Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3402 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Patis suprantat kur idedami namu pickupai ir ju limitai kokia yra tad aš ikeliu namu pickupus i pickups.txt folderi pvz 300pickupus idedu tada man dinksta serveri objectai kuria yra idedi tad noriu paklaust ar galima juos kažkur ideti ar sutalpint kad galečiau ideti i serveri ko daugiau objectu ir namu verslu pickupus :) pasakykit kur galima sutalpint už pagalba +rep :)

Negali dingt objektai jei įdedi nauja pickup, arba aš neturiu jokio supratimo kokia gali būt to priežastis. Jei nori bandyk įsidėt į OnGamemodeInit, bet vistiek bus pickups.txt atvaizduotas OngamemodeInit callback'ę, bet nieko neprarasi jei pabandysi

public OnGameModeInit()
{
Variable = CreatePickup(model, type, X, Y, Z, virtualworld);
//pavizdys pickup = CreatePickup(1242, 2, 1503.3359, 1432.3585, 10.1191, -1);
return 1;
}

9 minutes prieš, Barz parašė:

Negali dingt objektai jei įdedi nauja pickup, arba aš neturiu jokio supratimo kokia gali būt to priežastis. Jei nori bandyk įsidėt į OnGamemodeInit, bet vistiek bus pickups.txt atvaizduotas OngamemodeInit callback'ę, bet nieko neprarasi jei pabandysi

public OnGameModeInit()
{
return 1;
}

Jeigu gerai prisimenu, tai jis turbut naudoja kažkokia old school namų krovimo sistemą iš platintų senų modifikacijų.

Ten jeigu neklystu būtent 255 maximum namų leisdavo sukurti :D 

O šeip pamegink perdaryti į DynamicPickup.

7 minutes prieš, Win_Dizel parašė:

pirma karta girdžiu kad yra pickupu limitai :D

Limitai yra, bet su naujom versijom tas limitas atkeliavo labai didelis :)

• Teigiamai 1
(redaguota)
prieš 5 valandas(-ų), Barz parašė:

public OnGameModeInit()
{
return 1;
}

Dariau kaip rasiai bet mane nuteliportuoja i sf armijos baze :D

Redaguota , nario Sexiukas69
klaidu pridariau :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3402 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...