Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3398 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Koks SAMP Miestas Geriausias?  

21 balsai

1. 1. Koks Miestas Geriausias? GTA-SAMP

Recommended Posts

Atidaviau savo balsą SF ir kaimeliams, nes SF yra galbūt reiktų taip išsireikšti - modernesnis miestas, taip pat manau daugelis jo gatves ir vietas jau mintinai žino (aišku yra ir tokių, kur visą SA map'ą gali pravažiuot užsimerkę ir nesudaužyt mašinos). O kaimeliai gavo mano balsą turbūt todėl, kad nors ir vis kuriama, tačiau yra mažiau serverių juose, ir tai automatiškai yra unikaliau nei koks miestas.

35 minutes prieš, BenasK parašė:

Atidaviau savo balsą SF ir kaimeliams, nes SF yra galbūt reiktų taip išsireikšti - modernesnis miestas, taip pat manau daugelis jo gatves ir vietas jau mintinai žino (aišku yra ir tokių, kur visą SA map'ą gali pravažiuot užsimerkę ir nesudaužyt mašinos). O kaimeliai gavo mano balsą turbūt todėl, kad nors ir vis kuriama, tačiau yra mažiau serverių juose, ir tai automatiškai yra unikaliau nei koks miestas.

Manau nesvarbu koks miestas, jeigu sugebėsi pateikti įdomų žaidimą žaidėjams. Visi žais nors ir SF mieste tikriausiai, kuris tikrai šiuo metu yra užknisęs šiek tiek, jeigu bus tikrai geros sistemos ir įtraukiančios, aišku čia tik mano nuomonė. Balsą atiduočiau už LV, vis dėl to, kai tik pradėjau sampą žaist, man jis labiausiai patiko. Asmeniškai norėčiau, kad ten daugiau veiksmo vyktų..

Na prabalsavau už San Fierro, bei Los Santos, nes tik pradėjęs žaisti sa-mp'a, įsikuriau serveryje Los Santos mieste ir atsimenu jo vietas. San Fierro tikrai nebūčiau pažinojęs, jeigų ne visokios platintos modifikacijos šiame forume. Na taip pat atiduodu balsą Las Venturas miestui, nes žaidęs viename projekte (Manau nesunku susimastyti kokiame :D) tikrai pažinojau šio miesto vietovęs. Už kaimelius neprabalsavau, nes dar nebuvau suradęs gero serverio šiose apylikėse. Na dar paminėsiu Fort Carson miestelius, nes kartą pravažiavęs pro tas apylinkęs, susižavėjau šią vietovę ir jeigų dar atsirastu projektas, kurio veiksmas vyktų Fort Cason, tai būtų tikrai nuostabu.

• Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3398 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...