t.t "Išlieka tik stipriausi" :)

8gHUMz7.png

Tai va, ko čia pyksti ant tų, kuriem tai tikrai nepatinka?

Aš savo žodžiuose neįžvelgiu pykčio, kaip tau tai pavyko nežinau. Tiesiog noriu pasakyt, jeigu jums tai rūpi tai imkitės didesnių darbų, o ne tik prie ekrano dūsaukit, kokie žiaurus, kokie blogi ir t.t "Išlieka tik stipriausi" :)

Oj, kol tu suprasi, kad mes nepilnamečiai ir dar nevisi iš mūsų turi pinigų ten važiuoti :)

Gankster pats žinau 18 dar neturi , o mes nieko nieko nepadarysim neturėję 18 metų , ką padarysi streiką , surinks mentrūra palaikis para dvi . Ir viskas , tai toks ir streikas . Valgėm tokią mėsą ir valgysim. Gyvenimas - Natūra. Nieko nepakeisim , juk visokių yra tų žmonių . Žinoma ne visiems , tai prie širdies , tačiau reikia prisitaikyt priimt viską ramiai . Juk mes nekalti , kad toks gyvenimas. Kaip yra taip yra.

Aš jau prisižiūrėjęs tokių kaip šuniui nulupa odą ir jis dar gyvas atsikelia ir pnš tad šito video nežiūrėsiu nes noriu toliau valgyti mėsą. Šiaip atrodo čia arba kinijoj arba korėjoj vyksta nes ten jie įvairius gyvūnus žudo. Ahh kaip norėtūsi šitiem balvonam tą patį padaryti neįsivaizduoju kaip jiems ranka kyla taip daryt prieš vargšą gyvūną, juk jie sutverti mums padėti ir teikti laimę, na bet aš nieko nepakeisiu.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5525 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...