Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3375 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, ieškau žmogaus kuris galėtu nupaišyti logo tai būtų skirta csgopolygon.com svetainės taškų pardavimai ar kažkas tokio.

Už darbą atsiskaitau banku , paysera na arba galėčiau papildyti jūsų telefono sąskaita tik pildyk vartotojams.

Dėl daugiau infromacijos parašykite man į pm arba pakvieskite į steam: http://steamcommunity.com/id/Moneta420/

Primenu jog pirmas neinu, kadangi nežinau kaip jūs atliekate darbus kaip ji atliksite ar man jis patiks ir aišku ant centų nesiruošių apgaudinėti :D.

22 minutes prieš, - Profesorius - parašė:

Primenu jog pirmas neinu, kadangi nežinau kaip jūs atliekate darbus kaip ji atliksite ar man jis patiks ir aišku ant centų nesiruošių apgaudinėti :D.

Jei nusiperki gfxeri nesvarbu ar tau patiks tu turėsi jam mokėti, tau niekas neduoda kebabo paragavimui o jei nepatiks jiems negražinsi nukąsto kebabo ir neprašysi pinigų atgal. O gfxeris savo darbą redaguoti visada gali...

NYCGifathon12.gif

nespausk

Dabar, Gvidas. parašė:

Jei nusiperki gfxeri nesvarbu ar tau patiks tu turėsi jam mokėti, tau niekas neduoda kebabo paragavimui o jei nepatiks jiems negražinsi nukąsto kebabo ir neprašysi pinigų atgal. O gfxeris savo darbą redaguoti visada gali...

:D o kur parašyta jog jeigu man nepatiks aš nemokėsiu pinigų savaime aiškų kad jeigu man kažkas netiks jis paredaguos.

17 minutes prieš, Gvidas. parašė:

Tigi su watermark padarai ir rami galva jei apgauna tai apgauna bet failas apsaugotas bus :)

Dabar, Baudėjas parašė:

Koks tolkas piešti aukoti laisvą laiką jeigu tu nenupirksi? Normaliam piešėjui tu iš pradžių sumoki pinigus, o poto vyksta darbai.

:D tu manai aš apgausiu ant euro ar dvieju tikrai juokinga tavo logika.. Tam skirti watermarkai kai žmogus nupiešia aš pasižiūrių ar tinka tada sumoku pinigus.. Jeigu darbas tikrai gražus aš sumokėsiu pinigus jeigu man kažkas netiks paprašysiu jo paredaguoti.. Jeigu išvis su tuo žmogumi kuris piešia nieko neišeis aš jam sumokėsiu ne visa suma. Už tai kad sugaišė savo laika bei pabandė bent kažką padaryti pinigų aš tikrai turiu ir nėra tikslo apgaudinėti ant centų.. Pagalvok logiškai prieš rašydamas šita nesamone.

Dabar, - Profesorius - parašė:

:D tu manai aš apgausiu ant euro ar dvieju tikrai juokinga tavo logika.. Tam skirti watermarkai kai žmogus nupiešia aš pasižiūrių ar tinka tada sumoku pinigus.. Jeigu darbas tikrai gražus aš sumokėsiu pinigus jeigu man kažkas netiks paprašysiu jo paredaguoti.. Jeigu išvis su tuo žmogumi kuris piešia nieko neišeis aš jam sumokėsiu ne visa suma. Už tai kad sugaišė savo laika bei pabandė bent kažką padaryti pinigų aš tikrai turiu ir nėra tikslo apgaudinėti ant centų.. Pagalvok logiškai prieš rašydamas šita nesamone.

Tai už eura ir du gali nusipiešti ir su paint.

Dabar, Baudėjas parašė:

Tai už eura ir du gali nusipiešti ir su paint.

ooo :D:D juokingas tu man tikrai.. Neturiu žodžių tau neimanoma paaiškinti nes išvis nesupranti.. Aš ieškau kas piešia aš tai nemoku ir man visiškai nesvarbu per ką pieš ar per paint ar photoshop svarbu kad padarytų gražiai.. Man nereikia profesionaliu paslaugų kuriuos kainuoja po 50eurų.. Paprastą nuotrauką užrašytas gražiai tekstas viskas nesuprantu tavęs ką tu išvis čia rašai ir koks tai tikslas.. Ir tikrai už ta eura ar du rasiu ir jau radau žmogus rytoj apsiims darbu.. Taip kad sėkmės.

(redaguota)

kiekvienas save gerbiantis grafikos dizaineris nerizikuos ir nepiešt darbo ar ko be tam tikro avanso ;)x

Citata

Aš ieškau kas piešia aš tai nemoku ir man visiškai nesvarbu per ką pieš ar per paint ar photoshop svarbu kad padarytų gražiai.. Man nereikia profesionaliu paslaugų kuriuos kainuoja po 50eurų..

Vargu ar rastum profesionalą kuris tau pieštu logotipą už tokia juokinga kainą (šiuo atveju 50eur) :)

Redaguota , nario Povilasz

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3375 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...