Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2985 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,gal kas buvot susidure su panašia problema kaip ir aš. Vakar nusipirkau GTA V,pažaidžiau dvi valandas ir gavau ban mėnesiui. Jokiu čytų,modų neturiu,esu šviežias. Rašiau rockstar supportui tai jis nesamone atraše,kad ban galejau gaut už daugelį priežasčių,o sekantis ban bus visam laikui. Tai kas čia per nesamonė šitas ban praeis ,o poto gausiu visam laikui iš lempos ?

Surinkineju -REP. :)

(redaguota)

žaidei GTA V Online? Jeigu taip gali būti kad kiti žmonęs tau dalino pinigus ar tau kažkuom padėjo su čheatais dėl to irgi galėjai gauti ban. O jiems net gali nerašyt unban tikrai neduos. Jeigu parašė daug priežaščių už kurias galėjai gauti ban'a tai skaityk ir žiūrėk atsimink gal kažką ką jie parašė padariai. Sėkmės.

Redaguota , nario - Profesorius -

Aš pats nesenai iš lempos bana gavau 30 dienų, tiem suportam net neapsimoka rašyt nes mane atraše tai ka pats žinau paraše "jūsų paskira buvo laikinai nušalinta nuo gta online sekantis nušalinimas bus visam laikui" tai čia tipo visa pagalba suteike :D Iš tiesų sutikčiau su profesorium dėl tu čyteriu nes jie kiek žinau tau gali pinigus ten tuos bagus ar ka ten duot, ir sistema gali tave užbanint. Ždž pjauna tas rockstar ir tiek :D

a933dcd019ade4c0f0e26559dc3961ac209.jpg

Prieš 1 valandą, Frostas™ parašė:

Aš pats nesenai iš lempos bana gavau 30 dienų, tiem suportam net neapsimoka rašyt nes mane atraše tai ka pats žinau paraše "jūsų paskira buvo laikinai nušalinta nuo gta online sekantis nušalinimas bus visam laikui" tai čia tipo visa pagalba suteike :D Iš tiesų sutikčiau su profesorium dėl tu čyteriu nes jie kiek žinau tau gali pinigus ten tuos bagus ar ka ten duot, ir sistema gali tave užbanint. Ždž pjauna tas rockstar ir tiek :D

jo man ir nesamonę atrašė,net neatsakė į klausimus ir aplamai į pačią mintį :D poto galvojau vėl parašysiu jiems laišką,kad negavau pagalbos,o atsitiko taip,kad tik po 12 valandu galejau vėl kažką rašyti.Belieka laukt unbanno ir tikėtis, kad vėl iš lempos neužbanins :D

Surinkineju -REP. :)

• Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2985 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...