Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3379 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

R-MG.LT - Realus Miesto Gyvenimas!

1#

Sveiki, nusipirkau domeną, sugalvojau kurti sa-mp projektą, modifikcija jau turėjau iš seniau, tai ant jo dirbsiu ir toliau.

• Mūsų projektas manau būs įskirtinis nei kitų, mūsų projektas būs maišytis su RPG-GRP stiliumi, forumo dizainas kuris yra darbatinis laikinas, yra užsakytas naujas dizainas atrodo jį atlieka palai užsakymą gerai, serveryje manau išvyste nematytu dalykų, stengsuosi dirbti prie modifikacijos,tobolinti ją, modifikacija yra 75%, na starto tikslaus dar negaliu pasakyti, mapp darbai taipogi užsakyti ir yra mappinami, serverio komandos sudetis kolkas esu vienas, bet dar toks Deividas dėl jo yra dar svarstoma, stengiuosi  į komanda imti tik patikimus žmonės kuriuos ilgą laiką pažystu ir bendrauju su jais.
  • Mūsų serverio darbai - Policija,Taxistai,Medikai,Ginklų Prekeiviai,Spec.Pajegos,Fūristai,Mechanikai
  • Mūsų serverio mafijos - ,,Latin Kings'' ,,Brigada''
  • Prie modifikacijos dirbs manau ne tik aš, nu aš turėsiu modifikacija, bet kai nebūs laiko ir tikrai jo kartais galės pritrukti, tai pasamdysiu skripteri kuris paskriptins sistemų ir aptvarkys serverio modifikacija.
  • Rinksiu testuotojų komanda kurie testuos mano kurtas sistemas, ir žiūrės jog nebūtų būgų,klaidų.
  • Jau dabar keli žmonės žiūri servery jog nebūtų būgų.

2#

• Šeip yra ieškomas dizaineris,forumo koduotojas, kuris prižiūrėtų tinklapi už tai būtų mokami pinigai, jam.
  • Serverio mappus manau užsisakysiu iš žinomo mapperio Mantvis_Deado.
  • Darbatinius mapp darbūs atlieka pažystamas draugas, bei aš biški padedu patekstūrinti.
  • Serverio veiksmas vyks San-Fierro mieste, aišku būs po kekviena miestą po kažkiek veiksmo būs kažkokia sistemos ir kurios įsiterps  tarp kitų miestų.

3#

• Iš serverio nuotraukų nesinori skleisti manau pamatysite viską serverio atnaujinimuose.
  • Mūsų serverio tinklalapis - www.r-mg.lt
  • Forumas veiks 19:30h, iškarto pasakau jog platintas dizainas, yra kažkieno editas nenoriu sakyti kieno, bet kai pirkau domeną jau buvo, tai jau dizainas yra užsakytas laukiu kol atliks paslaugą.
  • Serverio IP - samp.r-mg.lt:7777(NEVEIKIA)
  • TeamSpeak IP - ts.r-mg.lt:7777 (NEVEIKIA)
  • į skype klausimus atsakysiu  mano skype - vakaris.vakaris00
  • Prašau nerašyti ten kažko blogo jog projektas nieko neišeis jog čia yra tikras šūdserveris, šeip aš kažką meginu daryti o tas kažkas kartais ir išeina, stengsuosi jog startuotu projektas, ir būtų viskas gerai.
  • Aprašymas nemanau jog yra iš gerujų, bet kai nuotraukos prisidės kai jau būs sistemų aprašyta daugiau va manau pasikeis ir visas aprašymas , kai būs pirmasis atnaujinimas, būtinai ikelsiu ir pridėsiu prie čia.
  • Jeigu radote klaidų , parašykite ištaisysiu :D

64422fdbe255242161b91fa6bcedd9e2378.png

Echh, kodėl sakai jog išskirtinis nors, tai nebus ? Kam forumo koduotojas, jeigu jau koduoja tavo tą dizainą ? Sakai jog mapp darbai yra užsakyti ir jau mappinami ? Tai kam rašai jog užsisakysi mapp darbus iš Mantvis_Deado ?  Karočia šiulaikinis ateinantis dar vienas šūdas SAMP žaidime.. Sorry, bei kaip sakoma visi gali savo nuomonę pasakyti, sekmės.

5wdJOJ1.png

Tinklapio adresashttp://www.new-santos.lt

TeamSpeak serveris - TS.NEW-SANTOS.LT

SAMP SERVERIS JAU ŠIANDIENA - SAMP.NEW-SANTOS.LT

3 minutes prieš, Lukas_Fiesta ATSARGINIS parašė:

Echh, kodėl sakai jog išskirtinis nors, tai nebus ? Kam forumo koduotojas, jeigu jau koduoja tavo tą dizainą ? Sakai jog mapp darbai yra užsakyti ir jau mappinami ? Tai kam rašai jog užsisakysi mapp darbus iš Mantvis_Deado ?  Karočia šiulaikinis ateinantis dar vienas šūdas SAMP žaidime.. Sorry, bei kaip sakoma visi gali savo nuomonę pasakyti, sekmės.

Na dabar yra mappinami tie darbai bet ateityje prireiks mapperio, ir manau užsisakysiu iš mantvio, o dėl koduotojo jis tik dizaina koduoja, o man vėliau reiks koduotojo kuris tesiog prižiūrės dizaina ir patvarkys klaidas ar kažką naujo jame padarys dabar supratai? ;) Dėkui!

Hmm, įdomu ką veikia tie rusai pas jus ir kaip jiems seksis kovoti su us. ;)

• Prašau nerašyti ten kažko blogo jog projektas nieko neišeis jog čia yra tikras šūdserveris, šeip aš kažką meginu daryti o tas kažkas kartais ir išeina, stengsuosi jog startuotu projektas, ir būtų viskas gerai.

Kam išvis rašyti tokį sakinį savo projekto pristatyme? Rodyk veiksmais, darbais, pasiekimais, o ne savo tuščiomis kalbomis ;)

• Šeip yra ieškomas dizaineris,forumo koduotojas, kuris prižiūrėtų tinklapi už tai būtų mokami pinigai, jam.

"šiaip", mokėsi čia serverio pinigais ar kokiais?

Išskirtinis serveris tikrai nebus, nes tavo mąstymas kiek matau ribotas ;)

1 minute prieš, Povilasz parašė:

Hmm, įdomu ką veikia tie rusai pas jus ir kaip jiems seksis kovoti su us. ;)

Kam išvis rašyti tokį sakinį savo projekto pristatyme? Rodyk veiksmais, darbais, pasiekimais, o ne savo tuščiomis kalbomis ;)

"šiaip", mokėsi čia serverio pinigais ar kokiais?

Išskirtinis serveris tikrai nebus, nes tavo mąstymas kiek matau ribotas ;)

Moku tikrus pinigus banku :) , dėkim gal tau tik atrodo tik , bent sėkmės galėjai parašyti, šeip kaip rašiau stengsuosi su projektų kas išeis tas išeis.

1 minute prieš, » Vakaris. parašė:

Moku tikrus pinigus banku :) , dėkim gal tau tik atrodo tik , bent sėkmės galėjai parašyti, šeip kaip rašiau stengsuosi su projektų kas išeis tas išeis.

jeigu pasiryžęs už kiekvieną grafikos darbą susimokėti atinkama sumą, gali rašyti privačiai man. Sėkmės? Čia dabar kiek tu projektu kuriasi, nespėčiau rašyti, jus net ateities tikslu konkrečiu nesusidelioją, kuriat ta patį per ta patį, nieko naujo neįnešat apart pakeisto pavadinimo ar pagrindinės valdomo komandos kaip pas vienus /vykdyti pas kitus "Y". :)

2 minutes prieš, hEro?lino parašė:

vien pinigais nesukursi gero projekto, reikia įdėt ir savo pastangų ,o projektas eilinis jau šimtus kartų visi girdėje 'unikalus, neregėtas, nepanašus i kitus' ,o ką pamatome įėję į serverį? O gi ta patį š*dą su pakeistais tekstais.

Na pas mane manau taip nepamatysi ;) taip modifikacija editinama, bet pats pamatysi per serverio startą viską!

Su tokiu mąstymų ir žodžiais kaip " manau būsim išskirtiniai " ir t.t. - nieko gero nebus. Jeigu jau darai projektą, tai jau pasistenk ir daryk viską, kad jis būtų išskirtinis, o ne žodžiais manau ir panašiai. Sėkmės nelinkėsiu, nes tikriausiai bus tavo pinigai išmesti į balą, o projektas ilgai neišsilaikys, o jeigu ir laikysis, tai su 10 kokių žaidėjų.

Bullshit incomming...

Nuomonė:

:DDDDDDDDD .. Vėl šūdserveriai prasideda ayoha mane kažkas girdi? .. :DD Nu žmogau nejuokink su tokiais atnaujinimais. Taprasme akys vemia jau :DDD ... Garbės lenta tai žvengiau puse valandos :DDDDDDDDD .. Paprastai sumappintas kažkoks žmogeliukas, padarytas Create3DTextLabel'is ir sukurta paprasta komanda 
CMD:garbeslenta(playerid);
{
ShowPlayerDialog(playerid, SPALVA_PASIRINKTA, DIALOG_MSGBOX, "Vakaris_Programming - Skripteris/mapperis", "", "Gerai");
{
return 1;
}

Komanda pabaigta pasiimkit visas kodas pas tave čia, atėjau parėkaut nes jūs kaip kokie dundukai kuriat savo bevertčius projektus kur užsidarot. + kode gali būti klaidų nes per telefoną parašiau - pagrindas taspats. Kada vieną kartą jums nupušusiems ataušėliams įeis į tą mažą galvelę, kad jūs kuriat šūdą paskutinį. Trinsit komentarą būsit šūdo verti.

Ačiū už dėmesi,
ahyo.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3379 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...